Accord Language Schools

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Accord Language School pe Grands Boulevards din Paris

Fondată în 1988, ACCORD Language School, este situat pe celebrul Grands Boulevards din Paris, la doar câteva minute de mers pe jos de la Muzeul Luvru, Opera, Centrul Georges Pompidou (Beaubourg) și faimosul Grands Magasins.

Fie ca participa la un curs intensiv franceză sau un Executive Program la ACCORD Language School, sunteți sigur de a obține cele mai bune condiții posibile pentru a învăța limba franceză și de a înțelege mai bine cultura franceză și modul de viață:

Situat într-o clădire tipic pariziană frumos în inima Parisului 20 săli de clasă luminoase și spațioase complet echipate cu audiovizual echipament O metoda moderna si dinamica de predare integrarea culturii contemporane Cursuri disponibile pe tot parcursul anului 6 nivele de limbă de la începători la avansați complet 4 săli de clasă dedicate profesioniști și unu-la-unu de instruire Un amestec variat de elevi: de la studenți la profesioniști și directori. Peste 50 de naționalități diferite O atmosferă de sărbătoare franceză

O școală acordat de oficial francez Certificatul de Calitate și afiliate la organizații profesionale, cum ar fi sufleu și CampusFrance.

Despre ACCORD Manchester

Ne concentrăm pe furnizarea de cursuri de limbi străine engleza generala si cursuri de limba engleza de afaceri pentru a vă oferi cele mai bune instrumente pentru a comunica eficient. British Council Scoala noastra acreditate este o școală de limbi mic, în care puteți învăța și de a îmbunătăți abilitățile dumneavoastră de limba engleză rapid într-un mediu prietenos. Cursurile noastre limba engleză și programe de studiu sunt destinate studenților adulți care sunt toate motivați, dornici de a îmbunătăți competențele lingvistice, să învețe despre cultura britanica si afla unii despre alții. ACCORD Manchester salută multe naționalități diferite, în mare parte din Europa. Suntem asigurați-vă că nu avem o cetățenie predominant pentru a garanta că studenții noștri au acces la o varietate de culturi si de a invata despre studiul și munca într-un mediu multi-cultural.

Profesorii noștri sunt calificați și cu experiență în predarea General limba engleză și engleza de afaceri. Cele mai multe au învățat limba engleză în străinătate și / sau au lucrat în lumea afacerilor. ACCORD Manchester este situat în inima cartierului de afaceri vibrant Manchester și oferă mediul perfect pentru a studia engleza generala si de afaceri englez. Cursuri de limba engleză de specialitate ACCORD Manchester avea loc la Brook House in Manchester. Brook House este o clădire tradițională engleză frumos situat în centrul orașului vibrant și cosmopolit, cu toate facilitățile sale.

British Council acreditate, ACCORD Manchester este o școală mică, prietenos și profesionist engleză. Dimensiuni de clasă sunt mici, care oferă studenților noștri posibilitatea de a participa și de a dezvolta abilitățile lor. Cursuri de limba engleza pentru afaceri noastre sunt adaptate pentru a satisface nevoile specifice ale elevilor noștri. Dacă aveți nevoie pentru a îmbunătăți abilitățile de negociere, profesorii noștri de afaceri în engleză va include acest subiect în planul de lecție. Dacă aveți nevoie pentru a lucra la un anumit abilitate, profesorii nostri engleză va aborda acest subiect în timpul cursului. Anuntati-ne ce ai nevoie înainte de a începe dvs. de curs engleza de afaceri și ne vom asigura că curs personalizat îndeplinește exact cerințele dumneavoastră. Fie că este un curs de limba engleza generala sau a unui curs de limba engleza de afaceri, profesorii nostri engleză se concentreze pe cerințele specifice ale elevilor noștri, fie că este de a trece examenul IELTS să participe la o universitate britanică, continue cariera lor internaționale, sau să dezvolte competențele lingvistice pentru a satisface locul de muncă, etc. Personalul nostru sunt întotdeauna disponibile pentru a ajuta studenții noștri cu orice întrebări pe care le au, fie că se găsi cel mai bun pub din Manchester sau a da detalii despre cum cel mai bine pentru a ajunge la istoric York. În timpul de pauză, elevii pot vizita "Student Corner" pentru a verifica e-mailurile lor pe calculator sau uita-te la ceea ce este pe la Manchester. Acces gratuit la internet Wi-Fi este disponibil pentru toți studenții noștri pe parcursul școlii. Noi facem tot posibilul pentru a face pe elevi să se simtă confortabil cu noi la ACCORD Manchester si pe parcursul șederii lor în oraș. Manchester este un loc minunat pentru a vizita și există multe activități disponibile, de la galerii de artă, muzee și teatre la cluburi de jazz, festivaluri, și sport.

Centru comercial Manchester, doar câteva minute distanță de ACCORD Manchester, este exceptionala, oferind totul, de la magazine de lux și magazine de designer pentru aceste buticuri de obicei limba engleză. Fiecare stil de bucătărie este disponibil în Manchester de la Thai la Italiană dar să nu uităm pub-uri tradiționale limba engleză, care vă va oferi posibilitatea de a continua practicarea abilitățile lingvistice în timp ce eșantionare una dintre beri locale Manchester și faimosul vreodată "fish and chips". Și dacă ești un fan al fotbalului, nu se poate evita cele două echipe de fotbal celebre: Manchester United și Manchester City!

Locații

Paris

Accord

Address
ACCORD ECOLE DE LANGUES
14, boulevard Poissonnière

75009 Paris, Île-de-France, Franţa
Număr de telefon
+33 1 55 33 52 33

Manchester

Address
ACCORD Manchester
Brook House
Spring Gardens

M2 2BQ Manchester, Anglia, Regatul Unit