Ecole Ritz Escoffier

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Pioneer de preparate din bucătăria modernă, Auguste Escoffier a fost primul bucătarul șef al hotelului Ritz din Paris.

École Ritz Escoffier plătește tribut de transmisie din anul 1988, cu valori de precizie și pasiune, care au fost dragi el:

profesionalism,

creativitate,

Cercetare de Excelenta.

Ecole Ritz Escoffier_ © Alban Couturier (32)

Ritz Escoffier School © Alban Couturier

Devenit de referință internațional, școala formează un amical șefii atmosferă de mâine. Pentru redeschiderea sa, școala a prezentat un nou spațiu pentru a descoperi gastronomia franceză în toată splendoarea sa.

Combinând tradiția, calitatea și modernitate, Ecole Ritz Escoffier oferă cursuri de diploma, predate în limba engleză și franceză pentru începători, pentru a instrui sau să se perfecționeze în arta culinară.

Deoarece învățarea elementelor de bază pentru Haute Cuisine, prin dezvoltarea de tehnici și cunoștințe culinare, șefii de mâine învăța abilitățile esențiale pentru profesia lor. experiențe bogate în case franceze majore sau la nivel internațional, echipa noastră de bucătari și experți pune talentul studenților de la toate nivelurile profesionale.

Dincolo de rețete și tehnici, ei învață să înțeleagă toate subtilitatea unui produs sau o aromă și sunt ambasadori ai o artă în mod constant reinventat.

de adaptare în mod constant lecții, École Ritz Escoffier caută să infuzeze un sentiment de îndrăzneală și excelență.

Ecole Ritz principal Escoffier_Cuisine © Vincent Leroux (2)

Ecole Ritz Escoffier Bucătărie Maestru © Vincent Leroux

Noua bucătărie a Escoffier School Ritz

Un concentrat de confort și inovare.

Gândit de Comitetul Chiefs și de predare, școala are echipamente de ultima generatie, ideal pentru a explora toate tehnicile de preparare și coacere.

O capacitate sporită: bucătărie două laborator și produse de patiserie pentru confortul elevilor și condiții optime de învățare.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
  • Limba franceza

Vedea Diplome »

Programe

Această școală oferă și:


Diplomă în gastronomia franceză Master

Campus Cu normă întreagă 19 săptămâni June 2019 Franţa Paris

O diplomă care reprezintă cea mai completă formare la școala noastră, combinând toate cursurile noastre majore de pregătire: bucătăria franceză - introducere, nivel avansat și nivel superior și patiserie franceză Introducere, nivel avansat și nivel superior [+]

Ritz Escoffier Arte culinare Diploma

O diplomă care reprezintă cea mai completă formare la școala noastră, combinând toate cursurile noastre majore de pregătire: bucătăria franceză - Introducere, nivel avansat și nivel superior și patiserie franceză Introducere, nivel avansat și nivel superior. Diploma de artă culinară Ritz Escoffier este acordată după completarea tuturor celor șase niveluri din cursul de formare. Lucrările cursanților vor fi inspectate în mod regulat, iar la sfârșitul fiecărui nivel se va desfășura un examen.

Ecole Ritz Escoffier © Alban Couturier Scopuri de formare:

asimila tehnici pentru a respecta și valoriza produsele alimentare, pregăti și aranja mâncăruri în conformitate cu tradiționalul și modernul francez savoir-fairemaster tehnici și să învețe utilizarea optimă a echipamentuluisă dezvolte creativitatea prin interpretarea rețetelor existente și prin crearea de noi rețetesă organizeze munca și să gestioneze timpuldescoperi noi tendințe... [-]

Diplomă în bucătăria franceză

Campus Cu normă întreagă 5 - 38 zilele September 2019 Franţa Paris

Acest curs de formare include trei nivele dedicate învățării principiilor de bază ale bucătăriei franceze și este conceput pentru începători, fie că sunt entuziaști, fie că aspiră profesioniști. [+]

bucătărie francezăNivelul 1: Introducere

Acest curs de formare este dedicat învățării elementelor de bază ale bucătăriei franceze și este conceput pentru începători dacă sunt entuziaști sau profesioniști aspiranți.

Obiectivele de formare:

Aflați regulile de bază ale igienei și siguranței în bucătărieÎncepeți să învățați despre bucătăria francezăMaster abilități culinare de bazăAbilitățile clasice de cuțite clasice și tăieturiFamiliarizați-vă cu tehnicile tradiționale de gătit

Durata: 5 săptămâni

Total ore: 175 ore

Preț: € 10500

Nivelul 2: Avansat

Acest curs de formare este axat pe îmbunătățirea tehnicilor de gătit și a cunoștințelor. Proiectat pentru cursanți intermediari: persoane care au absolvit cursul de formare "Introducere".... [-]


Diplomă în patiseria franceză

Campus Cu normă întreagă 5 - 24 zilele September 2019 Franţa Paris

Acest curs de formare include trei niveluri dedicate învățării elementelor de bază ale produselor de patiserie franceză și este conceput pentru începători, indiferent dacă sunt entuziaști sau profesioniști aspiranți. [+]

Cursuri de patiserieNivelul 1: Patiseria franceză - Introducere

Instruirea sa axat pe elementele de bază ale patiseriei franceze și a fost concepută pentru începători: viitori profesioniști sau entuziaști.

Obiectivele de formare:

Aflați regulile de bază privind igiena și siguranța în laboratorul de patiserieÎncepeți să învățați despre patiseria francezăÎnvățați elementele de bază ale lucrului cu un sac de conducteÎnvață să faci biscuiți și prăjituri nefolositeFamiliarizați-vă cu aluatele de bază, cremele și cremele

Durata: 5 săptămâni Total ore: 175 ore Preț: € 8900 Ecole Ritz Escoffier Deserturi © Alban Couturier

Nivelul 2: Patiseria franceză - nivel avansat... [-]

Viennoiserie și pregătirea pâinii

Campus Cu normă întreagă 5 zilele June 2019 Franţa Paris

Formarea sa concentrat pe stăpânirea tehnicilor cheie ale Viennoiserie și a hârtiei, o aptitudine franceză renumită. [+]

Vinnoiserie și pregătire pentru pâine Formarea sa concentrat pe stăpânirea tehnicilor cheie ale Viennoiserie și a hârtiei, o aptitudine franceză renumită.

Ecole Ritz Escoffier Produits sucrés © Alban Couturier

Obiectivele de formare:

Stăpânește secretele cheie ale rețetelor Viennoiserie (croissante, brioșe etc.) Descoperi tehnicile de frământare, modelare și proces de fabricare a pâinii Stăpânește fermentația Descoperi rolul cheie al ingredientelor Descoperi și optimiza producția de pâine

Acest program de instruire este predat de către bucătarii de la Ecole Ritz Escoffier și de la Ritz Paris. Certificatul "Viennoiserie și Bread Rolls" acordat la sfârșitul antrenamentului.... [-]