Ecole Lenôtre

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Prin fondarea École Lenôtre în 1971, Gaston Lenôtre a răspuns nevoilor de formare ale profesioniștilor din Franța și străini. Astăzi, peste 3.000 de stagiari, bărbați și femei care vin din întreaga Franță și peste 100 de țări, vin să-și sporească cunoștințele și expertiza în cultura excelenței.
În fiecare an, se creează noi niveluri de dezvoltare pentru a răspunde mai bine așteptărilor profesioniștilor din industria alimentară.


Timp de aproape 20 de ani, Ecole Lenôtre oferă programe de lungă ședere care vă permit să obțineți o pregătire intensă în bucătăria franceză, patiserie sau ambele:

Grand Master Class - BucătărieMaster Class - BucătărieGrand Bachelor - Patiserie - 20 de săptămâniBachelor - Patiserie - 12 săptămâniLicență - Bucătărie - 12 săptămâni

În aderarea la aceste formațiuni, veți avea șansa de a fi înconjurat de mulți profesioniști care sunt de la cei mai buni șefi din lume.

Veți învăța și veți practica într-o sală de clasă cu maximum 12 elevi . La Ecole Lenôtre , considerăm că lucrul în grupuri mici este cel mai bun mod de a obține cele mai bune rezultate de la bucătarii noștri. Veți practica pe cont propriu și în grupuri.

Școala noastră profesională din Plaisir are 9 săli de clasă și echipe echipate cu echipament profesional. Lucrăm cu furnizori de înaltă calitate atât în ​​materie de produse alimentare, cât și în materiale profesionale pe care le veți găsi și în cele mai bune bucătării bucătăriei.

La Ecole Lenôtre , vă pregătim pentru a fi un profesionist și credem că experiența noastră vă poate face să deveniți unul dintre cei mai buni șefi de mâine.

Ecole Lenôtre a deschis, de asemenea, o nouă școală în centrul Parisului, Quai Henri IV. Acesta este situat într-o barcă de la Yachts de Paris, cu o vedere frumoasă asupra Catedralei Notre Dame de Paris.

Acesta este compus dintr-o sală de clasă de gătit de 150 mp² cu toate materialele și facilitățile noi. Pe de altă parte, puteți găsi o cameră de zi pentru a organiza mese, prezentări, ceremonii.

În timpul formărilor la Ecole Lenôtre Plaisir, veți avea, de asemenea, șansa de a obține cursuri în această nouă locație.

Vino și urmăriți-ne pe pagina noastră Facebook:

href = "https://www.facebook.com/EcoleProfessionnelleLenotre/

Sau pe site-ul nostru nou:

href = "https://www.ecole-lenotre.com/

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
  • Limba franceza

Vedea Certificate » Vedea Summer courses » Vedea Diplome »

Programe

Această școală oferă și:

Certificat

BAZĂ DE PASTRĂ FRANCEZĂ - Certificat L'ESSENTIEL - 7 săptămâni

Campus Cu normă întreagă 5 luni March 2019 Franţa Plaisir Paris + 1 mai mult

BAZĂ DE PASTRĂ FRANCEZĂ - Certificat L'ESSENTIEL - Ecole Lenôtre [+]

ECOLE LENÔT TRAINING PASTRY CHEF

Ecole Lenôtre oferă studenților și partenerilor săi cursuri de vârf pentru a facilita, încuraja, comunica și menține standarde de înaltă performanță și excelență. Formarea "Patiserie Chef Ecole Lenôtre " se adresează adulților care sunt pasionați de gătit, indiferent dacă se află sau nu pe un curs de conversie, și pentru profesioniștii care doresc să își sporească domeniul de expertiză.

Eligibilitatea pentru acest curs are următoarele precondiții :

A avea vârsta de 18 ani sau mai multPentru a avea cunoștințe de bază despre limba în care se predă cursul (nivelul A2)Pentru a putea citi și scrieSă cunoască elementele de bază ale igienei și siguranței într-un mediu alimentarPentru a avea cunoștințe de bază despre raționamentul de bază (calcule și logică)... [-]

Cursuri de vară

Noțiuni de bază privind pregătirea bucătăriei franceze - 7 săptămâni

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 7 săptămâni June 2019 Franţa Plaisir Paris + 2 mai mult

Bazele bucătăriei franceze au fost create pentru persoanele care doresc să se antreneze sau să se reinventeze în gătit. Pentru cei care vor să învețe din elementele de bază în 7 săptămâni. [+]

L'ESSENTIEL: Noțiuni de bază despre bucătăria franceză

Scopul acestei instruiri este de a permite elevilor să învețe elementele de bază ale gătitului și să stăpânească crearea elementelor de bază .

Lecții practice: 6 săptămâni

Realizați rețete de bază : sosuri, vinaigrette, maioneze, stocuri etc.Faceți startul de bază : supe, quiches, salate etc.Faceți mâncăruri de pește și fructe de mare : moules marinières, whiting à l'Anglaise, sole bonne-femme etc.Asigurați preparate din carne: carne de pasăre friptură, carne de vită, carne de vită, castraveți, carne la grătar etc.Faceți mâncăruri de legume în conformitate cu carnea focală sau peșteleRealizați deserturi clasice : torturi de fructe, chouxuri pline, deserturi stratificate, moka, bavarois etc.Evaluarea progresului... [-]

Diploma

Diploma de bucătar de gătit Ecole Lenôtre - 23 de săptămâni

Campus Cu normă întreagă 23 săptămâni March 2019 Franţa Plaisir Paris + 1 mai mult

Formarea de bucătar de gătit a fost creată pentru persoanele care doresc să se antreneze sau să se reinventeze în gătit. Pentru cei care doresc să învețe de la baza la nivelul ridicat al tehnicii de bucătărie franceză în 23 de săptămâni. [+]

ECOLE LENÔT TRAINING CHEF COOKING

Ecole Lenôtre oferă studenților și partenerilor săi cursuri de vârf pentru a facilita, încuraja, comunica și menține standarde de înaltă performanță și excelență. Formarea " Ecole Lenôtre Chef Ecole Lenôtre " se adresează adulților care sunt pasionați de gătit, indiferent dacă sunt sau nu pe un curs de conversie, și pentru profesioniștii care doresc să-și mărească domeniul de expertiză.

Eligibilitatea pentru acest curs are următoarele precondiții :

A avea vârsta de 18 ani sau mai multPentru a avea cunoștințe de bază despre limba în care se predă cursul (nivelul A1)Pentru a putea citi și scrieSă cunoască elementele de bază ale igienei și siguranței într-un mediu alimentarPentru a avea cunoștințe de bază despre raționamentul de bază (calcule și logică)STRUCTURA ECOLE LENÔT TRAINING CHEF... [-]

Diplomă de bucătar de patiserie Ecole Lenôtre - 23 de săptămâni

Campus Cu normă întreagă 23 săptămâni January 2019 Franţa Plaisir Paris + 1 mai mult

Formarea de bucătar de patiserie a fost creată pentru persoanele care doresc să se antreneze sau să se reinventeze în patiserie, de la baza la cele mai înalte tehnici de patiserie. [+]

ECOLE LENÔT TRAINING PASTRY CHEF

Ecole Lenôtre oferă studenților și partenerilor săi cursuri de vârf pentru a facilita, încuraja, comunica și menține standarde de înaltă performanță și excelență. Formarea "Patiserie Chef Ecole Lenôtre " se adresează adulților care sunt pasionați de gătit, indiferent dacă se află sau nu pe un curs de conversie, și pentru profesioniștii care doresc să își sporească domeniul de expertiză.

Eligibilitatea pentru acest curs are următoarele precondiții :

A avea vârsta de 18 ani sau mai multPentru a avea cunoștințe de bază despre limba în care se predă cursul (nivelul A2)Pentru a putea citi și scrieSă cunoască elementele de bază ale igienei și siguranței într-un mediu alimentarPentru a avea cunoștințe de bază despre raționamentul de bază (calcule și logică)STRUCTURA ECOLEI ÎN CADRUL TRAININGULUI PESTRIEI CHEF... [-]

Videoclipuri

Ecole Lenôtre

Ecole Lenôtre backstage

Contactează

Lenôtre Sa

Adresă, linia 1 40 rue Pierre Curie
78370 Plaisir, Île-de-France, Franţa
website http://www.lenotre.com/cours-et-ecoles/les-ecoles-et-formations/les-ecoles/plaisir.html
Telefon +33 (0)1 30 81 46 34

Adresă, linia 1 Quai Henri IV
75004 Paris, Île-de-France, Franţa
website https://www.ecole-lenotre.com/