GiMara Oy

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Gimara a fost fondată de Raisa și Marja, doi învățători finlandezi calificați și experimentați, în 2015. Ei lucrau la un proiect de formare profesională lingvistică online pentru imigranții care locuiau în zone îndepărtate din Finlanda. Curând au observat că prin metodele potrivite, învățarea online poate fi mai eficientă decât învățarea tradițională în clasă. În prezent, Gimara oferă cursuri în limbile finlandeză și engleză.

Snowmobile în mișcare. Laponia, Finlanda.

Suntem o companie mică care dorește să ofere egalității de șanse oamenilor din întreaga lume să învețe o limbă, indiferent de fundal, sex, convingeri sau statut social.

Lecțiile noastre sunt distractive și eficiente și sunt deosebit de utile pentru persoanele care sunt prea ocupate să se alăture cursurilor obișnuite sau care nu găsesc altfel dificilă la clasă. Un profesor de limba maternă este la doar un clic!

o tablă cu întrebarea puhutko suomea, vorbești finlandeză? scrisă în limba finlandeză, o oală cu creioane, câteva cărți și steagul Finlandei, pe un birou din lemn

Locații

Finlanda Online

Address
Tenavankatu 2, 15170 Lahti, Finland
15170 Finlanda Online, Finlanda

Programe

Această școală oferă și: