The Business Analytics Institute

Introducere

Citește Descrierea Oficială

The Business Analytics Institute ( BAI ) este un furnizor de servicii dedicat să ajute atât managerii, cât și conducerea să își îmbunătățească capacitatea de a lua decizii dificile.

Suntem parteneri ai Institutului, profesori invitați și asociați cu peste 30 de ani de experiență în industrie, consultanță și educație executivă.

Am lucrat pentru diverși clienți, inclusiv Apple, Cegid, IBM, Oracle, SAP și SAS pe patru continente și am condus zeci de misiuni pentru grupurile mari de consultanță 4 în finanțe, științe ale sănătății, producție, telecomunicații și servicii publice.

The Business Analytics Institute partener cu trei tipuri de organizații în îndeplinirea misiunii noastre: școli de afaceri și universități care doresc să își promoveze expertiza în analiza afacerilor; Consultanțe private care oferă expertiză specifică comerțului, precum și asistență logistică în organizarea evenimentelor Institutului în Europa și Asia; Editorii de software care oferă software și suport în executarea activităților noastre de instruire.

Locații

Saint-Martin-d'Uriage

Address
66 les Rapeaux - St Martin d’Uriage (38410) - France
38410 Saint-Martin-d'Uriage, Auvergne-Rhône-Alpes, Franţa

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: