SupBiotech Paris

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Sup'Biotech este o școală privată de inginerie biotehnologică situată în zona metropolitană din Paris. Studenții Sup'Biotech fac cursuri de inginerie și știință, inclusiv prelegeri, lucrări de laborator și proiecte creative pe termen lung. Spre deosebire de multe alte școli orientate către STEM, Sup'Biotech subliniază, de asemenea, know-how-ul industriei și oferă un curriculum cu adevărat preprofesional. Absolvenții lui Sup'Biotech sunt recrutați de firme de top din sectorul biotehnologiei precum L'Oreal, Sanofi, Watchfrog, Nestlé și nenumărate altele. Practic, toți absolvenții Sup'Biotech găsesc un loc de muncă sau merg la studii superioare, iar mixul unic de științe și abilități manageriale Sup'Biotech este extrem de valoros pentru angajatorii de tot felul.

120322_SupBiotech_Programme_Biotech1.jpg

Oferim cursuri de licență, absolvire, studii în străinătate și programe de vară pentru studenți internaționali. Studenții pot începe la anii 1, 2, 3, 4 sau 5; Cursurile I și II sunt fie predate în engleză, fie în franceză, în timp ce al treilea, al patrulea și al cincilea an se desfășoară în engleză. Absolvenții au acces rapid la poziții de conducere, atât în Franța, cât și în străinătate, în domenii precum sănătatea și farmaceutica, inovația în domeniul procesării alimentelor, cosmetică, bioinformatică sau mediu. Programul se construiește în jurul modelului școlilor franceze de inginerie acreditate de CTI: ciclul Fundației (2 ani), urmat de ciclul Inginerie (3 ani).

120321_PhotoSummer.jpg

Curriculumul lui Sup'Biotech este un echilibru multidisciplinar între cursurile de știință și inginerie (prelegeri, lucrări practice de laborator și proiecte), abilități de management, know-how industrial. Elevii noștri învață, de asemenea, despre piețele interne și internaționale de biotehnologie. Profesorii Sup'Biotech provin din diverse instruiri și medii educaționale, precum universități, centre de cercetare și industrie. Engleza este folosită pe tot parcursul programului nostru; cursurile noastre de absolvire sunt predate în engleză, iar orele sunt disponibile exclusiv în engleză începând cu anul III. Studenții Sup'Biotech sunt pregătiți pentru o gamă largă de responsabilități în diverse biotehnologii și corporații internaționale, care lucrează în domenii precum sănătate, cosmetică, mediu, produse farmaceutice și agro-industrie.120325_SupBiotech_Programme_Biotech1.jpg

După cum am menționat mai sus, programul Sup'Biotech de cinci ani include două programe de grad care corespund noilor standarde europene. Programul nostru de trei ani de licență duce la o diplomă de licență de la Sup'Biotech. În programul nostru de absolvire, studenții aleg o opțiune precum Cercetare și dezvoltare, Producție sau Vânzări și Marketing. După finalizarea programului nostru de doi ani de absolvire, studenților li se acordă o diplomă de inginerie în biotehnologie, echivalentul unui master.

VĂ RUGĂM SĂ REȚINEȚI:

Sup'Biotech nu are burse disponibile.

Cu toate acestea, suntem încântați să susținem orice cerere pentru burse publice pe care studenții noștri doresc să le depună guvernului francez sau instituțiilor caritabile.

Locații

Paris

Address
Paris, Île-de-France, Franţa

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră