Citește Descrierea Oficială

De aproape 50 de ani, goblenuri, l'école de l'imagine a fost o referință la nivel mondial în domeniul comunicațiilor digitale, design interactiv și de divertisment. Recunoscut ca unul dintre cele mai bune scoli din lume, goblenuri oferă cursuri în Fotografie, animate Filmmaking, animație 3D, Motion Design si jocuri video.

Goblenuri, l'école de l'imagine a dezvoltat o serie de programe și servicii internaționale pentru a satisface nevoile de studenți internaționali, profesioniști, școli, întreprinderi, festivaluri și chiar servicii culturale ale ambasadelor.

ANIMATE Filmmaking

4 ani full-time: Acest curs permite studenților să stăpânească ambele tehnici tradiționale și digitale de animație (2D și 3D) în urma metode profesionale în condiții de animație de studio, care să permită studenților să capteze fiecare pas de un design de film și de producție, precum și progresiv echiparea acestora cu toate abilitățile de așteptat să fie în măsură să lucreze pe o caracteristică de lungă.

3D ANIMATIE

1 an full-time: Program avansat în animație de caractere 3D, care oferă conferințe prin animație și jocuri video experți internaționali, producția unui tambur demo individuale și stagiu de 3 luni, cu un raport de formare care urmează să fie scrise. Acest curs este o oportunitate de a dezvolta abilități profesionale nivel în regie, care acționează și mișcare.

FOTOGRAFIE

3 ani full-time: să permită studenților să dobândească abilități creative și tehnice de nivel înalt, predate în colaborare cu experți din diferite practici, astfel încât studenții să câștige realizări de calitate profesională. De formare desfășurate în diverse formate: lecții convenționale, conferințe, subiecte de bază și ateliere de lucru tematice în jurul valorii de publicitate, fotografie de produse alimentare, moda, frumusete si arhitectura.

PROPUNERE PROIECTARE

1 an full-time: abilități Lărgirea studenților într-o zonă din ce în ce a căutat după de către profesioniști: proiectare mișcare. Acest câmp face posibilă proiectarea și crearea unor comunicări adaptate suporturilor mobile și spații noi de comunicare, pentru a organiza mesaje prin combinarea celor trei vectori de Motion design: imagini animate, tipografie în mișcare și design de sunet.

JOC VIDEO

1 ani de studii de specialitate master: Programul "Experiențe Interactive Digital", conceput cu CNAM / ENJMIN, este primul de acest gen din Franța. Punctul forte al acestui program este că se pregătește ingineri la nivel înalt, designeri și specialiști IT pentru a deveni experți în proiectarea și crearea de jocuri pentru telefoane mobile, tablete, rețele sociale, terminale și instalații.

Programe predate în:
  • Engleză
  • Limba franceza

Această școală oferă și:

Certificat

GOBELINS - L'école de l'image

Bazându-se pe experiența și reputația la nivel mondial în domeniul de animație de caractere, goblenuri a conceput o pregătire profesională specializată în 3D PROFILS anim ... [+]

Bazându-se pe experiența și reputația la nivel mondial în domeniul de animație de caractere, goblenuri a conceput o pregătire profesională specializată în animație de caractere 3D, care profilele sunt ridicate cerute. Acest program a fost construit cu ajutorul instructorilor care provin din cele mai bune studiouri de animație 3D și include exerciții practice de a stăpâni de direcție, mișcări și abilități care acționează.

Acest program include, de asemenea, conferințe de animație și jocuri video experți internaționali, producerea unui tambur demo, un stagiu profesional și un raport de sfârșit de formare.

Acest program are un accent puternic internațional, cu participanți provenind din toată lumea.... [-]

Franţa Paris
Septembrie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Cursuri de vară

GOBELINS - L'école de l'image

Franța este astăzi al treilea producător de animație din lume și liderul european. ... [+]

[-]
Franţa Paris
Septembrie 2020
Engleză
La zi
2 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Exercices des étudiants Animateurs de personnages 3D de GOBELINS

NEBULA - Animation Short Film 2014 - GOBELINS

Oktapodi - Animation Short Film - GOBELINS

WILDFIRE | Animation Short Film 2015 - GOBELINS

MADE IN CHINA | Animation Short Film 2015 - GOBELINS

AMA | Animation Short Film 2015 - GOBELINS

SHUDŌ | Animation Short Film 2015 - GOBELINS

LE DERNIER JOUR D'UN CONDAMNE | Animation Short Film 2015 - GOBELINS