Aeropole Flight Training

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Aeropole

despre Aeropole

Aeropole este o academie de zbor premium fondată în 2010. Suntem specialiști în pilot de formare pentru aeronave avansate punct de vedere tehnic. Ne desfasuram o flotă de diamante moderne cu Helsinki-Malmi, Finlanda, ca baza noastră principală. Organizația noastră aprobată cu instructorii de înaltă calificare și cu experiență este disponibil și gata să tain nevoile dumneavoastră specifice, indiferent dacă sunteți nou în aviație sau un pilot al companiei aeriene.

Scopul nostru

Noi cei de la Aeropole pasionati de oferindu-vă cu pregătire de zbor excelent. Scopul nostru este de a fi numărul unu școală de zbor în Finlanda, în ceea ce privește calitatea. Promisiunea noastră este de a oferi o calitate superioară în customer service, instruire, echipamente și personal.

1. Servicii excelente pentru clienți

Vom face doar promisiuni pe care le putem păstra. Acest lucru înseamnă să-punct contracte de formare echitabile și, ușor de înțeles și de stabilire a prețurilor de comunicare deschisă atunci când lucrurile se schimbă. programele de formare sunt adaptate în mod individual pentru nevoile dumneavoastra, fie că este vorba în timpul orelor de lucru obișnuite sau seara și în weekend.

2. Calitatea în formare

Avem o abordare extrem de pedagogică la formare. Noi nu suntem aici pentru a scoate în evidență abilitățile noastre de zbor sau de experiență, ci de a pregăti studenții noștri să fie piloți în condiții de siguranță și de încredere, dacă obiectivele lor de zbor sunt profesionale sau pentru petrecerea timpului liber. Am luat o abordare nouă, cu un sistem de formare și de calitate nu a mai văzut în nici o altă școală de zbor din Finlanda, înainte. Metodele noastre de predare sunt încercate și testate sisteme de clasă mondială, pe care le-am adaptat și îmbunătățit în continuare asupra mediului pentru nordice locale - și să respecte pe deplin și să depășească reglementările aviatice europene.

3. aeronave moderne

Noastre de aeronave sunt state-of-the-art, perfect pentru formare și au un record extrem de bune de siguranță (de fapt, cele mai bune din industrie.) Îndrăznim pretinde să opereze cele mai noi si mai moderne flota de formare în Finlanda, în categoria noastră de preț . Toți studenții noștri sunt încurajați să instruiască pe aeronave din cabina de pilotaj din sticlă, și, de asemenea, noi învățăm pe instrumentele tradiționale, pentru a oferi studenților noștri toate abilitățile de care au nevoie.

4. instructori profesioniști și talentați

Instructorii noștri au sute, dacă nu mii de ore de experiență în calitate de instructori și cele mai multe au companii aeriene sau charter experiență de zbor. Ele sunt cu noi, deoarece ei găsesc instruirea plină de satisfacții și sunt pasionat de calitate - nu doar la ceas până mai multe ore de zbor. Acestea fiind spuse, calitatea nu instructaj de odihnă pe umerii de instructor individual, dar este alimentată de abordarea noastră metodică a calității în organizarea și învățătura noastră.

Convingerea noastră este că singura modalitate de a rămâne pe partea de sus este de a recunoaște faptul că suntem cu toții într-o călătorie fără sfârșit de învățare - excelență vine prin perseverență și îmbunătățirea continuă. Nu lasa aceasta obsesie a noastră vă împiedică să se bucure de ceea ce sunt pe cale de a experimenta cu noi: emoție și de distracție sunt o parte inseparabilă de zbor, dacă ești un pilot privat aspirant sau de a începe o carieră nouă și plină de satisfacții în domeniul aviației. Să ne va ghida spre aceste experiențe în condiții de siguranță!

Cine suntem noi?

Suntem profesioniști în domeniul aviației și de afaceri, cu medii să vină în completarea: piloți de avion și charter, instructori de carieră, ingineri de aeronave, manageri de afaceri și antreprenori. Am fost frustrat cu lipsa unei școli de zbor cu adevărat interesați de învățarea elevilor lor și în customer service, asa ca am fondat una. S-ar putea să nu fie cea mai ieftină școală de zbor în jurul valorii, dar suntem cu siguranță străduim să rămână cel mai bun!

omologările

  • AESA certificatul ATO FI.ATO.2016 - finlandeză CAA Aprobarea pentru toate cursurile în cadrul unei Organizații de pregătire aprobată (ATO), în conformitate cu Agenția Europeană de Siguranță a Aviației (AESA) Reguli.

Locații

Helsinki

Aeropole Oy (Flight Training) at Helsinki-Malmi, EFHF

Address
Helsinki-Malmi Airport
Main terminal

00700 Helsinki, Finlanda
Număr de telefon
+358 9 56274600