ESME SUDRIA

Introducere

Citește Descrierea Oficială

ESME SUDRIA : Spiritul inovării fără frontiere

Fondată în 1905, ESME SUDRIA este o școală privată, non-profit, sub supravegherea Ministerului Educației și Cercetării. Școala are o lungă tradiție de instruire a inginerilor, cu o fundație largă și bine dezvoltată, care le permite să se mute fără probleme în orice aspect al pieței locurilor de muncă din domeniul ingineriei.

O școală specializată de inginerie

Membru al consorțiului dintre cele mai bune școli franceze în inginerie și afaceri «Grandes Ecoles», ESME SUDRIA este, de asemenea, semnatar al Cartei Erasmus pentru Învățământul Superior 2014-2020 și membru al rețelei «ni», rețeaua internațională de școli de inginerie.

ESME SUDRIA este de a instrui inginerii prin cercetări de ultima generație. Încercăm să contribuim la dezvoltarea cunoștințelor științifice și să extindem predarea prin parteneriate industriale și internaționale.

Viața studenților în Franța

Recreerea joacă, de asemenea, rolul său la ESME, cu numeroase cluburi de studenți, de la sport la muzică și vin. Numeroasele activități sociale organizate în școală reprezintă ocazii excelente de a experimenta modul de viață francez și de a întâlni noi prieteni.

În plus, rețeaua vastă de școli de absolvenți și contacte din industrie îmbunătățește oportunitățile internaționale pentru stagii și cariere în străinătate.

Cercetare fundamentală

ESME SUDRIA oferă oportunități pentru toți studenții să fie implicați îndeaproape în cercetarea de vârf. Într-adevăr, personalul facultății interdisciplinare de nivel înalt se angajează să realizeze cercetări prin contacte industriale și fundamentale, precum și cu cercetarea academică din cadrul cercetării noastre fundamentale. Domeniile de cercetare acoperă o gamă largă de subiecte de la sistemele energetice până la imaginile medicale sau științele medico-legale, de exemplu.

Parteneriatele includ grupuri internaționale și start-up-uri, precum și instituții naționale de prestigiu, cum ar fi INSERM (Institutul Național pentru Sănătate și Cercetări Medicale) sau CNRS (Institutul Național pentru Cercetare Științifică). Elevii sunt asociați cu aceste activități de cercetare prin stagii și proiecte. Majoritatea studenților de masterat efectuează un R

Locații

Paris

Address
ESME Sudria
40 Rue du Docteur Roux


75015 Paris, Île-de-France, Franţa

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră