Ecole Baraelin Langues - ADEL PROVENCE

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Adel Provence ofera diverse preturi si modalitati de motivare a tinerilor să vorbească limba franceză și de a le oferi încrederea în sine și mijloace pentru a face acest lucru. Prin utilizarea metodelor de cunoștințe dobândite în Franța (exprimarea orală, vocabular, gramatică și de înțelegere).

Programul de predare se concentrează pe patru proficiencies fundamentale: înțelegere orală, de înțelegere scrisă, exprimare orală și exprimare în scris. Cursuri standard acoperă subiectele de comunicare orală, gramatică, subiecții de cultură și civilizație franceză. Pentru sejururi scurte, oferim cursuri individuale sau de grup, atât pentru începători și avansați. În prima zi, desigur, vă va sta un test de evaluare în limba franceză, care ne va permite să puneți în funcție de capacitatea de.

Alegeți să învețe limba franceză la Marsilia, sudul Franței! Școala noastră de limbă franceză vă poate găzdui de la o săptămână până la câteva luni. Noi bun venit studenți de toate vârstele și nivelurile tot parcursul anului. Dacă vei studia limba franceză în Franța cu Adel Provence, veți găsi cu siguranta dreptul de cursuri de limba franceză adaptate nevoilor dumneavoastră!

Locații

Marsilia

ECOLE BARAERLIN ADEL

Address
23 Rue Edmond Dantes
13004 Marseille Marsilia, Provence-Alpi-Coasta de Azur, Franţa
Număr de telefon
+33 (0)4 91 47 96 79