Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Din legenda culinar premiat vine Ducasse Educație, Organizația globală de conducere a școlilor profesionale și pre-profesionale de artă culinară și de patiserie, în care pasiunea și devotamentul față de arta ospitalității subliniază o bogată istorie a standardelor excepționale falsificate prin decenii de practică și experiență.


Creat în 1999, Ducasse Educație stabilește cele mai înalte standarde ale industriei culinare și produse de patiserie, cu programele sale cuprinzătoare handson educaționale care pun accentul pe învățarea practică a tehnicilor cu precizie, inovaţie și riguros skillsbased metodologie.


"M-am străduit întotdeauna să treacă pe viziunea mea de artă culinară și de patiserie. Eu împărtășesc meu de know-how-ul tuturor persoanelor care doresc să întărească abilitățile lor cu un singur motto-ul în minte: excelenta in practica ", Alain Ducasse.

Excelenta in practica


Două campusuri sunt acum stabilite în Franța: Centrul de formare a d'Alain Ducasse (CFAD), specializat în arta culinară și produse de patiserie pentru restaurantul și Ecole Nationale Superieure de Patiserie (ENSP), care a fost timp de peste treizeci de ani, școală de referință, În Franța și în străinătate, pentru produse de patiserie franceză, produse de panificație, ciocolată, produse de cofetărie și înghețată profesioniști.


Programele noastre de patiserie oferit la Ecole Nationale Superieure de Pâtisserie:

  • Licențiat în Arte de patiserie franceză
  • Arte patiserie franceză
  • Artă franceză de ciocolată și cofetărie
  • Arta de panificatie franceze
  • Franceză Campus Patiserie: sesiuni de iarnă și de vară
Ecole Nationale Superieure de Pâtisserie, Château de Montbarnier

Locații

Yssingeaux

Address
Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie, 125, Allée du Château de Montbarnier
43200 Yssingeaux, Auvergne-Rhône-Alpes, Franţa