Sup’Biotech Paris

Introducere

Citește Descrierea Oficială

studenții Sup'Biotech fac inginerie și știință cursuri, inclusiv cursuri, lucrări de laborator și proiecte creative pe termen lung. Spre deosebire de multe alte școli orientate spre STEM, Sup'Biotech subliniază, de asemenea, industria de know-how-ul și oferă un curriculum cu adevărat preprofessional.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
  • Limba franceza

Vedea Summer courses » Vedea Masterate »

Programe

Această școală oferă și:

Cursuri de vară

Programe De Vară: știință Alimentară și Inginerie De Celule Stem

Campus Cu normă întreagă 3 - 3 săptămâni June 2018 Franţa Villejuif

Sup'Biotech este o școală de inginerie biotehnologie privată situată în zona metropolitană din Paris. Suntem singura instituție din Franța care oferă cursuri de vară legate de biotehnologie, si noi facem tot ce putem pentru a asigura studenților obține o îmbogățire culturală și profesională maximă în timpul cursurilor noastre de vară 3 săptămâni în domeniul științei alimentare și de inginerie de celule stem. [+]

Program de vară la Sup'Biotech

Sup'Biotech este o școală de inginerie privată situată în zona metropolitană din Paris, care este specializată în diverse domenii legate de biotehnologie emergente. Sup'Biotech face parte din cluster-ul IONIS Institute of Technology.

Este una dintre școlile biotehnologice de vârf din Franța și face parte din IONIS, cel mai important grup educațional privat din Franța. Studenții săi se află în poziții de vârf într-o serie de industrii, printre care se numără industria sănătății, bioinformatică, farmaceutică și cosmetică, industriile verzi și industria agroalimentară.

Programe de vară 2018

Stem Cell Engineering ... [-]


Videoclipuri

Discover Sup'Biotech

Sup'Biotech fête ses 10 ans avec ses étudiants

Inside Sup’Biotech

Contactează

Sup’Biotech

Adresă, linia 1 66 rue Guy Môquet
94800, Villejuif Villejuif, Île-de-France, Franţa
website https://www.youtube.com/user/supbiotech