Citește Descrierea Oficială

Din legenda culinar premiat vine Ducasse Educație, Organizația globală de conducere a școlilor profesionale și pre-profesionale de artă culinară și de patiserie, în care pasiunea și devotamentul față de arta ospitalității subliniază o bogată istorie a standardelor excepționale falsificate prin decenii de practică și experiență.


Creat în 1999, Ducasse Educație stabilește cele mai înalte standarde ale industriei culinare și produse de patiserie, cu programele sale cuprinzătoare handson educaționale care pun accentul pe învățarea practică a tehnicilor cu precizie, inovaţie și riguros skillsbased metodologie.


"M-am străduit întotdeauna să treacă pe viziunea mea de artă culinară și de patiserie. Eu împărtășesc meu de know-how-ul tuturor persoanelor care doresc să întărească abilitățile lor cu un singur motto-ul în minte: excelenta in practica ", Alain Ducasse.

Excelenta in practica


Două campusuri sunt acum stabilite în Franța: Centrul de formare a d'Alain Ducasse (CFAD), specializat în arta culinară și produse de patiserie pentru restaurantul și Ecole Nationale Superieure de Patiserie (ENSP), care a fost timp de peste treizeci de ani, școală de referință, În Franța și în străinătate, pentru produse de patiserie franceză, produse de panificație, ciocolată, produse de cofetărie și înghețată profesioniști.


Programele noastre de patiserie oferit la Ecole Nationale Superieure de Pâtisserie:

  • Licențiat în Arte de patiserie franceză
  • Arte patiserie franceză
  • Artă franceză de ciocolată și cofetărie
  • Arta de panificatie franceze
  • Franceză Campus Patiserie: sesiuni de iarnă și de vară
Ecole Nationale Superieure de Pâtisserie, Château de Montbarnier
Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri

Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie

Un program intens de 2 luni pentru a învăța toate tehnicile și secretele fundamentale ale pâinii tradiționale franceze și viennoiseries. ... [+]

Învățați elementele fundamentale ale artelor de panificație tradiționale franceze printr-o pregătire profesională intensivă de 2 luni. De la prepararea de paine comuna, traditionala sau speciala pana la crearea de viennoiseuri de infuzie sau puf, veti invata tehnicile esentiale ale profesionistilor. Finalizați-vă cursurile de formare cu un stagiu opțional de 1 lună într-o instituție franceză pentru a vă aplica cunoștințele într-un mediu real. Beneficiați de metodele de predare recunoscute la nivel mondial de setări de grupuri mici și de o rată înaltă de practică pentru a optimiza predarea, pentru a realiza o învățare eficientă și pentru a oferi o monitorizare personalizată.... [-]

Franţa Yssingeaux
Mai 2020
Engleză
La zi
2 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie

Ați dorit întotdeauna să aflați secretele patiseriei franceze? Educația Ducasse vă oferă posibilitatea de a lua un program intens de 2 luni pentru a afla toate tehnicile ... [+]

Descoperiți și aflați fundamentele artelor tradiționale franceze de patiserie printr-o pregătire profesională intensivă de 2 luni. De la prepararea aluaturilor și cremelor de bază până la crearea de deserturi, veți învăța tehnicile esențiale ale profesioniștilor. Beneficiați de metodele de predare recunoscute la nivel mondial de setări de grupuri mici și de o rată înaltă de practică pentru a optimiza predarea, pentru a realiza o învățare eficientă și pentru a oferi o monitorizare personalizată.

Tip de clasă90% hands-on10% teoriemoduleBăuturi de patiserie de bază, tarturi și tartule Choux de patiseriePucioasă de patiserieAluat aluat de patiseriePâine și vinotecăCiocolatăAccesorii modernePregătirea de bufete și examenul finalDurată... [-]
Franţa Yssingeaux
Martie 2020
Engleză
La zi
2 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie

Un program intensiv de 2 luni pentru a învăța toate tehnicile fundamentale și elaborate ale Artei de Ciocolată și Cofetărie. ... [+]

Învățați fundamentele artelor de ciocolată și de cofetărie printr-o pregătire profesională intensivă de 2 luni. Veți învăța și aplica tehnicile esențiale ale profesioniștilor pentru a produce ciocolată, cofetărie, produse de patiserie pe bază de ciocolată și piese artistice. Finalizați-vă pregătirea cu un stagiu opțional de 1 lună într-o unitate franceză pentru a vă aplica cunoștințele într-un mediu real. Beneficiați de metodele de predare recunoscute la nivel mondial de setări de grupuri mici și de o rată înaltă de practică pentru a optimiza predarea, pentru a realiza o învățare eficientă și pentru a oferi o monitorizare personalizată.

Tip de clasă80% hands-on20% teoriemoduleCiocolatăCofetărieProduse de patiserie pe bază de ciocolatăCiocolată artistică și bucăți de zahărPregătirea de bufete și examenul finalDurată... [-]
Franţa Yssingeaux
Mai 2020
Engleză
La zi
2 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Diploma

Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie

Te-ai iubit întotdeauna să faci produse de patiserie și te-ai întrebat dacă aceasta este schimbarea carierei pe care o cauți? Educația Ducasse vă oferă ocazia de a lua un ... [+]

Învățați fundamentele artelor tradiționale franceze de patiserie cu o pregătire profesională intensă de 5,5 luni. De la recepția produselor până la producția, conservarea și ambalarea produselor de patiserie și viennoiseries, vei învăța și vei profita de tehnicile esențiale ale profesioniștilor. Un stagiu obligatoriu de 2 luni într-o unitate franceză vă va completa formarea pentru a vă aplica cunoștințele într-un mediu real. Beneficiați de metodele de predare recunoscute la nivel mondial de setări de grupuri mici și de o rată ridicată a practicii pentru a optimiza predarea, pentru a obține o învățare eficientă și pentru a oferi o monitorizare personalizată.... [-]

Franţa Yssingeaux
Martie 2020
Engleză
La zi
7 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie

Îmbunătățiți-vă abilitățile profesionale și dobândiți tehnici complexe și moderne de patiserie printr-o cursă intensă de 2 luni avansată. Îmbunătățiți-vă cunoștințele, st ... [+]

Te-ai iubit întotdeauna să faci produse de patiserie și tocmai ai început să te întrebi dacă aceasta este schimbarea carierei pe care o cauți?

Îmbunătățiți-vă abilitățile profesionale și dobândiți tehnici complexe și moderne de patiserie printr-o instruire intensă, de 2 luni, avansată. Îmbunătățiți-vă cunoștințele, stăpânind combinația potrivită de gusturi, texturi și forme pentru a crea produse de patiserie de înaltă calitate, cu tehnici elaborate. Finalizați-vă pregătirea cu un stagiu opțional de 1 lună într-o unitate franceză pentru a vă aplica cunoștințele într-un mediu real. Beneficiați de metodele de predare recunoscute la nivel mondial de setări de grupuri mici și de o rată ridicată a practicii pentru a optimiza predarea, pentru a obține o învățare eficientă și pentru a oferi o monitorizare personalizată.... [-]

Franţa Yssingeaux
Mai 2020
Engleză
La zi
3 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Campus Insiders - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie

Location address
Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie,
125, Allée du Château de Montbarnier

Yssingeaux, Auvergne-Rhône-Alpes, 43200 FR