Citește Descrierea Oficială

O lume mai bună printr-o mai bună conducere

Oferim un cadru unic și conductiv pentru învățare și o platformă de inspirație pentru schimbul de idei și experiențe. Permitem o carieră semnificativă și o mobilitate ascendentă pentru experți cu experiență, directori condusi și lideri deopotrivă.

Ne propunem să depășim așteptările prin facilitarea transformărilor organizaționale și prin valorificarea avantajului competitiv și suntem hotărâți să măsuram impactul serviciilor și soluțiilor noastre atât pe termen scurt, cât și pe termen lung.

- Dr. Pekka Mattila, Director General al Grupului, Aalto University Executive Education Ltd

Impactul nostru

Misiunea noastră este să construim o lume mai bună printr-o mai bună conducere. Suntem în primul rând în primul rând datorită impactului pe care îl putem avea prin programele noastre - asupra participanților, organizațiilor lor, comunității academice și societății în general.

Veți beneficia de programele noastre, care au un impact asupra muncii dvs., dvs. în calitate de lider, de gândire și de organizația din care vă aparțineți. Îngrățim și dezvoltăm cunoștințele și abilitățile indivizilor și încurajăm încrederea în sine. Veți învăța să vă recunoașteți propriul potențial și să câștigați instrumentele necesare pentru atingerea acestuia.

Veți beneficia de avantajele Universității Aalto

Aalto University Executive Education abordează punctele forte și disciplinele unice ale Universității Aalto: antreprenoriat și intrapreneurship, managementul inovației, inovații de management de proiectare și inovații de management, capabile de progresele tehnologice.

Prin cooperarea noastră cu Universitatea Aalto, abordăm o abordare multidisciplinară, cele mai recente cunoștințe și metode noi de învățare inovatoare pentru dezvoltarea experților și a liderilor și oferim facultății Aalto rețele și oportunități de dezvoltare.

Operațiunile Aalto University Executive Education Ltd oferă un venit considerabil comunității universitare sub diferite forme, cum ar fi dividende, taxe de lectură și chirii. În 2017, amprenta financiară a Aalto University Executive Education din Aalto din comunitatea Aalto sa ridicat la aproximativ 3,1 milioane EUR (2,6 milioane EUR în 2016).

Clasament și calitate de garanție a acreditărilor

Monitorizarea diverselor acreditări și clasificări vă va ajuta să alegeți un program și o instituție care a trecut de o examinare riguroasă și a fost confirmată ca fiind una dintre cele mai înalte instituții din lume.

Ca parte a Universității Aalto, noi deținem "Triple Crown" de acreditare, cele trei cele mai respectate acreditări universitare de afaceri, acordate doar 0,5% din școlile de afaceri din lume: AACSB, AMBA și EQUIS.

În 2018, Aalto EE a fost clasată pe locul 39 în clasamentul mondial al școlilor de afaceri din Financial Times, care oferă educație executivă. Prin urmare, suntem în topul unu din cei mai importanți furnizori de educație executivă din lume. Acest lucru servește drept garanție de înaltă calitate pentru organizația dvs.

Aalto EE și Aalto University sunt incluse în clasamentele universităților în fiecare an. Cele mai importante dintre acestea sunt diverse listări ale Financial Times; European Business School Ranking, Executive Education Ranking și Executive MBA Ranking.

Facultatea și Partenerii Universitari

Legăm operațiunile zilnice și cercetarea multidisciplinară cu ajutorul a peste 800 de profesori și experți din întreaga lume. În Aalto EE veți fi inspirați de profesori excepționali de la Universitatea Aalto, personalul nostru și facultatea de vizitare. Pe lângă calificările academice, aceștia sunt amândoi profesori excelenți și au o experiență semnificativă cu managerii de nivel înalt din cadrul organizațiilor internaționale și aduc cele mai recente cercetări convertite în modele și cadre inteligente pe care participanții le pot utiliza.

Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri

Aalto University Executive Education

Într-un mediu de afaceri extrem de competitiv, capacitatea dvs. de a crea cele mai bune rezultate posibile într-un cadru de negociere va determina succesul afacerii dvs. ... [+]

Creați rezultate reușite în negocierile comerciale

Într-un mediu de afaceri extrem de competitiv, capacitatea dvs. de a crea cele mai bune rezultate posibile într-un cadru de negociere va determina succesul afacerii dvs. Indiferent de rolul dvs. actual, cei mai buni negociatori sunt capabili să influențeze strategic ceilalți jucători, să înțeleagă toate unghiurile, asigurând în același timp acorduri puternice și construind relații profesionale în acest proces.

Acest program de competențe de negociere este un program practic, practic și eficient de două zile, care vă oferă o experiență în profunzime, susținută de cele mai recente practici de afaceri și studii de caz live, pentru a vă aduce abilitățile de negociere și persuasiune la nivelul următor.... [-]

Finlanda Helsinki
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 zile
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Aalto University Executive Education

Design Thinking for Business Innovation este un program intensiv care vă va oferi abilitățile de a crea noi soluții care să creeze valoare pentru client și afacerea dvs. ... [+]

De la idee la piață - Luați inovația la nivelul următor cu gândirea de design

Design Thinking for Business Innovation este un program intensiv care vă va oferi abilitățile de a crea noi soluții care să creeze valoare pentru client și afacerea dvs. Acest program de 7 zile acoperă toate etapele critice ale inovației de la idee la intrarea pe piață.

Veți explora și înțelege cadrul de gândire în proiectare, îl veți vedea în acțiune și veți învăța cum să îl aplicați practic modelelor de afaceri din organizația dvs.

Design Thinking for Business Innovation este un program executiv comun creat de Aalto EE și ESADE Business School.

Fapte realeÎnceput: 22 mai 2019Înscriere: până la 22 aprilie 2019Program de program: 22 - 30 mai 2019Locația: Helsinki, Finlanda și Barcelona, ​​SpaniaTaxă: 7,200 (TVA)Oferim o taxă de 6 500 de euro (TVA), valabilă până la 28 februarie 2019. Începând cu 1 martie 2019, taxa este de 7.200 € (TVA).Taxa de program pentru absolvenții Aalto EE și ESADE este de 6.500 € (TVA).Beneficii... [-]
Finlanda Helsinki Spania Barcelona
Contactează şcoala
Engleză
La zi
7 zile
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză
Aalto University Executive Education

Game Executive explorează universul jocurilor și vă pregătește să vă ocupați de provocările globale de gestionare și construire a unei afaceri de succes. Programul vă ofe ... [+]

În cazul în care universul jocurilor întâlnește eroi globali - ft John Romero ca VIP Guest.

Game Executive explorează universul jocurilor și vă pregătește să vă ocupați de provocările globale de gestionare și construire a unei afaceri de succes. Programul vă oferă o oportunitate de a crea legături semnificative cu experți, colegi și potențiali parteneri în industria jocurilor. Este o tabără de boot unic de 6 zile, super intensivă dar extrem de benefică pentru persoane fizice și companii - mari sau mici - care caută oportunități de creștere și dezvoltare ridicate.

Participanții învață de la vorbitori de clasă mondială, de la profesori universitari de vârf, și de la vizitele companiei. Suntem parteneri cu cei mai buni oameni - locali și globali - pentru a oferi o experiență de învățare cu adevărat de neuitat. Și oferim un mediu de învățare sigur, interesant și multicultural pentru a vă adapta nevoilor de dezvoltare și obiectivele carierei.... [-]

Finlanda Helsinki
Contactează şcoala
Engleză
La zi
6 zile
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Diplomă de Absolvire

Aalto University Executive Education

Diploma de Diplomă în Tehnologie echipează factorii de decizie de vârf cu abilitățile și competențele necesare pentru a utiliza tehnologii noi, cum ar fi inteligența arti ... [+]

Utilizați valoarea noilor tehnologii

Diploma de Diplomă în Tehnologie echipează factorii de decizie de vârf cu abilitățile și competențele necesare pentru a utiliza tehnologii noi, cum ar fi inteligența artificială, blocchain și robotică, pentru a conduce creșterea organizațională.

Programul vă oferă șansa de a vă arunca adânc în noile tehnologii prin intermediul aplicațiilor din viața reală și de a înțelege mai bine practica, oportunitățile și implicațiile utilizării acestor tehnologii care transformă mediul dvs. de afaceri.

Prin participarea la program, veți fi, de asemenea, mai bine echipați pentru conducerea echipelor care lucrează cu tehnologii și pentru a putea conduce mai bine inovarea în compania dvs. acum și în viitor.... [-]

Finlanda Helsinki
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză
Address
Mechelininkatu 3 C
00100 Helsinki, Finlanda