Grasse Institute of Perfumery

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Grasse Institute of Perfumery este o școală unică și de prestigiu situată în locul de naștere al capitalei mondiale a parfumurilor: Grasse. La Grasse Institute of Perfumery , îi învățăm pe studenții noștri istoria parfumurilor și o conectăm la parfumeria modernă așa cum o cunoaștem. Școala noastră a fost construită pe două subiecte importante: Pasiunea și Experiența. În programul nostru, favorizăm grupurile mici și acordăm o mare importanță practicii de laborator. Formarea nu este academică: fiecare lector este un profesionist, care a lucrat în industrie de mulți ani.

Comunitatea noastră de profesori profesioniști din industrie este pasionată să spună acele povești parfumate și să învețe noii generații de parfumieri cum să procedeze la fel. Cursurile noastre sunt concepute pentru a crea o bază pe care studenții noștri se pot baza. Indiferent care sunt cunoștințele anterioare ale industriei studenților: instruim, predăm și practicăm aplicații reale din industrie pentru a asigura un curs de formare care îi va pregăti pe elevi să înceapă să lucreze imediat după absolvire.

Locații

Grasse

Address
Avenue Riou Blanquet,48
06130 Grasse, Provence-Alpi-Coasta de Azur, Franţa

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: