Citește Descrierea Oficială

DESPRE ȘCOALA

Creat în 1996 și recunoscut de Ministerul Afacerilor Culturale al Franței, misiunea CEEA este de a instrui scenaristii și de a le pregăti pentru mediul profesional.

Scriitorii învață să creeze și să dezvolte scripturi pentru filme de scurt metraj, seriale TV, serii animate și filme artistice (toate aceste formate sunt tratate cu cerințe la fel de mari).

CEEA oferă un curs selectiv de doi ani, certificat de o diplomă de scenarist profesionist.

Acesta oferă, de asemenea, stagii și, cursuri profesionale de nivel înalt de scurt, în scris, pentru TV și filme.

CEEA este susținută de Comisia națională de film franceză (CNC) și de toate rețelele audiovizuale franceze, inclusiv SACD și posturile de televiziune precum France Télévision, TF1, Canal + și Arte.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri de vară

CEEA European Sreenwriting School Of Paris

Dacă iubiți filme și serii TV și doriți să scrieți scripturi (sau deja faceți); Dacă doriți să vă exersați abilitățile într-o atmosferă prietenoasă, dar pretențioasă, în ... [+]

Class International Vara CEEA

Program

Dacă iubiți filme și serii TV și doriți să scrieți scripturi (sau deja faceți); Dacă doriți să vă exersați abilitățile într-o atmosferă prietenoasă, dar pretențioasă, în inima unuia dintre cele mai inspirate și frumoase orașe ale lumii ... Acest curs este pentru tine!

Clasa noastră de vară este un atelier intensiv de 3 săptămâni într-una dintre cele mai prestigioase și mai selective școli de scenaristică din Franța: Conservatoire Européen d'écriture audiovisuelle (CEEA, Școala europeană de scriere).

Acest atelier de lucru de vară oferă o abordare de înaltă calitate, realistă a artei de scenarist ... într-un mediu unic de învățare.... [-]

Franţa Paris
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză