GOBELINS - L'école de l'image

Introducere

Citește Descrierea Oficială

De aproape 50 de ani, goblenuri, l'école de l'imagine a fost o referință la nivel mondial în domeniul comunicațiilor digitale, design interactiv și de divertisment. Recunoscut ca unul dintre cele mai bune scoli din lume, goblenuri oferă cursuri în Fotografie, animate Filmmaking, animație 3D, Motion Design si jocuri video.

Goblenuri, l'école de l'imagine a dezvoltat o serie de programe și servicii internaționale pentru a satisface nevoile de studenți internaționali, profesioniști, școli, întreprinderi, festivaluri și chiar servicii culturale ale ambasadelor.

ANIMATE Filmmaking

4 ani full-time: Acest curs permite studenților să stăpânească ambele tehnici tradiționale și digitale de animație (2D și 3D) în urma metode profesionale în condiții de animație de studio, care să permită studenților să capteze fiecare pas de un design de film și de producție, precum și progresiv echiparea acestora cu toate abilitățile de așteptat să fie în măsură să lucreze pe o caracteristică de lungă.

3D ANIMATIE

1 an full-time: Program avansat în animație de caractere 3D, care oferă conferințe prin animație și jocuri video experți internaționali, producția unui tambur demo individuale și stagiu de 3 luni, cu un raport de formare care urmează să fie scrise. Acest curs este o oportunitate de a dezvolta abilități profesionale nivel în regie, care acționează și mișcare.

FOTOGRAFIE

3 ani full-time: să permită studenților să dobândească abilități creative și tehnice de nivel înalt, predate în colaborare cu experți din diferite practici, astfel încât studenții să câștige realizări de calitate profesională. De formare desfășurate în diverse formate: lecții convenționale, conferințe, subiecte de bază și ateliere de lucru tematice în jurul valorii de publicitate, fotografie de produse alimentare, moda, frumusete si arhitectura.

PROPUNERE PROIECTARE

1 an full-time: abilități Lărgirea studenților într-o zonă din ce în ce a căutat după de către profesioniști: proiectare mișcare. Acest câmp face posibilă proiectarea și crearea unor comunicări adaptate suporturilor mobile și spații noi de comunicare, pentru a organiza mesaje prin combinarea celor trei vectori de Motion design: imagini animate, tipografie în mișcare și design de sunet.

JOC VIDEO

1 ani de studii de specialitate master: Programul "Experiențe Interactive Digital", conceput cu CNAM / ENJMIN, este primul de acest gen din Franța. Punctul forte al acestui program este că se pregătește ingineri la nivel înalt, designeri și specialiști IT pentru a deveni experți în proiectarea și crearea de jocuri pentru telefoane mobile, tablete, rețele sociale, terminale și instalații.

Locații

Paris

Gobelins - École de l'Image

Address
73 boulevard Saint-Marcel
75013 Paris, Île-de-France, Franţa