IFALPES - Institut Francais des Alpes

Introducere

Citește Descrierea Oficială

IFALPES - școală de limbă în Alpii Francezi pe malul Lacului Annecy mai mult de 20 de ani de experiență în predarea limbii franceze ca limbă străină. Centrul nostru este mic. Nu sunt pierdute, iar profesorii nostri vor fi mereu disponibil pentru tine. IFALPES este la o plimbare de 15 minute de centrul orașului. Școala se află în aceeași clădire cu Școala IPAC de Management. De la 170 la 200 de studenți adulți din 50 de țări în fiecare lună vin să învețe limba franceză în IFALPES. Într-o atmosferă plăcută, puteți combina studiul limbii franceze în Franța în Alpi și bucurați-vă de cultura și natura munți și lacuri.

Cazare

Servicii de cazare IFALPES se angajează să se potrivească tipul de cazare, în conformitate cu dorințele dumneavoastră pentru întreaga perioadă a sejurului dumneavoastră.

În familia: cu mic dejun sau demipensiune, un apartament la comun cu alți studenți studio Student Residence Residence situat în centrul orașului sau în apropierea acestuia. De la școală la toate locurile de reședință se poate ajunge cu autobuzul, bicicleta sau pe jos.

Toate camerele sunt rezervate de duminică până sâmbătă.

Costul serviciilor de selecție și rezervare a cazării Plăți Agenției este de 40 € pentru fiecare elev pentru un sejur de mai puțin de o lună și 70 € pentru un sejur mai lung de o lună. Pentru a rezerva un loc de reședință trebuie să facă o plată în avans de 200 €. Plata agentii de servicii de recrutare de locuințe se deduce din soldul plătit anticipat și de plată în avans (160 € sau 130 €), se deduce ca plata chiriei 1 luna. Servicii de agenție pentru selectarea de locuințe sunt plătite la fiecare schimbare de reședință (40 €)

Cum este sosirea?

Indiferent unde locuiți - o familie franceză sau într-un apartament - este bine de a organiza sosire, informează în prealabil familie sau proprietar / elev reședința la data și ora de sosire a.

Această școală oferă programe în:
 • Limba franceza

Informații practice

Accommodation:

Student residence

There is a variety of Student residences in Annecy. Our accommodation service will be there to give you as much information as possible. Some of the residences will ask for a deposit and will only accept long stays. In summer between June and August there are more rooms available.

N.B. Limited availability.

Residence 1:

 • Available only in the summer, facing the lake, a 20-minute walk or busride from IFALPES or 10 minutes by bicycle
 • Standard comfort, room with shower and toilet. Kitchen on each floor.
 • Single room : 460€ per month. Double room : 310€ per month per person

Residence 2:

 • A 20-minute bus- or bike-ride from IFALPES
 • Basic comfort, bedroom with a shower. Toilets and kitchen on each floor.
 • 390€ per month (security deposit: 100€)

Studios and appartments

We have variety of studio flats or apartments in the centre of Annecy or on the outskirts. IFALPE's accommodation service will be happy to find a solution for your needs depending on the number of people who will stay in the apartment.

 • Between 560€ and 760€ per month. No extra charges if electricity costs remain reasonable
 • Each studio is one room equipped with a kitchen corner, bedroom corner (sofa bed) and bathroom. They are between 20 and 30m²
 • Deposit: 1 month’s rent
 • The shared apartments are available per calendar month (according to the session dates). If you wish to stay for a shorter period, please contact us for availability.

The studios are located in Annecy (or its surroundings) or in a residence close to the school (20 minutes walk from the town centre). Prices vary depending on the availability, situation, comfort and the number of renters. House insurance is compulsory.

Arrival on the Sunday before your course and a departure on the Saturday after your course.

Shared Apartment

In a shared apartment in Annecy, French language students, will have your own bedroom and share the kitchen and bathroom shared with flat mates (2 or more).

IFALPES's accommodation service will send you more information about your apartment 2 weeks before your arrival. Arrival on the Sunday before your course and a departure on the Saturday after your course.

The shared apartments are available per calendar month (according to the session dates). If you wish to stay for a shorter period, please contact us for availability.

 • 500€ per month and per person with all charges included
 • Deposit: 1 month’s rent
 • The apartments are situated in the town centre of Annecy and on the outskirts.
 • Prices vary depending on the availability, situation and comfort. House insurance is compulsory.

Homestay

You would like to experience life with a French family while studying French? This type of accommodation is ideal if you want to discover the French way of life and will also help you to improve your French conversation skills.

The homes are in the town of Annecy or on the outskirts.

Vezi cursuri »

Programe

Această școală oferă și:

Cursuri

Cursuri de franceză generală

Campus Cu normă întreagă 1 - 52 săptămâni Înscriere Deschisă Franţa Annecy

Elevii de lucru privind îmbunătățirea gramatică și vocabular lor, precum și înțelegere scrisă și orală. Un accent se face pe comunicarea în limba franceză. [+]

Elevii de lucru privind îmbunătățirea gramatică și vocabular lor, precum și înțelegere scrisă și orală. Un accent se face pe comunicarea în limba franceză. Ei vor studia, de asemenea, cultura franceză și va lua parte la activități variate în timpul lecțiilor lor: vin și degustare de brânzeturi, vizite la piețele locale etc ..

Serviciul de cazare IFALPES va găsi cel mai potrivit tip de locuință pentru a se potrivi alegerea ta. Homestays, comune apartamente, garsoniere sau cămine sunt situate în centrul orașului sau la marginea orașului. Din școlii, acestea sunt accesibile cu autobuzul, bicicleta sau pe jos.

Cameră single în demipensiune familie gazdă Cameră single în hostfamily cu mic dejun Student Residence Studiouri individuale sau apartamente Apartamente partajate ... [-]

Videoclipuri

IFALPES Summer in Annecy, France

IFALPES Winter in Annecy, France