Institut Europeen De Francais

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Faceți clic pe imagine pentru a obține o ofertă online instant și rezervați acum!

Condiții:
Valabil pentru cursuri până la 31.12.2018

Institutul Européen de Français este o școală franceză din Montpellier care își propune să ofere studenților săi cele mai înalte standarde de predare prin atenție personalizată, profesionalism, calitate, într-o atmosferă prietenoasă și amabilă. Pentru că fiecare persoană este unică, lucrăm pentru a oferi fiecăruia experiențe unice în sudul Franței, pe care oamenii le pot aminti pentru totdeauna.


Misiunea noastră

«Pentru a favoriza întâlniri, schimburi interculturale și auto-descoperire, datorită unei vacanțe de studiu de limbă și cultură din Montpellier.»


Valorile noastre

Atenție personalizată

Deoarece fiecare persoană este unică, de la primul contact, vă vom îndruma și vă vom îndruma spre șederea cea mai adaptată nevoilor și dorințelor dumneavoastră. Înainte, în timpul, dar și după ședere, acordăm o atenție deosebită satisfacerii dvs. Indiferent de solicitarea dvs., depunem toate eforturile pentru a răspunde cât mai bine posibil așteptărilor dumneavoastră.


O atmosferă prietenoasă și familială

Situat în două dintre cele mai frumoase vile ale orașului, școala noastră franceză are săli de clasă spațioase și luminoase. Pentru că știm ce înseamnă "o călătorie", vă garantăm, datorită echipei noastre de profesioniști, că vă veți simți în largul tău. Lasati magia intalnirii sa-si faca treaba.

profesionalism

Profesorii noștri sunt toți specialiști cu înaltă calificare în predarea limbii franceze ca limbă străină. Experiențele lor în Franța și, pentru majoritatea, în străinătate le permit să înțeleagă mai bine nevoile dvs., în timp ce tot timpul evidențiază cele mai bune din tine.


Calitatea serviciului nostru

Recunoscută de eticheta de calitate a limbii străine franceze, departamentele guvernamentale ale învățământului superior și cercetării, culturii și comunicării și Ministerului Afacerilor Externe, precum și alte recunoașteri în Franța și în străinătate, institutul nostru este una dintre școlile franceze de top din Franța.

IEF este, de asemenea, o școală franceză cu

  • Peste 1300 de studenți și peste 40 de naționalități diferite, în medie, în fiecare an
  • Minim 5 nivele pe tot parcursul anului
  • 5 cadre didactice permanente și peste 10 cadre didactice cu normă redusă
  • 13 săli de clasă complet echipate, spațioase și luminoase
  • O medie de 7 studenți și un maxim de 12 elevi pe clasă

Locații

Montpellier

Address
23, rue Saint Guilhem
34000 Montpellier, Occitanie, Franţa