ISTEC

Introducere

Citește Descrierea Oficială

10 motive bune pentru a alege ISTEC

  • Pentru a pregăti în mod eficient pentru lumea de afaceri - îndemână International cu peste 80 de universități partenere de pe toate continentele - suport personalizat in asigurari - înfloritoare prin intermediul asociațiilor dinamice - A cale modular de formare pe care le construi în funcție de dorințele dumneavoastră și proiecte - Multe specializări profesionale - O experiență de peste 50 de ani în învățământul superior - O școală în inima Parisului se bucură de o locație într-o zonă economică majoră european - partenerii de rețea de afaceri și absolvenți puternice - de inserție profesională garantat!

În centrul unei zone economice majore european

ISTEC este în inima unui cartier istoric al Parisului, în apropiere de Canalul Saint-Martin și aproape de centrul cultural al Villette. Locația sa într-un centru economic important european: Paris și regiunea sa, a permis ISTEC să dezvolte o rețea de companii partenere și implicat în viața și dezvoltarea școlii. Elevii de stagii acestora, precum și misiunile lor în companii, beneficiază în mod direct de această locație strategică.

Ca parte a unui parteneriat cu Grupul IGS, ISTEC se afla în campus, la 12 rue Alexandre Parodi în arondismentul 10 din Paris și se bucură de un mediu de lucru plăcut, cerințele moderne și adecvate de infrastructură Tehnologia a secolului XXI. Mii de studenți de la diverse programe și naționalități merge acolo pentru a împărtăși și de proiecte și formatori comune.

Jemmapes Campus: De asemenea, ISTEC are un alt campus dedicat acesteia, situat de-a lungul Canal St Martin, la 5 minute de mers pe jos de la primul Rue Alexandre Parodi Campus. În plus față de sălile de clasă, săli de curs, săli de seminar, reuniți și relaxare, Campus include: - Centrul de Studii și Cercetări în ISTEC - CERI - parteneriatelor de servicii și relații de afaceri, - Asociația Alumni, - Birouri asociațiilor studențești.

Acest campus, într-o clădire istorică industrial, este complet mobilat într-un spirit de "deplasare internațională".

Locații

Paris

Address
ISTEC
HIGHER EDUCATION IN BUSINESS AND MARKETING
12, rue Alexandre Parodi

75010 Paris, Île-de-France, Franţa