Paradise English Boracay

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Paradis englezesc este o familie canadiană deținută în centrul de limba engleza care oferă cursuri de engleză în Filipine pe insula Boracay. A fost înființată în 2005 și a crescut într-un ritm rapid de la începuturile sale. Studenți din peste 50 de țări au participat la programele noastre și mai continuă să ni se alăture în fiecare an. Credem cu tărie că împreună cu profesorii noștri canadieni, britanici și americani, noi oferim cursuri de nivel superior în engleză pentru studenții noștri la un preț mai mic decât orice altă școală de limbă în Canada, Australia sau Statele Unite ale Americii, precum și la un nivel mai ridicat de educație decât orice școală de limbi străine în Filipine.

Suntem o școală acreditată cu Biroul de Imigrare, Asociația de școli acreditate în Filipine și sunt afiliate cu British Council și Ascentis. Paradis engleza este mandra de a fi fost atribuit 2013 Premiul Student Choice de către LanguageBookings.com și Customer Satisfaction Excellence Award de LanguageCourse.net.

Luând cursuri de limba engleză în Filipine în special pe o insula tropicala ne face ca nici o altă școală de limbi străine oriunde altundeva în lume. Prezența unei comunități internaționale puternice și o selecție largă de activități off-campus interesante se completează nostru împinge spre distracție în procesul de învățare într-o locație care a fost clasat pe locul cel mai bine insulă din lume în 2012, și au votat cele mai bune plaja din Asia din lume în 2013.

Viitor

Paradis engleză alese cu atenție desfasoara activitati de cursuri de limba engleza cu subiecte de calitate in timp real, și viața reală. Am stabilit scena pentru tine de a învăța astăzi, astfel sunteți pregătit să utilizați noua limba engleză atunci când părăsesc sala de clasă. Paradis Engleză are multe oportunități pentru tine de a studia în: clase de grup, tutoriale unu-la-unu, sporturi acvatice, spectacole culturale și multe activități de interior și în aer liber. Folosi abilitățile lingvistice pe care le înveți în sala de clasă, atunci când întâlnirea oamenilor dintr-o varietate de țări, în aceeași zi!

familie

Paradis engleza ofera cursuri de limba engleză într-un mediu familial. Ne pasă de studenții noștri ca o familie. Simțiți-vă în largul ei în prezența administratorilor, a profesorilor și a personalului de sprijin care oferă servicii excelente pentru a completa experiența de învățare. Vă asigurăm de învățare într-un mediu care este corect, ferm și prietenos.

Prieten

Paradis engleza ofera cursuri de limba engleză care promovează învățarea în colaborare. Crește de învățare nu numai prin ascultarea lecțiilor sau a răspunde la exerciții de carte, ci și prin stabilirea raportului prin clasă și interacțiunea socială cu colegii și mentori. Face prieteni noi din toate părțile globului într-unul dintre locurile cele mai captivante de pe pământ!

Distracție

Paradis engleză integrează distractiv în procesul de învățare. Locația noastră ne permite să oferim cel mai bun mediu propice pentru învățare, în cazul în care competențele lingvistice sunt dobândite și îmbunătățite ca aventurile tropicale insulare și activitățile inter-culturale completează pe deplin procesul de învățare. În Paradis limba engleză, cursuri de limba engleză nu sunt niciodată plictisitoare.

Locații

malaezian

Address
Boracay Language Institute
Cagban, Manoc Manoc
Boracay Island,
Malay, Aklan
Philippine Islands

malaezian, Visayas de Vest, Filipine