College (Campus) International de Cannes

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Campusul Internațional de Cannes ( CIC ) este o instituție privată de învățământ superior care predă limba și civilizația franceză. Scopul Campusului Internațional de la Cannes este de a oferi atât studenților internaționali, cât și profesioniștilor cursuri de înaltă calitate într-un mediu studios și interacțiune cu o gamă largă de naționalități.

Pe tot parcursul anului, Campusul Internațional de la Cannes oferă un set întreg de cursuri de limbă franceză, de la nivelurile elementare până la competență.

Echipa didactică a Campusului Internațional este formată din 20 de profesori care dețin diplome universitare. Aceștia sunt instruiți în cele mai noi tehnici de predare și împărtășesc mulți ani de experiență în predarea francezei ca limbă străină.

Profesorii au o abordare didactică foarte plină de viață și eficientă utilizând metode și documente originale. Programul este bine stabilit pentru a garanta continuitatea de la un nivel la altul.

Locații

Cannes

Address
Avenue Alexandre Pascal,1
06400 Cannes, Provence-Alpi-Coasta de Azur, Franţa

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: