Ecole Lenôtre

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Prin fondarea École Lenôtre în 1971, Gaston Lenôtre a răspuns nevoilor de formare ale profesioniștilor din Franța și străini. Astăzi, peste 3.000 de stagiari, bărbați și femei care vin din întreaga Franță și peste 100 de țări, vin să-și sporească cunoștințele și expertiza în cultura excelenței.
În fiecare an, se creează noi niveluri de dezvoltare pentru a răspunde mai bine așteptărilor profesioniștilor din industria alimentară.De aproape 20 de ani, Ecole Lenôtre oferă programe de lungă ședere care vă permit să obțineți o pregătire intensă în bucătăria franceză, Patiserie:
Diplomă de bucătar de patiserie: 7 luniDiploma de bucatar bucatarie: 7 luniBazele patiseriei franceze: 6 săptămâniBazele bucătăriei franceze: 6 săptămâni

În aderarea la aceste formațiuni, veți avea șansa de a fi înconjurat de mulți profesioniști care sunt de la cei mai buni șefi din lume.

Veți învăța și veți practica într-o sală de clasă cu maximum 12 elevi . La Ecole Lenôtre , considerăm că lucrul în grupuri mici este cel mai bun mod de a obține cele mai bune rezultate de la bucătarii noștri. Veți practica pe cont propriu și în grupuri.

Școala noastră profesională din Plaisir are 10 săli de clasă și echipe echipate cu echipament profesional. Lucrăm cu furnizori de înaltă calitate atât în materie de alimente cât și în materiale profesionale pe care le veți găsi și în cele mai bune bucătării bucătăriei.

La Ecole Lenôtre , vă pregătim pentru a fi un profesionist și credem că experiența noastră vă poate face să deveniți unul dintre cei mai buni șefi de mâine.

Ecole Lenôtre a deschis, de asemenea, o nouă școală în centrul Parisului, Quai Henri IV. Acesta este situat într-o barcă de la Yachts de Paris, cu o vedere frumoasă asupra Catedralei Notre Dame de Paris.

Acesta este compus dintr-o sală de clasă de gătit de 150 mp² cu toate materialele și facilitățile noi. Pe de altă parte, puteți găsi o cameră de zi pentru a organiza mese, prezentări, ceremonii.

În timpul formărilor la Ecole Lenôtre Plaisir, veți avea, de asemenea, șansa de a obține cursuri în această nouă locație.

Vino și urmăriți-ne pe pagina noastră Facebook:

https://www.facebook.com/EcoleLenotre/

Sau pe site-ul nostru nou:

href = "https://www.ecole-lenotre.com/

Locații

Plaisir

Lenôtre Sa

Address
40 rue Pierre Curie
78370 Plaisir, Île-de-France, Franţa
Număr de telefon
+33 (0)1 30 81 46 34

Paris

Address
Quai Henri IV
75004 Paris, Île-de-France, Franţa

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră