IFALPES - Institut Francais des Alpes

Introducere

Citește Descrierea Oficială

IFALPES - școală de limbă în Alpii Francezi pe malul Lacului Annecy mai mult de 20 de ani de experiență în predarea limbii franceze ca limbă străină. Centrul nostru este mic. Nu sunt pierdute, iar profesorii nostri vor fi mereu disponibil pentru tine. IFALPES este la o plimbare de 15 minute de centrul orașului. Școala se află în aceeași clădire cu Școala IPAC de Management. De la 170 la 200 de studenți adulți din 50 de țări în fiecare lună vin să învețe limba franceză în IFALPES. Într-o atmosferă plăcută, puteți combina studiul limbii franceze în Franța în Alpi și bucurați-vă de cultura și natura munți și lacuri.

Cazare

Servicii de cazare IFALPES se angajează să se potrivească tipul de cazare, în conformitate cu dorințele dumneavoastră pentru întreaga perioadă a sejurului dumneavoastră.

În familia: cu mic dejun sau demipensiune, un apartament la comun cu alți studenți studio Student Residence Residence situat în centrul orașului sau în apropierea acestuia. De la școală la toate locurile de reședință se poate ajunge cu autobuzul, bicicleta sau pe jos.

Toate camerele sunt rezervate de duminică până sâmbătă.

Costul serviciilor de selecție și rezervare a cazării Plăți Agenției este de 40 € pentru fiecare elev pentru un sejur de mai puțin de o lună și 70 € pentru un sejur mai lung de o lună. Pentru a rezerva un loc de reședință trebuie să facă o plată în avans de 200 €. Plata agentii de servicii de recrutare de locuințe se deduce din soldul plătit anticipat și de plată în avans (160 € sau 130 €), se deduce ca plata chiriei 1 luna. Servicii de agenție pentru selectarea de locuințe sunt plătite la fiecare schimbare de reședință (40 €)

Cum este sosirea?

Indiferent unde locuiți - o familie franceză sau într-un apartament - este bine de a organiza sosire, informează în prealabil familie sau proprietar / elev reședința la data și ora de sosire a.

Locații

Annecy

IFALPES

Address
IFALPES
42, Chemin de la Prairie

74000 Annecy, Auvergne-Rhône-Alpes, Franţa
Număr de telefon
+33 4 50 45 38 37