EPITA Graduate School of Computer Science

Introducere

Citește Descrierea Oficială

despre EPITA

Fondată în 1984, EPITA este un renumit bilingv Graduate School de Inginerie Informatică situat la Paris. Este un membru al IONIS Educație Group, cel mai important grup de învățământ superior privat, cu aproximativ 20 de școli și instituții de învățământ. Grație abordării sale pedagogice unic, EPITA pregătește studenții săi pentru a deveni ingineri remarcabili care se mândresc cu o bază solidă de cunoștințe științifice și cele mai avansate aptitudini în sectorul digital. Un inginer de calculator antrenat la EPITA are un profil profesional complet: ca tehnologia de calculator este omniprezent în toate domeniile unei companii, un inginer digital ar putea lucra în domeniul resurselor umane, marketing, comunicare și chiar finanțe. EPITA este cotat printre cele cinci școli de inginerie de calculator de top în Franța și a dezvoltat parteneriate cu o gamă largă de companii.

Dintr-o privire

Născut în 1984, EPITA (de la Ecole francez pour l'Informatique et les Tehnici Avancées: Scoala de Informatica si Tehnici avansate) a fost câștigat în mod constant o reputație de excelență în rândul companiilor multinaționale, care de multe ori recruteze studenții noștri înainte de sfârșitul studiilor lor . La EPITA, tehnologii de calcul și de informații sunt considerate subiecte fundamentale și sunt întotdeauna plasate în contextul viitoarei rol de conducere elevilor și în perspectiva poziției lor de responsabilitate. Studiile științifice completează acest training pentru a extinde și a completa cultura științifică vital pentru viitorul inginer.

Lupta pentru excelență

Care să permită studenților să lucreze în condiții optime este prima preocupare EPITA lui. Facultatea, personal administrativ, resurse tehnice și facilități de cercetare sunt toate îndreptate spre succesul elevilor EPITA care urmează să devină profesioniști cel mai bine recunoscute în domeniul lor de expertiză.

EPITA oferă oportunități de a se implica intim în cercetarea de ultimă oră, cu o facultate diversă intelectual capabil de a nu numai de excelență academică în parte, dar care pot, de asemenea, crea și aplica cunoștințele ca parte dintr-o echipa de cercetare interdisciplinara.

Spirit de Inovație Ca unul dintre cei mai importanți stiinta si inginerie școli din Franța, EPITA se angajează să asigure că toți studenții au oportunități semnificative de creștere personală și realizare profesională în viitor.

Născut cu extinderea de noi tehnologii, EPITA a ținut pasul cu evolutia lor. Cursurile, deși foarte tehnic la început, s-au deschis o afacere mare, chiar și complexitatea tehnică a crescut. EPITA a luat o abordare opusă celei adoptate de cele mai multe alte școli de inginerie: în timp ce acesta din urmă informatica permis pentru a încerca să-i dea un loc, EPITA adus în celelalte științe să se alăture tehnologia informației și totuși fără a pierde oricare dintre principalele sale competențe care constituie rezistența și identitatea.

În contact permanent cu mediul de afaceri, EPITA împărtășește, de asemenea, valorile sale: pragmatism, responsabil asumarea de riscuri, și spirit inovator. Valorile de bază ale studiilor sunt: ​​actiune, responsabilitate și eficiență. Aderarea EPITA vă va oferi o experiență educațională în care progresul este un "must" si succes o "cerință".

Imersiune progresivă în lumea afacerilor Construit în jurul nevoile reale ale mediului de afaceri, curriculum-ul EPITA este conceput pentru a răspunde așteptărilor sale. Din Comitetul de îmbunătățire și Comitetul științific, în cazul în care la conducerea companiilor și managerilor de nivel înalt asigura aportul lor pentru îmbunătățirea programelor școlii și să se concentreze de cercetare (IBM, Microsoft, France Telecom, Cisco, SYNTEC ...) la clasele de ei înșiși de multe ori predate de profesioniști recunoscute care lucrează în industrie, de afaceri este prezentă la toate nivelurile școlii.

Fiind atât de implicat în conținutul procesului de predare și, companii oferă în mod logic, printre cele mai mari salarii după absolvire și an după an, au clasat pe locul scoala printre cele mai bune foarte (clasamentul publicat de către principal de activitate francez și IT reviste: Entreprendre, 01 Informatique, 01 DSI, réseaux ET telecomunicații ...). În cele din urmă, în fiecare an, companiile dona peste un milion de euro contractante proiecte speciale de laborator aplicată de cercetare al școlii, și un milion de euro la programul Junior Enterprise.

Cheia tuturor Cariere Inginerie Informatică Ora și din nou, companiile de stat ca ceea ce cel mai aprecia despre EPITA este spiritul de școală, mereu marcată de apropierea de realitate: numeroase proiecte, stagii de nivel înalt, și implicarea strânsă în lumea afacerilor. Absolventii EPITA aplica specialități profesionale în domenii diverse cum ar fi proiectarea de soluții software și hardware, consultanta, cercetare si dezvoltare, managementul rețelelor. Pe scurt, abilitățile lor să strălucească în toate aspectele legate de ingineria computerelor. Ei au devenit printre alte locuri de muncă care îndeplinesc: ingineri de cercetare, manageri de proiect sau de studii, directori tehnici, consultanți, manageri de afaceri, manageri operatiuni sau arhitecți de rețea.

La EPITA, căutăm cele mai bune elevi, studenți dedicate pentru a răspunde provocărilor pe care le oferim, studenții care au un gust de realizare beton, un spirit de inițiativă, și foarte diverse centre de interes. Treizeci și cinci de cluburi studențești pot atesta acest lucru. Unii au existat de ani de zile, în timp ce altele pot dura doar un semestru. Este o chestiune de sentiment și flexibilitate. EPITA este, de asemenea, ceea ce face din el.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vezi cursuri » Vedea BSc-uri » Vedea MSc-uri » Vedea Masterate »

Programe

Această școală oferă și:

Cursuri

French Language Program

Campus Cu normă întreagă 2 - 4 luni September 2019 Franţa Paris

[+]

Aceste programe de vară va fi în curs de desfășurare de la 19 iunie-august 11, 2017

[-]

Inginerie școală de vară

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă September 2019 Franţa Paris

EPITA de vară Sesiunile se angajează să ofere de înaltă calitate, cursuri academice inovatoare și oportunități de educație interactivă în timpul verii. [+]

,

. ! [-]

Videoclipuri

Testimonial: Imane Aniss

Contactează

EPITA

Adresă, linia 1 14-16 rue Voltaire Kremlin Bicêtre Cedex
94276 Paris, Île-de-France, Franţa
website http://www.epita.fr/international/