Citește Descrierea Oficială

Prin fondarea École Lenôtre în 1971, Gaston Lenôtre a răspuns nevoilor de formare ale profesioniștilor din Franța și străini. Astăzi, peste 3.000 de stagiari, bărbați și femei care vin din întreaga Franță și peste 100 de țări, vin să-și sporească cunoștințele și expertiza în cultura excelenței.
În fiecare an, se creează noi niveluri de dezvoltare pentru a răspunde mai bine așteptărilor profesioniștilor din industria alimentară.


De aproape 20 de ani, Ecole Lenôtre oferă programe de lungă ședere care vă permit să obțineți o pregătire intensă în bucătăria franceză, Patiserie:

Diploma de bucătar de patiserie: 23 de săptămâni
https://www.academiccourses.com/Pastry-Chef-DiplomaEcole-Lenôtre-23-weeks/France/Ecole-Lenôtre/
  • Chef de bucatarie: 23 saptamani

https://www.academiccourses.com/Cooking-Chef-Diploma-ECOLE-Lenôtre-23-weeks/France/Ecole-Lenôtre/

În aderarea la aceste formațiuni, veți avea șansa de a fi înconjurat de mulți profesioniști care sunt de la cei mai buni șefi din lume.

Veți învăța și veți practica într-o sală de clasă cu maximum 12 elevi . La Ecole Lenôtre , considerăm că lucrul în grupuri mici este cel mai bun mod de a obține cele mai bune rezultate de la bucătarii noștri. Veți practica pe cont propriu și în grupuri.

Școala noastră profesională din Plaisir are 10 săli de clasă și echipe echipate cu echipament profesional. Lucrăm cu furnizori de înaltă calitate atât în materie de alimente cât și în materiale profesionale pe care le veți găsi și în cele mai bune bucătării bucătăriei.

La Ecole Lenôtre , vă pregătim pentru a fi un profesionist și credem că experiența noastră vă poate face să deveniți unul dintre cei mai buni șefi de mâine.

Ecole Lenôtre a deschis, de asemenea, o nouă școală în centrul Parisului, Quai Henri IV. Acesta este situat într-o barcă de la Yachts de Paris, cu o vedere frumoasă asupra Catedralei Notre Dame de Paris.

Acesta este compus dintr-o sală de clasă de gătit de 150 mp² cu toate materialele și facilitățile noi. Pe de altă parte, puteți găsi o cameră de zi pentru a organiza mese, prezentări, ceremonii.

În timpul formărilor la Ecole Lenôtre Plaisir, veți avea, de asemenea, șansa de a obține cursuri în această nouă locație.

Vino și urmăriți-ne pe pagina noastră Facebook:

https://www.facebook.com/EcoleLenotre/

Sau pe site-ul nostru nou:

href = "https://www.ecole-lenotre.com/

Programe predate în:
  • Engleză
  • Limba franceza

Această școală oferă și:

Diploma

Ecole Lenôtre

Formarea de bucătar de gătit a fost creată pentru persoanele care doresc să se antreneze sau să se reinventeze în gătit. Pentru cei care doresc să învețe de la baza la ni ... [+]

ECOLE LENÔT TRAINING CHEF COOKING

Ecole Lenôtre oferă studenților și partenerilor săi cursuri de vârf pentru a facilita, încuraja, comunica și menține standarde de înaltă performanță și excelență. Formarea " Ecole Lenôtre Chef Ecole Lenôtre " se adresează adulților care sunt pasionați de gătit, indiferent dacă sunt sau nu pe un curs de conversie, și pentru profesioniștii care doresc să-și mărească domeniul de expertiză.

Eligibilitatea pentru acest curs are următoarele precondiții :

A avea vârsta de 18 ani sau mai multPentru a avea cunoștințe de bază despre limba în care se predă cursul (nivelul B1)Pentru a putea citi și scrieSă cunoască elementele de bază ale igienei și siguranței într-un mediu alimentarPentru a avea cunoștințe de bază despre raționamentul de bază (calcule și logică)STRUCTURA ECOLE LENÔT TRAINING CHEF... [-]
Franţa Plaisir Paris
Septembrie 2019
Engleză
La zi
25 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Ecole Lenôtre

Formarea de bucătar de patiserie a fost creată pentru persoanele care doresc să se antreneze sau să se reinventeze în patiserie, de la baza la cele mai înalte tehnici de ... [+]

ECOLE LENÔT TRAINING PASTRY CHEF

Ecole Lenôtre oferă studenților și partenerilor săi cursuri de vârf pentru a facilita, încuraja, comunica și menține standarde de înaltă performanță și excelență. Formarea "Patiserie Chef Ecole Lenôtre " se adresează adulților care sunt pasionați de gătit, indiferent dacă se află sau nu pe un curs de conversie, și pentru profesioniștii care doresc să își sporească domeniul de expertiză.

Eligibilitatea pentru acest curs are următoarele precondiții :

A avea vârsta de 18 ani sau mai multPentru a avea cunoștințe de bază despre limba în care se predă cursul (nivelul B1)Pentru a putea citi și scrieSă cunoască elementele de bază ale igienei și siguranței într-un mediu alimentarPentru a avea cunoștințe de bază despre raționamentul de bază (calcule și logică)STRUCTURA ECOLEI ÎN CADRUL TRAININGULUI PESTRIEI CHEF... [-]
Franţa Plaisir Paris
Septembrie 2019
Engleză,Limba franceza
La zi
25 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

School Introduction

School visit

Address
Quai Henri IV
75004 Paris, Île-de-France, Franţa
Website
Lenôtre Sa
Address
40 rue Pierre Curie
78370 Plaisir, Île-de-France, Franţa
Website
Număr de telefon
+33 (0)1 30 81 46 34