SMEAG Global Education

Introducere

Citește Descrierea Oficială

SMEAG are instrumentele necesare pentru a vă transforma visul de MASTERING English în realitate

SALUTARI. Bine ați venit la SMEAG Philippines Training Center.

Engleza și-a luat repede poziția ca o cerință obligatorie de a avansa în această epocă în creștere a globalizării.

Un număr considerabil de studenți își încep studiile cu o hotărâre fermă și își propun să-și îmbunătățească abilitățile în limba engleză. Cu toate acestea, în realitate, nu este ușor să atingi un astfel de scop. Cu cât tratați mai mult limba engleză ca subiect de studiu și un obstacol pe care trebuie să-l depășiți, cu atât mai mult vă îndepărtați de ambițiile voastre.

Pentru a obține cea mai mare realizare, trebuie să incorporați utilizarea limbii engleze în stilul tău de viață zilnic. Trebuie să faceți un obicei pentru a trăi și a respira engleză pentru a obține rezultate maxime. Învățarea limbii engleze nu este niciodată o cale simplă, dar cu un program educațional sistematic specializat pentru a vă conforma nivelului adecvat, visul poate deveni o realitate.

Centrul de formare SMEAG din Filipine are un cămin structurat, astfel încât studenții să poată să se concentreze în final în studiile pe durata șederii lor. Cu certificarea de la British Council ca centru de examen IELTS autorizat, ca centru TOEIC certificat ETS cu un sistem educațional remarcabil și mai multe parteneriate cu universitățile, toate acestea fac SMEAG unic și dinamic.

Prin intermediul curriculumului nostru educațional profesional și convingător și a programelor de testare și certificare acreditate, noi, la SMEAG, ne vom strădui să vă ajutăm să vă îmbunătățiți abilitățile de limba engleză, astfel încât să vă puteți transforma într-un talent global.

Cu ajutorul programelor de testare și predare multi-globale autentificate, lucrăm din greu pentru a vă oferi cea mai bună educație engleză disponibilă vreodată.

NUMAI LA CENTRUL DE INSTRUIRE PENTRU EDUCATIE SMEAG!

1. 850 de studenți, cea mai mare școală de limbi străine din Filipine

SMEAG Philippines Training Center are 3 campusuri în Cebu, Filipine. Cu o capacitate de 850 de elevi, este cea mai mare instituție de învățământ din Filipine. Fiecare campus are propriul său program specializat, iar sistemele sale de operare și gestionare oferă o experiență unică tuturor studenților.

2. ORGANISM STUDENT DIVERS 45% fiind chinezi, japonezi, vietnamezi sau taiwaneze

Centrul nostru internațional de predare are cea mai mare populație de studenți din diferite țări. Credem că interacțiunea și comunicarea cu diferite culturi vor consolida abilitățile sociale și lingvistice ale fiecărui elev. În plus, acești studenți vor putea stabili o relație interpersonală mai largă, nu numai în timpul școlar, ci și dincolo de studiile lor.

3. CURSUL DE GARANȚIE A SCOPULUI IELTS TARGET 98% SUCCESS RATE

Nouăzeci și opt la sută dintre examenele noastre IELTS au atins scorul țintă în timpul studierii la centrul nostru. Toți elevii își pot practica abilitățile în timpul examenului săptămânal IELTS Mock. Elevii care sunt înscriși la cursul IELTS pentru mai mult de 12 săptămâni (se exclude Pre-IELTS) vor primi un examen IELTS gratuit. Profesorii noștri cu înaltă calificare au un criteriu strict de selecție în șapte pași și trei luni de formare intensivă. Evaluările și seminariile periodice ale cadrelor didactice se desfășoară pentru a se asigura că oferă metode excelente de predare pentru cea mai eficientă experiență de învățare a limbilor străine de către studenți.

4. Alumniul anual de 4.000 de studenți

Datorită satisfacției lor în ceea ce privește excelența academică și nivelul ridicat de educație oferit, absolvenții recenți (o medie de 4.000 de studenți absolvenți SMEAG în fiecare an) au recomandat centrul de formare SMEAG Networks Philippines prietenilor și familiilor lor. Prin menținerea în contact permanent și prin reuniuni cu colegii lor din diferite țări, absolvenții ajută la construirea și extinderea rețelei SMEAG.

5. O SELECTARE LARGĂ A PROGRAMELOR DISPONIBILE PENTRU MAGAZINUL SMEAG

Centrul de formare SMEAG Philippines este singurul centru de testare IELTS și un centru de resurse care este certificat de British Council și singurul centru de predare GAC din Filipine. SMEAG Philippines Training Center operează o varietate de admiteri la colegiu și programe de formare pentru studenții care doresc să studieze în străinătate. Prin asocierea universităților și a instituțiilor de învățământ din diferite țări, cum ar fi Statele Unite, Australia, Canada, Regatul Unit, Singapore, printre alte țări.

Stația de testare IELTS

SMEAG Philippines Training Centre este prima instituție privată de învățământ care urmează să fie desemnată de către British Council ca centru de testare IELTS. De la acreditarea sa în iulie 2011, SMEAG continuă să se străduiască să facă față cererii de excelență ca centru de testare autorizat.

Centrul de resurse IELTS

Centrul de resurse IELTS este administrat atât de Consiliul Britanic, cât și de centrul de instruire SMEAG Philippines. Facilitatea de învățare operațională permite elevilor să aibă acces convenabil la manuale și mostre de materiale de testare IELTS și informații despre test. Centrul de resurse este bine echipat cu teste de practică, registre de lucru, CD-uri, DVD-uri și reviste pentru a ajuta elevii să se pregătească pentru examen.

Stația de testare TOEIC

În iulie 2012, centrul de formare SMEAG Philippines, campusul de capital CAES, ca centru autorizat de testare TOEIC. Campusul de capital este recunoscut în specializarea în programul TOEIC și oferă un curriculum provocator pentru a ajuta elevii să-și atingă obiectivele.

Centrul de predare GAC

Programul GAC este un program de pregătire universitară recunoscut la nivel internațional furnizat de ACT Education Solutions, Limited (o filială deținută în întregime de ACT, Inc.). Studenților li se acordă garanție de intrare într-una din cele 90 de universități GAC din mai mult de 10 țări. SMEAG Philippines Training Center este singurul centru de instruire GAC acreditat în Cebu, care este certificat de ACT Education Solutions, Limited.

Mândri ale SMEAG

Locul de testare aprobat

1. British Council a aprobat locul de testare IELTS, Centrul de resurse IELTS

Stația de testare IELTS

 • Prima instituție de învățământ privat care va fi desemnată de către British Council ca centru de testare IELTS (acreditată în iulie 2011).
 • Studenții SMEAG și candidații locali pot lua examenul oficial IELTS la cel de-al doilea examen al SMEAG. Campus - Clasic.

Centrul de resurse IELTS

 • Spațiul eficient de învățare gestionat atât de Consiliul Britanic, cât și de Centrul Educațional SMEAG.
 • Centrul de resurse este bine echipat cu teste de practică, registre de lucru, CD-uri, DVD-uri și reviste pentru a ajuta elevii să se pregătească pentru examen.

2. Centrul oficial de testare ETS TOEIC

 • Singurul loc de testare oficial pentru filialele TOEIC L / R, TOEIC S / W acreditat de ETS (acreditat în iulie 2012).
 • Studenții SMEAG și candidații locali sunt capabili să ia examenul oficial TOEIC în a 3-aa SMEAG. Campus - Capitala.

3. Centrul de predare GAC din Filipine - cel mai recunoscut program de pregătire universitară din lume, creat de ACT ES

 • Studenții GAC se vor pregăti pentru testul ACT și vor începe să-și dezvolte abilitățile academice cum ar fi engleză / matematică / informatică / știință / științe sociale, toate necesare în orice universitate. Studenții GAC pot câștiga până la 39 de credite colegiale pentru o diplomă universitară.
 • Elevii pot intra într-o universitate Pathway sau în alte universități din țările vorbitoare de limbă engleză cu scorul lor de test ACT, GAC GPA, scor IELTS și o scrisoare de referință de la compania ACT.

Un mediu educațional superb. Programe GAC recunoscute de ACT ES

GAC este cel mai recunoscut program de pregătire universitară pentru studenții universitari străini care nu sunt vorbitori de limba engleză

SMEAG oferă o acumulare de competențe academice practice și abilități prin comunicarea globală cu studenți internaționali compusă din coreeni, japonezi, chinezi, taiwanezi și vietnamezi. Prin acest program, absolvenții GAC vor fi pregătiți să studieze într-o universitate de clasă mondială cu încredere

4. CAMBRIDGE ESOL Centrul de pregătire oficială de testare și locul de testare oficial

 • Cambridge ESOL este o organizație afiliată a Universității din Cambridge, care oferă evaluarea calificată la nivel internațional a competenței engleze pentru vorbitorii non-nativi. Este unul dintre cei mai cunoscuți furnizori de evaluare a limbii engleze și furnizori de instruire ESL din lume.
 • În 2008, Universitatea Cambridge a sărbătorit aniversarea a 150 de ani.
 • Datorită măsurării foarte standardizate a competenței englezești, peste 4 milioane de persoane care studiază limba engleză, în special instructori, iau testul Cambridge ESOL anual.
 • Ceea ce face certificatul Cambridge ESOL cu adevărat excepțional este faptul că este recunoscut și acceptat de mai mult de 12 000 de companii multinaționale, instituții de învățământ și agenții guvernamentale din întreaga lume.
 • Astfel, aceasta este considerată ca "Certificare internațională de competență în limba engleză". Elevii pot studia examenul Cambridge Exam și pot lua examenul oficial Cambridge aici în SMEAG (Primul examen oficial a avut loc în mai 2013).

Cea mai mare instituție de învățare

1. SMEAG operează ca cea mai mare instituție de învățământ cu trei campusuri din Filipine

 • Toate cele trei campusuri se află la 5 până la 20 de minute de centrul orașului Cebu și de centrele comerciale majore.
 • SMEAG poate găzdui un număr total de 865 de studenți, ceea ce îl face cea mai mare organizație educațională din Filipine. În plus, 577 de angajați ai SMEAG încearcă întotdeauna să ofere un mediu de studiu optim.
 • Pe baza cursului general ESL, SMEAG oferă întotdeauna un curs educațional de înaltă calitate în fiecare campus.
 • SMEAG este asociat cu organizații oficiale internaționale, cum ar fi British Council, ETS-Hopkins, Școala Internațională și aproximativ 90 de universități din întreaga lume.
 • SMEAG continuă să avanseze în programele lingvistice de grup de peste mări cu universități și companii globale.
 • Studenții SMEAG se pot transfera într-un alt campus, în funcție de program și de disponibilitatea cazării. (Prima dată este gratuită, dar următorul transfer, studentul trebuie să plătească taxa de serviciu).

2. Cel mai mare grup de instructori profesioniști

SMEAG Sistemul specializat de formare a instructorilor

 • Pasul 1 Programul de instruire IELTS, TOEIC, Cambridge, ESL dezvoltat de echipa de cercetare și dezvoltare a SMEAG (curs de 8 săptămâni)
 • Pasul 2 Consiliul britanic trimestrial a sponsorizat instruirea instructorilor IELTS, seminarele ETS TOEIC și instruirea profesională de către școlile internaționale CIA / CIE
 • Pasul 3 Certificat IELTS, TOEIC și Cambridge Exam după examenul de autoevaluare SMEAG
 • Etapa 4 Emiterea certificatului aprobat de Departamentul de Cercetare și Dezvoltare al AMMAG și al Academiei

Dezvoltarea educațională a R & D (cercetare și dezvoltare) a SMEAG

 • Echipa de cercetare și dezvoltare se concentrează pe dezvoltarea și îmbunătățirea programelor educaționale printr-o varietate de sugestii, idei și activități de cercetare
 • Dezvoltarea / gestionarea manualelor
 • Management periodic al studenților / consiliere și studii universitare ocazionale
 • Cursuri ocazionale / regulate pentru profesorii filipinezi
 • Cercetarea / dezvoltarea / aplicarea celor mai recente materiale didactice în limba engleză

Curs instructor profesionist (organizat de British Council)

 • Profesorii SMEAG vor primi cele mai exacte cunoștințe despre IELTS din pregătirea profesională de la examinatorii IELTS
 • Parteneriatul autorizat între instituțiile internaționale se dovedește a fi o mare rampă de lansare pentru a crește standardul instructorilor noștri

Instruire specializată și program de acordare a premiilor

 • Administrator
  Promovat la Ofițer de Cercetare și Dezvoltare, șef de profesor, supervizor
  Oportunitate de a contribui la curriculum-ul SMEAG după procesul de urmărire a unui master sau a unui doctorat
 • stimulente
  Prestații de asigurări de sănătate pentru instructori cu normă întreagă (asigurare MAXICARE)
  Profesorii remarcabili acordați trimestrial, acordate vacanțe de peste mări în Hong Kong / Singapore / Coreea de Sud
 • Promovare (nivel)
  Gestiunea sistematică a instructorilor (muncă / evaluare, angajare / HR, sistem de salarizare echitabilă)
 • Educație periodică
  Cursuri periodice pentru liderii de echipă, educația formatorilor profesioniști de la ETS și British Council IELTS
 • Instructori cu normă întreagă
  Abilitatea de a studia și de a preda unul dintre cursurile de specialitate după ce a devenit instructor regulat nouă luni după procesul de angajare inițială
  ESL L / S, ESL R / W, IELTS Listening, IELTS Reading, IELTS WRITING, Speaking IELTS, TOEIC, ACT GAC cursurile sunt împărțite între toți instructorii de specialitate ai SMEAG care au primit calificările de instructor
 • Perioadă de probă
  O perioadă de probă de 6 luni după 2 luni de formare, unde profesorii vor fi judecați în funcție de performanța lor printr-un sistem de evaluare analitică
  Participare, test, N-POINT, evaluarea studenților, evaluări de lider de echipă, evaluări de competențe de către supervizori
 • Recrutarea profesorilor
  Angajarea și managementul cadrelor didactice după ce au trecut toate evaluările inițiale în conformitate cu procesul de angajare al SMEAG
  Testul inițial la nivel de limba engleză, interviul inițial, predarea demo, discursul, interviul final, oferta de locuri de muncă

3. Un centru de învățare cu cei mai mulți studenți multinaționali

 • SMEAG are cea mai mare populație de studenți multinaționali din aproape 300 de instituții de învățământ englezești din Filipine, cu studenți provenind din Coreea, Japonia, China, Taiwan, Vietnam și Iran. (Coreea 52%, Japonia 43%, China, Taiwan, Vietnam și Iran 5%)
 • SMEAG găzduiește o varietate de evenimente extracuriculare pentru a încuraja elevii să participe în mod activ, să se amestece dinamic și să coopereze unul cu celălalt, simțindu-se astfel un sentiment de încântare pentru a studia în SMEAG
 • În plus, SMEAG are, de asemenea, manageri multinaționali din Coreea, Japonia, America, Iran și Vietnam care sunt staționați în diferite campusuri pentru a monitoriza îndeaproape progresul și pentru a avea grijă de starea de bine a studenților, încurajându-i astfel să studieze din plin

Engleză ca experiență în viața + experiența culturii multinaționale + calificări globale competitive

 • Cu implementarea strictă a politicii "Numai în engleză", elevii SMEAG sunt încurajați să articuleze în engleză în orice moment, astfel încât să se poată obișnui complet cu comunicarea în limba engleză 24 de ore din 24 în viața reală
 • Extinzându-și orizonturile, elevii SMEAG se expun unor culturi diverse și etichetei internaționale, formându-le mai deschis și competitiv la nivel global
 • Pe măsură ce construiesc amintiri minunate, studenții pot călători sau împărtăși hobby-urile lor în timpul liber. După absolvire, pot să țină legătura între ele prin intermediul site-ului comunității SMEAG

Ce poate oferi SMEAG studenților multinaționali pentru comoditate?

 • Un amestec delicios de alimente din alte țări: la SMEAG, oferim o opțiune de alimente non-picante pentru studenții internaționali din Japonia, China, Taiwan, Vietnam etc.
 • SMEAG va ajuta cu plăcere elevii cu extensiile VISA, aplicațiile SSP, ACR I-CARD și altele. Prin urmare, studenții se pot concentra pe studierea și șederea în Filipine în mod legal, în siguranță și confortabil.
 • Managerii multinaționali: pentru confortul studenților, avem manageri multinaționali din țări diferite, format din 28 de membri coreeni, 1 din Anglia, 2 din SUA, 2 din Japonia, 1 din Iran și 1 din Vietnam, care sunt dedicați cu entuziasm pentru a proteja bunăstarea a studenților din diferitele campusuri.

UNIVERSITATEA PREPARAREA

1. GAC

Centrul de predare GAC din Filipine - cel mai recunoscut program de pregătire universitară din lume, creat de ACT ES

2. EAP

Program de studiu bine articulat, instructiv în engleză, care poate ajuta elevii să intre într-o universitate de renume mondial, fără o calificare oficială în limba engleză sau un punctaj

La finalizarea programului SMEAG EAP, absolvenții EAP pot intra într-un colegiu sau universitate fără un scor IELTS

3. Programul Abilitati de sudare

Un program bine conceput, cu două scopuri, care poate ajuta în mod semnificativ înscrierile să obțină un scor IELTS pentru angajare și imigrare în Canada și un certificat de calificare pentru sudură în același timp

SMEAG, o instituție oficială de testare IELTS, oferă programe de pregătire profesională pentru studenții care sunt interesați să lucreze în străinătate

Sistemul de management al studenților

1. Sistemul OSM (Online Student Management)

Student Academic Record System

 • Revizuirea rapidă a informațiilor elevilor (nume, sex, naționalitate, curs de studiu, data începerii cursului, data absolvirii, nivel, sarcină de studiu)
 • Gestionarea programului de clasă, participarea, scorul și orice alte informații academice

Sistem de management al scorurilor

 • Verificat de Oficiul Academic
 • Verificat de către site-ul on-line SMEAG (www.smenglish.com)

2. SMEAG RED DAAR (scriere zilnică, activitate de ascultare)

Elevii care intră pe centrul de formare SMEAG din Filipine vor primi un "RED DIARY". Acesta este un instrument excelent pentru ca elevii să-și practice abilitățile de scriere, deoarece acestea vor fi verificate de către profesorii lor individuali. Elevii vor fi motivați cu subiecte "Scriere" și "Ascultă", ceea ce le va conduce la îmbunătățirea abilităților lor generale de limba engleză.

Cum să scrieți pe Agenda Roșie?

1. Se solicită un număr minim de cuvinte (150_ESL / 250_IELTS) pentru fiecare sarcină

2. Elevii care au terminat cu toate sarcinile pot primi un grant SMEAG de la Oficiul Academic

3. "Diary Red" Dictatura de ascultare trebuie făcută și verificată de către profesorii L / S

4. Elevii care au terminat cu toate sarcinile pot primi un serviciu SMEAG de la Oficiul Academic. (Tricouri, Tumbleri, Perne, etc)

3. IMM-uri puternice de pregătire a examenului oficial SMEAG WEEKLY TEST

Elevii pot practica examenul IELTS cu cele mai recente materiale în locul oficial de testare IELTS. Fiecare elev este obligat să ia examenul de machete IELTS / TOEIC / CAMBRIDGE ESOL în fiecare săptămână. Elevii care sunt instruiți într-o atmosferă de examen strictă pot obține scorul țintă în perioada de studiu și 98% din studenții SMEAG reușesc să obțină scorul țintă în timpul examenului real IELTS. (Rezultatele testelor săptămânale sunt încărcate pe site-ul SMEAG Education)

4. PROGRAM PASIV pentru începători mici (SMEAG nivel 1L ~ 1H) / h4>

Chiar dacă cunoașteți doar ABC-urile, vă puteți consolida încrederea în limba engleză din programul Step-Up al SMEAG

Acest curs este oferit numai în Sparta Campus pentru începători mici, care nu au cunoștințe de bază în limba engleză. Cuvintele, idiomurile, modul de formare a propozițiilor, vocabularul repetat și memorarea vor spori încrederea elevului în limba engleză într-o perioadă scurtă de timp. Elevii vor avea mai multe abilități de comunicare cu o varietate de cuvinte și propoziții vocabulare.

 • Studenții țintă
  Elevii care se înscriu într-unul din cele 3 etape ale SMEAG (1L / 1M / 1H) sunt obligați să se înscrie
  Elevii care nu au aptitudini de bază în formarea unor fraze în limba engleză
  Elevii care au dificultăți din cauza lipsei de încredere
 • Regulament
  Cu 90% mai puțin decât în ​​4 săptămâni, va primi un avertisment
  3 absente consecutive vor duce la 1 avertisment
  Nerespectarea testului săptămânal de vineri va duce la o consecință a lipsei de a ieși în week-end
 • Conținutul programului
  Muzică
  memorizare
  Vocabular
  Idiom
  Repetiţie
  Vorbiți puternic
  Test

5. Precauții în caz de accident, Educație pentru siguranță

SMEAG oferă educație în domeniul securității în fiecare săptămână. Managerii vor introduce modalități privind modul în care elevii se pot proteja de situațiile de urgență și cum pot controla problema cu reședințele locale. Elevii vor fi informați despre posibilele cazuri care s-ar putea întâmpla și pot construi o conștientizare a siguranței

Această școală oferă programe în:
 • Engleză

Vezi cursuri »

Programe

Această școală oferă și:

Cursuri

Cursuri Cambridge

Campus Cu normă întreagă 4 - 52 săptămâni November 2018 Filipine Cebu City Coreea de Sud Seoul Busan Jeju-si + 4 mai mult

Calificarea ESOL este acceptată în mai mult de 12.000 de întreprinderi, centre de învățământ și instituții guvernamentale la nivel mondial la examenele Cambridge, care respectă în mod acceptabil standardele de utilizare a limbajului Cadrul European Comun de Referință alcătuit din 6 nivele începând de la un nivel începător care este etichetat ca A1, cel mai înalt nivel. Testul are cinci nivele, iar rezultatele vor fi evaluate metodologic

[+]

Calificarea ESOL este acceptată în peste 12.000 de companii, centre de învățământ și instituții guvernamentale din întreaga lume

Examenele Cambridge respectă în mod acceptabil standardele de utilizare a limbajului Cadrului European Comun de Referință, care constă în 6 nivele începând de la un nivel începător care este etichetat ca A1, în timp ce C2 ca cel mai înalt nivel. Testul are cinci nivele, iar rezultatele vor fi evaluate metodologic

PREGĂTIREA EXAMULUI

Punctul 1. Profesorii pentru fiecare modul

SMEAG acordă cu grijă profesorilor instruiți profesional și calificați pentru fiecare modul (lectură, vorbire, ascultare, scriere, utilizare a limbii engleze) și le instruiește riguros pentru modulul lor specializat, astfel încât aceștia să poată preda, instrui și oferi abilități fundamentale și informații vitale despre examenele ESOL către studenți ... [-]

Cursuri ESL

Campus Cu normă întreagă 4 - 52 săptămâni November 2018 Filipine Cebu City

Clasele ESL se concentrează pe interesul elevilor și pe îmbunătățirea abilităților lor englezești. Clasele ESL conduc invatarea engleza la diferite nivele si se concentreaza pe conversatie, gramatica, citit, ascultare, scris si vocabular. [+]

Clasele ESL se concentrează pe interesul elevilor și pe îmbunătățirea abilităților lor englezești. Clasele ESL conduc invatarea engleza la diferite nivele si se concentreaza pe conversatie, gramatica, citit, ascultare, scris si vocabular.

Caracteristici speciale Cursul ESL poate face cel mai mare impact într-o perioadă scurtă de timp (timp de 620 minute de clasă în fiecare zi) Concentrându-se pe cele 4 module [Ascultare / Citire / Scriere / Vorbire], Abilitatea de vorbire va fi dezvoltată printr-o instruire echilibrată Cursul ESL poate fi o piatră de temelie înainte de a lua un curs avansat [ex: TOEIC, IELTS, PPE etc.]

Punctul 1. Curriculum sistematic și programare riguroasă... [-]


Cursuri IELTS

Online Campus Cu normă întreagă 4 - 52 săptămâni November 2018 Filipine Cebu City Coreea de Sud Seoul Busan Jeju-si + 5 mai mult

SMEAG Education are un sediu oficial de testare IELTS, unde studenții pot studia simultan și pot lua examenul oficial IELTS în același timp; Profesori instruiți profesionist SMEAG instruiți în mod regulat; Taxele de școlarizare și oficiale ale examenului TEST sunt furnizate în programul Garantat al SMEAG. [+]

IELTS este deținută de trei organizații internaționale renumite: British Council, IDP: IELTS Australia și Cambridge ESOL Examinările Universității Cambridge ESOL. / Peste 3.000 de instituții și programe din SUA acceptă scorurile IELTS ca dovadă a competențelor în limba engleză IELTS a fost dezvoltat în strânsă colaborare cu autoritățile de imigrare din Australia, Canada, Noua Zeelandă, Marea Britanie și multe alte țări Caracteristici speciale SMEAG Educația are un sediu oficial de testare IELTS, unde studenții pot studia și pot lua examenul oficial IELTS în același timp Profesori instruiți profesional profesionist SMEAG Taxele de școlarizare și oficiale ale examenului TEST sunt furnizate în programul Garantat al SMEAG ... [-]

Toefl cursuri

Campus Cu normă întreagă 4 - 52 săptămâni November 2018 Filipine Cebu City Coreea de Sud Seoul Busan Jeju-si + 4 mai mult

ETS organizează acest test. În special, elevii non-englezi nativi pot folosi TOEFL în lume, recunoscut de mai mult de 9.000 de colegii, universități și agenții din peste 130 de țări, inclusiv Australia, Canada, Marea Britanie și Statele Unite

[+]

ETS organizează acest test. În special, studenții autohtoni non-englezi pot folosi TOEFL în lume, recunoscut de mai mult de 9.000 de colegii, universități și agenții din peste 130 de țări, inclusiv Australia, Canada, Marea Britanie și Statele Unite.

Caracteristici speciale SMEAG este locul de testare exclusiv autorizat TOEFL din Cebu, Filipine, care este certificat de ETS SMEAG are proprii protocori autorizați oficial instruiți de ETS Program de garanție pas cu pas

Punctul 1. Locul de testare oficială iBT TOEFL acreditat de ETS

Locul exclusiv de testare autorizată TOEFL din Cebu, Filipine Testul oficial iBT TOEFL avansează în SMEAG 3. CAMPUS CAPITAL de către SMEAG Educație Globală și ETS Mergeți pe testul săptămânal Mock, care se află în același mediu cu testul oficial ... [-]

Toeic cursuri

Campus Cu normă întreagă 4 - 52  November 2018 Filipine Cebu City Coreea de Sud Seoul Busan Jeju-si + 4 mai mult

Peste 10.000 de organizații din 120 de țări folosesc testul TOEIC pentru a determina care dintre candidații sunt calificați pentru promovarea locurilor de muncă sau în alegerea reprezentanților pentru a pleca în străinătate. Anual, există peste 600 de milioane de oameni din întreaga lume care iau acest examen. [+]

Peste 10.000 de organizații din 120 de țări folosesc testul TOEIC pentru a determina care dintre candidații sunt calificați pentru promovarea locurilor de muncă sau în alegerea reprezentanților pentru a pleca în străinătate. Anual, există peste 600 de milioane de oameni din întreaga lume care iau acest examen Caracteristici speciale SMEAG este primul loc de testare TOEIC autorizat în Cebu, Filipine, care este certificat de ETS Managementul sistematic al profesorilor Program de garanție pas cu pas

Punctul 1. SMEAG este primul loc de testare TOEIC autorizat în Cebu, Filipine, care este certificat de ETS

Autorizația oficială a fost dată prin trecerea proceselor riguroase de certificare de la ETS-Hopkins SMEAG poate primi și furniza cele mai recente știri ale TESTULUI TOEIC rapid de la ETS-Hopkins, Inc ... [-]

Videoclipuri

SMEAG HISTORY 2017

Contactează

1st. Campus - Sparta

Adresă, linia 1 Minoza St., Brgy, Tigbao, Talamban, Cebu City
6000 Cebu City, Central Visayas, Filipine
Telefon 63-32-346-7297

2nd. Campus - Classic

Adresă, linia 1 2851, S.Cabahug Corner, F.Gochan St., Mabolo
6000 Cebu City, Central Visayas, Filipine
Telefon 63-32-231-4832

3rd. Campus - Capital

Adresă, linia 1 E.Osmena St. Cor. Bataan., Guadalupe, Cebu City
6000 Cebu City, Central Visayas, Filipine
Telefon 63-32-520-9208

Adresă, linia 1 Seocho-daero78-gil 52 Seocho-gu
06626 Seoul, Seoul, Coreea de Sud

Adresă, linia 1 29-2, Myeongjang-dong Dongrae-gu
47752 Busan, Busan, Coreea de Sud

Adresă, linia 1 Nohyeong-dong, Jeju-si
690-744 Jeju-si, Jeju-do, Coreea de Sud