Read the Official Description

Un pionier al bucătăriei moderne, Auguste Escoffier a fost primul bucătar executiv la Ritz Paris. Începând cu anul 1988, Ecole Ritz Escoffier , construit în onoarea sa, a trecut cu credință și pasiune valorile pe care le-a prețuit: abilitățile, creativitatea și urmărirea excelenței.

Ecole Ritz Escoffier este o instituție de renume mondial, în inima bucătăriilor Ritz Paris, care oferă cursuri în limbile engleză și franceză pentru oricine dorește să învețe elementele de bază, să se antreneze pentru o carieră sau să ia cursuri de masterat în produse culinare și patiserie arte. De la bucătari începători la experți în bucătăria Haute, bucătarii viitorului vin aici pentru a învăța abilitățile neprețuite ale comerțului.

Echipa noastră de bucătari și experți, instruiți în restaurantele de top din Franța și din întreaga lume, continuă cu pasiune și își dă abilitățile în rândul cursanților profesioniști de toate nivelurile. În plus față de rețete și tehnici, studenții sunt învățați să înțeleagă subtilitatea ingredientelor și aromelor și să devină ambasadori ai unei arte în continuă evoluție. Ecole Ritz Escoffier_Cuisine principale © Vincent Leroux (2)Ecole Ritz Escoffier Bucătăria principală © Vincent Leroux

Confort și inovare la cele mai bune. Echipamentul de ultimă oră al școlii, dezvoltat de către șefii de școli și Comitetul de predare, este setul perfect de instrumente pentru descoperirea celor mai bune tehnici de gătit și de patiserie. Există două bucătării demonstrative și un laborator de patiserie care oferă cursanților condiții optime de confort și de învățare.

Programs taught in:
Engleză
Limba franceza

Această școală oferă și:


Ecole Ritz Escoffier

Această diplomă combină toate programele noastre de pregătire fundamentală: Bucătăria franceză - Nivel introductiv, Bucătăria franceză - Nivel intermediar, Bucătăria fran ... [+]

Ecole Ritz Escoffier © Alban Couturier

Această diplomă combină toate programele noastre de formare fundamentală:

Bucătăria franceză - nivel introductivBucătăria franceză - nivel intermediarBucătăria franceză - nivel avansatPaine franceză - nivel introductivFrizeria franceză - nivel intermediarFrizeria franceză - nivel avansat

Ecole Ritz Escoffier Deserturi © Alban Couturier

Durata: 24 de săptămâniNumăr de ore: 840 oreEvaluare: 40.200 € (TVA inclus)

Diploma de Arte Culinare Ritz Escoffier este acordată după finalizarea tuturor celor șase nivele din programul de instruire. Lucrările cursanților vor fi inspectate în mod regulat, iar la sfârșitul fiecărui nivel se va desfășura un examen .... [-]

Franţa Paris
Înscriere Deschisă
La zi
24 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Ecole Ritz Escoffier

Acest curs de formare include 3 nivele dedicate învățării fundamentelor bucătăriei franceze și este conceput pentru începători, indiferent dacă sunt entuziaști sau profes ... [+]

Acest curs de formare include 3 nivele dedicate învățării fundamentelor bucătăriei franceze și este conceput pentru începători, indiferent dacă sunt entuziaști sau profesioniști aspiranți.

Durata: 12 săptămâniNumăr de ore: 420 oreEvaluare: 25.400 € (TVA inclus)Cerințe de intrare

Candidații trebuie să aibă cel puțin 18 ani și trebuie să fi absolvit liceul.

Ore de curs

De luni până vineri între orele 9:00 și 17:00. Pauza de prânz este inclusă.

La sfârșitul fiecărui nivel, stagiarului i se va acorda un certificat în "Bucătăria franceză", în urma unei evaluări continue a activității și a finalizării cu succes a examenului practic. După obținerea tuturor celor trei certificate, stagiarului i se va acorda Diploma Culinară Ritz Escoffier.... [-]

Franţa Paris
April 2019
La zi
12 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Ecole Ritz Escoffier

Acest program de instruire include 3 nivele, dedicat învățării elementelor de bază ale produselor de patiserie franceză și este conceput pentru începători, indiferent dac ... [+]

Acest program de instruire include 3 nivele, dedicat învățării elementelor de bază ale produselor de patiserie franceză și este conceput pentru începători, indiferent dacă sunt entuziaști sau profesioniști aspiranți.

Durata: 12 săptămâniNumăr de ore: 420 oreEvaluare: 21.900 € (TVA inclus)Cerințe de intrare

Candidații trebuie să aibă cel puțin 18 ani și trebuie să fi absolvit liceul.

Ore de curs

De luni până vineri, între orele 8:30 și 4:30. Pauza de prânz este inclusă.

La sfârșitul fiecărui nivel, stagiarului i se acordă un certificat în "Patiseria franceză", în urma unei evaluări continue a muncii sale și a finalizării cu succes a examenului practic. După obținerea celor trei certificate, stagiarului i se va acorda Diploma de Patiserie Ritz Escoffier.... [-]

Franţa Paris
April 2019
La zi
12 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Ecole Ritz Escoffier

Programe avansate de instruire la nivel înalt concepute pentru profesioniștii din domeniul serviciilor alimentare. ... [+]

Programe avansate de instruire la nivel înalt concepute pentru profesioniștii din domeniul serviciilor alimentare.

Durata: 3 zileNumăr de ore: 21 de oreEvaluare: 1.800 € (TVA inclus)

Un certificat este acordat stagiarului la sfârșitul fiecărui program de formare.

Ședințele vor avea loc cu condiția să fie înregistrați cel puțin 4 studenți.

mezelurilor

Arta de carne preparată și vindecată

Intrați în lumea cărnii de prânz prin programul nostru de formare de 3 zile și deveniți un expert în carnea tratată artizanal.

Obiectivele cursuluiAflați cum să dezvăluiți, să marinați și să gătiți foie grasAflați cum să eliminați carnea și păsările de curte și să faceți umpluturi și jeleuriDescoperiți tehnici creative pentru placarea și prezentarea unei plăcuțe de apreciatDespre ProgramTerrinele, pașaportul, crosete și foie gras de luxBoudin cârnați, salamuri și carne de paupiette... [-]
Franţa Paris
March 2019
La zi
3 zilele
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Ecole Ritz Escoffier

Programe avansate de instruire la nivel înalt concepute pentru profesioniștii de coacere și patiserie. ... [+]

Programe avansate de instruire la nivel înalt concepute pentru profesioniștii de coacere și patiserie.

Durata: 3 zileNumăr de ore: 21 de oreEvaluare: 1.500 € (TVA inclus)

Un certificat este acordat stagiarului la sfârșitul fiecărui program de formare.

Ședințele vor avea loc cu condiția să fie înregistrați cel puțin 4 studenți.

Specialități regionale franceze și viennoiseries

O șansă de a face o excursie delicioasă în jurul Franței și de a descoperi secretele pentru a face viennoiseries perfect

Obiectivele cursuluiDescoperiți și pregătiți specialități regionale din toată FranțaFrământarea în masă, plierea, modelarea și fabricarea de pâineÎnțelegeți procesul de fermentareDespre ProgramSpecialități regionale clasice și moderneViennoiseries, stil clasic și de luxTorturi și biscuiți portabile... [-]
Franţa Paris
March 2019
La zi
3 zilele
Campus
Citiți mai multe în limba engleză