Helsinki Summer School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Vrei să studiezi în străinătate? Helsinki Scoala de Vara oferă studenților și absolvenților universitari o sesiune de vară cu adevărat internațional, puternic academic în cazul în care predarea și mințile tinerilor talentați pe baza de cercetare întâlni și se amestece pentru a crea ceva nou. Noi vă oferim un august că va sta în curriculum-ul universitar!

FACILITĂŢI

Elevii Helsinki Școala de vară a beneficia de serviciile și facilitățile excelente oferite de Universitatea din Helsinki.

Moodle Learning Environment Online

Helsinki Școala de vară folosește Moodle mediu de învățare online pentru distribuirea de materiale de studiu, programele de curs și informații generale. Unele dintre cursurile folosi, de asemenea, pentru munca de grup, misiuni de învățare etc. Elevii vor primi scrisorile de acreditare pentru Moodle înainte de a veni în Finlanda.

Centrele de învățare și facilități informatice

Elevi de vară au acces la centre de educare Universității și de a primi o licență de calculator care să le permită să imprima documente alb-negru, pentru a avea acces nelimitat la facilitățile extinse de calculatoare și de a folosi conexiunea la Internet wireless de la Universitatea.

Biblioteci

La cerere, elevii pot fi emis un certificat de participare care să le permită să împrumute cărți de la Biblioteca Universității din Helsinki.

Student Cafenele

Elevii Helsinki Școala de vară să mănânce la UniCafe cafenele student la oricare dintre campusuri.

Complexe sportive

Elevii HSS au dreptul de a folosi sala de sport și să participe la sesiunile de instruire de grup oferite de săli de sport și centre de sport Unisport de la Universitatea din Helsinki pentru un preț elev prietenos.

Locații

Helsinki

Address
Helsinki Summer School
Fabianinkatu 33

FI-00014 Helsinki, Finlanda