Cours de Civilisation Française de la Sorbonne

Introducere

Citește Descrierea Oficială

O Cursuri de limbi străine și civilizație franceză la Sorbona lui (CCFS), Organizat de către Robert de Fundația Sorbon, este . Incepand de 1919, CCFS a fost admiterea studenților din toată lumea, de la începători adevărați pentru profesori de limba franceză ca limbă străină. Limbă și civilizație Cursuri de franceză la Sorbona lui furniza cursuri de limba franceză cu fonetică și lecții de civilizație franceză. Acestea oferă, de asemenea, module de specialitate și (TCF, DELF, DALF), care să faciliteze admiterea la universitățile franceze. Centrul nostru de învățare este situat la 214 Boulevard Raspail (Paris, arondismentul 14), în inima prestigioasei Montparnasse district. Secretariatul este pregătit să vă primească și să răspundă la toate întrebările.

De asemenea, oferim ajutor pentru locuință, sprijin administrativ, servicii culturale, o bibliotecă, mai multe săli de studiu, o sală de reședință, și laboratoare de informatică.

Toate sălile de clasă sunt dotate cu table interactive (IWB) și a noastră laboratoarele fonetică au tehnologie IT de ultimă oră. Accesul la Internet este asigurat printr-o rețea Wi-Fi, care se întinde pe întreaga clădire.

Centrul de Examen

Limbă și civilizație Cursuri de franceză Sorbona, au, de asemenea, un centru de examen oficial pentru a lua TCF, DELF și DALF examene naționale franceze.

Centrul nostru de examen este format din două hub-uri: TCF (Test de cunoștințe franceză) butuc și DELF-DALF (Diploma în Studii Franceză - Diploma în Advanced franceză) hub-ul. Aceste teste sunt concepute pentru a evalua nivelul general al limbii franceze astfel cum sunt definite de Cadrul european comun de referință pentru limbi (CECRL). Ele sunt menite oricine dorește să evalueze și să valideze cunoștințele de limba franceză pentru profesionale, personale sau academice motive legate într-un mod simplu, fiabil și rapid.

Locații

Paris

Address
Cours de Civilisation Française de la Sorbonne
French Language and Civilization Courses at the Sorbonne
214 Boulevard Raspail

75014 Paris, Île-de-France, Franţa

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră