Orchestra Pro

Introducere

Citește Descrierea Oficială

O viziune contemporană a învățământului stabilită de peste doi ani


O școală multidisciplinară înrădăcinată în realitatea artelor spectacolului


Orchestra Pro este o școală de artă multidisciplinară unică în Marsilia, unde învățarea cântării , a dansului și a dramelor este considerată într-o manieră transversală și inseparabilă a meseriilor tehnice și a producției live .


Un training unic în Franța


Prin abordarea noțiunilor artistice, tehnice și administrative ale celor trei discipline, școala oferă o formare profesională unică de acest gen .

Prin intermediul atelierelor diferite, elevii sunt implicați într-o mecanică constantă de producție și creație . Invitați să fie mereu în acțiune, devin adevărați artiști.


Asigurarea unui nivel înalt de învățare


Conduceți de Benjamin Balensi, un muzician și pianist talentat, școala oferă cursuri de înaltă și exigentă în timp ce ascultă studenții.

Predarea teatrului, a dansului și a cântării, concepută într-un mod transversal, le permite elevilor să devină artiști compleți, capabili să răspundă multor așteptări profesioniștilor de pe scenă .


Profesori și vorbitori solicitanți


Conduceți de o echipă educativă formată din profesioniști cu experiență și vorbitori de renume , fiecare elev își dezvoltă propria identitate artistică. În câmpul său (cântând, dansând sau teatru), urmează o formare care necesită un angajament profund și o constantă a muncii a cărei evoluție se extinde peste doi ani .


Deschiderea către o vastă rețea profesională


Orchestra Pro este un sprijin real pentru fiecare artist în formare. Însoțit de ambiția sa de carieră, beneficiază de o vastă rețea profesională solicitată de întreg personalul didactic, de o monitorizare permanentă și de consultanță adaptată .

La finalizarea instruirii sale, el este apoi capabil să-și extindă amploarea talentului său de a lua zbor.

Locații

Marsilia

Address
8 rue Saint Sébastien
13006 Marsilia, Provence-Alpi-Coasta de Azur, Franţa