CAVILAM

Introducere

Citește Descrierea Oficială

CAVILAM - Alliance Française este o universitate privată din Vichy (Auvergne), un oraș din centrul Franței, și este astfel mai puțin de 3 ore de la Paris și 2 ore de la Lyon. Institutul este deschis tot timpul anului.

Vichy este cunoscut ca "Regina orașelor spa", o destinație populară pentru turiști și oaspeți termal. Vile, căile lungi ale parcului din epoca lui Napoleon, cu copaci sale antice, izvoarele medicinale care au inspirat de Art Nouveau Operă și râul Allier Vichy da un farmec fără precedent și fler de artă francez reale de vivre. Fanii sportului oferă infrastructuri Vichy de cea mai înaltă clasă într-un peisaj foarte verde, natural.

Institutul nostru este situat în centrul orașului, la poalele Parc des Célestins.

Din campusul nostru din totul este accesibil pe jos sau cu bicicleta: gara, precum și cinematografe, banci, magazine, restaurante și cazare.

Un institut de limbă pentru toți

CAVILAM - Alliance Française este un hub de cultură internaționale în Franța, luând anul mai mult de 5.000 de studenți din peste 120 de țări și este implicat în inovare educațională în predarea limbilor străine cu.

Profesorii nostri au toate o diplomă universitară ca profesor de limba franceză ca limbă străină (FLE), sau pentru limbile străine moderne (LVE). Formarea lor include cele mai noi metode de predare. Aceste metode oferă o învățare eficientă limbi (exprimarea orală, exprimare în scris, ascultare înțelegerea, înțelegerea text). Ei lucrează cu documente reale și situații de comunicare autentice, promovarea interactivitate și creativitate în clasă, du-te sarcină înainte de sarcină și a stabilit un nou tehnologii care au fost adaptate la predarea limbii.

Departamentul de franceza ca limbă străină

Departamentul de franceza ca limbă străină deține oferta următor pentru tine:

Cursuri de franceză după principiul de imersie pentru adulți de toate nivelurile de calificare Seminarii de formare pentru profesori / interior, francezii ca predarea limbilor străine (în Franța: FLE) Pregătirea pentru calificările oficiale franceze (DELF / DALF, TCF etc.) Cursuri de limbi străine pentru grupuri școlare Școala de vară "Sport și limba" de vârstă de 16 de ani, 12 de Cursul "Limba franceză și Gastronomie", care va aduce bucataria franceza, cu o combinație de ateliere de lucru, conferințe, vizite și degustări mai aproape.

Departamentul de Limbi Străine

Departamentul de Limbi Străine ar dori să abordeze o audiență națională și internațională. Salută peste 1700 de studenți pe an. Acest departament oferă următoarele cursuri:

Cursuri intensive de engleză, germană, spaniolă și italiană Cursuri (seara sau dupa-amiaza) Cursuri de limba cu orientare profesională (pentru utilizare într-un mediu de lucru specific) Lecții individuale Cursuri speciale pentru tineri (10 la 17 ani) Școala de vară "de sport și de limbă" pentru tineri "Kids Speciale" -Englischkurse pentru noastre mici (6-9 ani) Posibilitatea de cunostintele de limba engleza printr-un test (TOEIC - TOEIC) să fie confirmată oficial și un certificat recunoscut la nivel internațional.

Un Centru de Competență

CAVILAM, "Centrul d'față abordează Vivantes des Langues et des Mediaș" (Centrul de limbi străine și media concepte vii) a fost înființată în 1964. Pulse au fost universitățile din Clermont-Ferrand și orașul Vichy. 2012 a aderat la Institutul din rețeaua internațională de Alianța Franceză.

Ca un institut de renume mondial a instituției noastre în întreaga lume pentru capacitatea sa de inovare educațională este renumit. Acesta primește în fiecare an, mai mult de 5.000 de studenți străini și studenți străini (DCI) s de la mai mult de 120 de națiuni în atmosfera primitoare a unui oraș extraordinar.

Locație deosebit de favorabil la poalele frumoase Parc des Célestins River Allier: CAVILAM - Alliance Française oferă seminarii de calitate într-o ambianță elegantă dar confortabilă și facilități moderne pentru 9.000 m², cu un echipament tehnic extraordinar.

Institutul nostru funcționează în mod regulat cu Ministerul francez al Afacerilor Externe, Institutul Francez, Organizația Internațională a Francofoniei (OIF), serviciile culturale franceze din străinătate și un număr de mass-media - condus de TV5 Monde, Radio France Internationale și Canal Academie - împreună.

Marcă de calitate "franceză ca limbă străină"

2008-2012 Institutul a fost dat sigiliul oficial de aprobare "Label Qualité FLE" franceză ca limbă străină în consiliile școlare franceze, marcând mărcile de top în toate domeniile auditate (recepție, spații, educație și administrație).

Ce calitate înseamnă pentru noi ...

Vom răspunde la toate solicitările de informații sau pentru a vă înscrie în termen de 48 de ore. Noi facem totul pentru a oferi participanților îndeplinite în toate privințele. Acest lucru este valabil mai ales pentru recepție, calitatea educațională a învățământului și de organizarea programului cultural și de agrement, în care să vă aducă modul francez de viață mai aproape. Ne ocupam de orice reclamații și caută soluțiile adecvate. Urmărim fiecare curs în rutina zilnică. Ne rămâne permanent în contact cu participantii. Noi gestionăm instituția, astfel că nu există toate se simt confortabil și personalul sunt tratați în mod echitabil. Oferim angajaților noștri oportunități de dezvoltare personală și profesională.

Valorile noastre

În CAVILAM - Alliance Française sunt schimbate, un loc plin de viață, a învățat de limbile și experiență diferite culturi, dorim să vă dau următoarele valori:

Excelență, inovație educațională, sociabilitate

Cazare în familiile gazdă și numeroase vizite și evenimente seara va obligati rapid în modul francez de viață și să se asigure că face progrese rapide.

Punctele noastre forte

Mai ales cu înaltă calitate Label FLE predare de calitate Un Institut pe tot parcursul anului Cursurile încep în fiecare luni Accesul liber și gratuit la biblioteca inter-universitar Opțiuni variate de cazare: familii gazdă, dormitoare, studiouri, apartamente Hoteluri, Hoteluri. Stil de viață franceză, astfel încât să puteți ajunge foarte lingvistic în țara gazdă. Transfer individual și recepție (gara, aeroport) Evenimente culturale Atmosfera primitoare, cosmopolită Un oraș de mărime medie, cu o înaltă calitate a vieții O echipa care are întotdeauna timp și o ureche deschisă pentru oaspeții săi. Abordare individuală Politica de calitate

Metodologia noastră

Învăța limba franceză și să înțeleagă societatea franceză - acestea sunt obiectivele evenimentele noastre. Pedagogia noastră se bazează pe cele mai recente inovații în metodele de predare și se bazează pe o comunicare și abordare orientată spre acțiune.

Învățare intensivă printr-o varietate de activități Abordări care promovează dobândirea de competențe de comunicare Schimb intercultural îmbogățirea

La sosire, participanții completează un test de limba. Atunci alocați cursurile care corespund nivelul și obiectivele de învățare, cel mai probabil. Nivelurile și învățare de conținut sunt în concordanță cu cerințele Cadrului European Comun de Referință (CEFR) pentru Predarea limbilor străine.

Profesorii iau în considerare ritmul de învățare al fiecărui elev și să ofere progresul fiecărui participant la un inventar săptămânal fix. Universitatea din Clermont-Ferrand asigură controlul pedagogic al cursurilor noastre. La sfârșitul șederii lor, toți elevii vor primi două documente oficiale:

un certificat cu marcaje pentru performanta și diligență un certificat de la CAVILAM - semnate în comun Alliance française și Universitatea Blaise Pascal, în Clermont-Ferrand

Locații

Vichy

Address
1, avenue des Célestins
CS 72678
Vichy Cedex France

03206 Vichy, Auvergne-Rhône-Alpes, Franţa