Cours d'Eté Nancy (Summer Courses for Foreign Students)

Introducere

Citește Descrierea Oficială

În această vară, să învețe limba franceză în Franța!

Începând cu anul 1930, cursurile de vară pentru studenții străini bun venit Nancy în fiecare an în timpul verii a străinilor din toate categoriile de viață pentru studii lingvistice la una până la patru săptămâni.

O oportunitate de a combina studiile și plăcerea într-un oraș universitar vizitat de peste 45.000 de studenți. Învăța limba franceză în timp ce descoperi Franța și cultura sa.

CURSURI

Cursurile sunt predate de profesori universitari specializați în predarea limbii franceze pentru străini. Conținutul cursului este adaptat la nivelul vostru, dacă sunteți începător sau profesor francez în străinătate.

Participă, printre numeroasele opțiuni oferite în după-amiaza, conferințe, ateliere de lucru sau teatru de limbă atelier. Toate instrumentele de comunicare sunt conexiuni cameră pe site-ul de calculator și WiFi disponibile).

ACTIVITĂȚI

Afara sălii de clasă, multe excursii sunt planificate pentru sejurul dvs., cum ar fi un weekend la Paris, capitala Franței, descoperirea unei zone tipic francez. 2016: Reims, Champagne vie și Ardennes în urmele Arthur Rimbaud.

Divertisment este disponibil în timpul seara și în weekend. Puteți lua parte la grătare, proiectii de film sau plimbări în regiunile noastre frumoase franceze.

ORAȘUL NANCY

Descoperi un oras cu un patrimoniu arhitectural bogat al secolului al XVIII-pe lista Patrimoniului Mondial al Umanitatii de catre UNESCO.

Nancy este, de asemenea, una dintre capitalele Art Nouveau, care pot fi vazute sau un colț de stradă sau într-unul din numeroasele muzee din oraș.

Dar este mai presus de toate un oras modern, cunoscut ca unul dintre cele mai mari centre culturale franceze cu festivalurile sale, Opera și Centrul de Coregrafie.

Locații

Nancy

Summer Courses for Foreign Students

Address
35, Cours Léopold
F-54000 Nancy, Grand Est, Franţa
Număr de telefon
+33 (0)6 03 76 42 68