Paris Academy of Art

Introducere

Citește Descrierea Oficială

106196_rsz_106139_img_6151.jpg

Prezentare - Angajament

Paris Academy of Art este un institut de artă dedicat tehnicilor de pictură și de desen realist la nivel înalt.

Academia este deschisă tuturor celor care, indiferent de vârstă, naționalitate sau fundal, doresc să dobândească abilitățile necesare pentru a se realiza la pictura realistă sau desen.

Prin înscrierea la Paris Academy of Art , veți urmări în acele pași ilustrați și continuați o tradiție artistică riguroasă, exigentă, bazată pe excelență. La fel ca și în alte discipline artistice, desenul și pictura necesită o pregătire precisă și riguroasă, condusă de cei mai buni maeștri de artă. Paris Academy of Art oferă un mediu orientat spre excelență care favorizează această formare.

De asemenea, subliniază relația profesor-student, ajutând elevul să facă progrese în cele mai bune condiții. Dimensiunile clasei de la Paris Academy of Art sunt mici și fiecare student este supravegheat individual.

Până la sfârșitul timpului la Paris Academy of Art , elevii vor avea abilitățile necesare pentru a lucra în domenii variate precum cinema, animație, jocuri video și ilustrații. De asemenea, aceștia pot alege să lucreze ca artiști independenți. Oricare ar fi alegerea lor, Paris Academy of Art le va pune la dispoziție instrumentele de care au nevoie pentru a-și atinge scopul.

Istorie - O Renaștere

De-a lungul secolului al XIX-lea, Școala pariziană de arte frumoase a fost o necesitate pentru artiștii de ucenici. Ei au învățat doar să tragă acolo, astfel încât elevii să se înscrie, de asemenea, în academii private unde ar practica desenarea de la modelele vii și își vor perfecționa pregătirea în pictura și sculptura.

Începutul secolului al XX-lea a marcat apariția artei moderne și respingerea regulilor stricte predate în academii. Confruntate cu această nouă situație, academiile au refuzat. Din fericire, mulți studenți care s-au antrenat în aceste academii au venit din străinătate, în special din Statele Unite. Unii dintre ei au reușit să înființeze studiouri în țările lor de origine, perpetuând astfel tehnica academică.

În anii '80, unii artiști anglo-saxoni s-au întors în Europa și au înființat școli, aducând astfel înapoi în Europa învățământul desenului și picturii realiste bazate pe academie.

Dar nici una din aceste școli nu era la Paris! Prin urmare, Paris Academy of Art dorește să aducă o academie majoră la Paris și să continue învățătura care reprezintă o piatră de temelie a patrimoniului nostru artistic.

106197_rsz_106141_img_4903.jpg

Metodă - Excelență

Metoda noastră este atât graduală, cât și intensă, urmând ceea ce a fost folosit în studiourile pariziene din secolul al XIX-lea.

Ea îi împinge pe elevi să se depășească, permițându-i să dobândească încrederea de care au nevoie pentru a avea o carieră de artist înalt.

Este susținută de patru fundații:

  • predarea fundamentelor picturii și desenului bazându-se pe stăpânii Renașterii italiene;
  • supravegherea individuală: fiecare student beneficiază de supraveghere personalizată, prin observarea și analizarea muncii altora este esențial;
  • progresul controlat: fiecare etapă a procesului de învățare, definită în prealabil cu instructorii, trebuie dobândită înainte de trecerea la următorul pas;
  • unitatea și dorința de a lucra: studiile sunt cu normă întreagă (mai mult de șase ore pe zi, cinci zile pe săptămână), permițând studenților să dezvolte auto-disciplina care va fi esențială pentru viitoarea lor viață profesională.

Locații

Bois-Colombes

Address
Rue Raspail,78
92270 Bois-Colombes, Île-de-France, Franţa