Citește Descrierea Oficială

Université Jean Moulin Lyon 3, o universitate deschisă către lume

În centrul orașului Lyon și Bourg-en-Bresse, Universitatea Jean Moulin oferă un spațiu de învățare și de cercetare axat pe domeniul științelor umane și sociale. Cu 7 școli doctorale și 19 unități de cercetare, se dezvoltă cercetări interdisciplinare în legătură cu marile întrebări ale societății.

Membru al Universității din Lyon, găzduiește mai mult de 28 000 de studenți și oferă o gamă largă de cursuri de formare profesională în cadrul educației de calitate, care să conducă la dezvoltarea intelectuală și personală.

Cu peste 5 000 de studenți internaționali înscriși în fiecare an, mai multe parteneriate în lume și proiecte de cooperare științifică cu universități străine, marca Universitatea Jean Moulin va internationalizare prin promovarea mobilității studenților și a cadrelor didactice.

Întemeindu accesul la învățământul superior la egalitatea de șanse este o preocupare constantă pentru Universitatea Jean Moulin Lyon 3, care afirmă convingerea că diversitatea și specificitatea sunt bogate și că fiecare dintre noi este de asemenea definită de diferențele sale.

Deplin angajamentul de a partenerilor socio-economice, Universitatea Jean Moulin se straduieste sa contribuie la succesul studenților și șansele de angajare a acestora, în special prin încurajarea stagiilor, alternând și antreprenoriat.

Programe predate în:
  • Engleză
  • Limba franceza

Această școală oferă și:

Diploma

Jean Moulin Lyon 3 University

Elevii înscriși la DEUF beneficiază de asemenea de o îndrumare educațională (în funcție de materiile studiate) în timpul căreia se întâlnesc cu tutori educaționali care î ... [+]

Nivelul de studiu: Toate nivelurile de studiu

Introducere în cultura și civilizația franceză: 10 ore pe semestru / 3 credite Cursuri opționale: cursuri care trebuie alese în toate facultățile. Pentru informații suplimentare despre cursurile disponibile, vă rugăm să consultați catalogul de cursuri.

Data sosirii:

Semestrul de toamnă: începutul lunii septembrie pentru toate domeniile de studiu Semestrul de primăvară: începutul lunii ianuarie [-]
Franţa Lyon
Contactează şcoala
Limba franceza
La zi
1 - 2 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Jean Moulin Lyon 3 University

... [+]

Programul SELF este conceput pentru a încuraja îmbunătățirea semnificativă a nivelului de competență al elevului în limba franceză, posibila realizare a cerințelor curriculare universitare la domiciliu și transferul ulterior de credite.

Caracteristici specifice

Programul SELF este un program semestrial sau un program anual.

Acesta începe, de obicei, la sfârșitul lunii august / începutul lunii ianuarie și se termină la mijlocul lunii decembrie / sfârșitul lunii aprilie.

Condiții de admitere

Criterii de admitere:

Programul SELF este deschis studentului (schimb / non-schimb) care îndeplinește următoarele cerințe:... [-]

Franţa Lyon
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 - 2 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Campus