Akatem Learning

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Învățarea lumii reale pentru un viitor mai bun

Akatem Learning oferă învățare pentru viitorii designeri care doresc să își schimbe lumea și știu că designul poate fi o forță puternică pentru totdeauna.

Noi credem în învățarea prin practică; spre deosebire de alte școli, nu vă cerem să stați într-o teorie de învățare în clasă timp de 10 săptămâni; a deveni competentă ia mai mult decât învățarea în sala de clasă.

În timpul cursurilor noastre, veți aplica abilitățile pe care le învățați la proiectele din viața reală, pentru a obține experiență practică de rezolvare a problemelor care contează pentru oameni. Când înveți cu noi, nu numai că vă oferim o educație solidă în design, dar și o înțelegere a modului în care gândesc clienții dvs.


Învățarea în inima designului. Finlanda.

Finlanda este renumită pentru patrimoniul său de design și grijă pentru comunitate, deci este un loc uimitor de a lansa cariera ta strălucitoare în design și a începe să faci o diferență pentru lumea ta! Toate cursurile noastre sunt prezentate în limba engleză pentru a asigura accesibilitatea maximă pentru cursanții din întreaga lume.

Practicieni, nu doar profesori

Instructorii noștri nu numai că învață teoria; fiecare și toată lumea are o vastă experiență în profesia lor, atât în Finlanda, cât și în străinătate și sunt practicieni activi, nu doar profesori cu normă întreagă. Accentul nostru este întotdeauna pe capacitatea practică, mai degrabă decât pe teorie, astfel încât să vă terminați cursul cu abilitatea de a lucra în lumea reală.

Afaceri de design

Designul nu se întâmplă niciodată într-un vid; oferindu-vă o educație practică de design înseamnă să vă învăț cum funcționează activitatea de design. În momentul în care ați terminat cursul dvs., veți înțelege modul în care designerii interacționează cu dezvoltatorii, cu managerii și cu alți membri ai organizației și cu modul în care designul afectează procesul și riscul.

109807_helsinki-finland-view-of-pohjoisranta-street-N2H5PA7-01.jpg

Mai mult decât un curs

Când participați la un curs Akatem Learning , veți obține mai mult decât un loc într-o sală de clasă; lucrul la proiecte din viața reală înseamnă că aveți șansa să vă construiți portofoliul din prima zi și să lucrați la rezolvarea problemelor atât în echipă, cât și pe cont propriu. De asemenea, veți învăța cum să comunicați deciziile de proiectare oamenilor de afaceri și celor care nu sunt proiectanți


Construiți-vă cariera

Un curs de instruire profesională ar trebui să vă ajute la avansarea carierei. Rețea cu oameni din industrie în timpul evenimentelor și atelierelor noastre extra-curriculare și obțineți sfaturi gratuite pentru a vă ajuta să vă poziționați portofoliul, să creați un CV uimitor, să vă construiți marca profesională și să faceți interviul! Iar când lucrați, rămâneți parte a comunității Akatem prin invitații gratuite la atelierele noastre de lucru și serile de rețea.


O gamă de opțiuni de învățare

Nu trebuie să mergi la universitate pentru a avea o educație excelentă. Akatem Learning oferă o gamă largă de formate de curs pentru elevii care doresc să învețe cu normă întreagă, cu fracțiune de normă, seara sau chiar în weekend. De ce învățarea voastră să nu se potrivească în viața voastră?

Învățare accesibilă

Visele tale de a face o diferență nu ar trebui să fie descurajate de costul învățământului superior. Oferim studenților acces la programul Fundației Akatem; o inițiativă menită să ofere candidaților dezavantajați acces la cursurile noastre pentru costuri reduse sau burse complete. Încercați acum pentru mai multe informații.

Locații

Helsinki

Address
Mannerheimintie 20B
Helsinki, Finlanda

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: