Genius English Proficiency Academy

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Misiunea noastră este de a produce studenților cu abilități de comunicare in limba engleza de calitate superioară, în scopul de a-și îndeplini visele lor academice și profesionale, făcând astfel Genius English Proficiency Academy cea mai bună școală.

La Academia Engleză Genius, noi oferim predare personalizate de către profesori nativi și filipinezi prietenoase într-un mediu confortabil și relaxant pentru studiu. Noțiuni de bază o educație completă în limba engleză îl face ușor să meargă la universități din străinătate, care pot apoi ușilor deschise pentru un viitor luminos ca un profesionist.

De ce Genius limba engleză?

 • Acreditat de către Biroul de Imigrare, Comisia de schimb de securitate și TESDA.
 • Avem 1 la 1 clase (un singur elev cu profesorul), care va oferi studenților atenția deplină a profesorului.
 • Avem cei mai buni profesori ca avem profesori nativi (americani și britanici), împreună cu profesorii filipinez.
 • Avem Universitatea Pathway Programul (Acesta este un program conceput pentru studenții care aspiră să intre și să studieze într-una dintre universitățile de top-notch și colegii).
 • Genius de limba engleză de competență al Academiei, în parteneriat cu instituții de renume va oferi experiența și cunoștințele pe care elevii vor avea nevoie în vederea îndeplinirii viselor lor.
 • De asemenea, ne preda TOEFL si TOEIC, engleza de afaceri, Aviație Curs de limba engleza
 • Studenții noștri provin din diferite țări, cum ar fi (Rusia, Japonia, Arabia Saudită, Spania, Italia, Franța, Mongolia, Vietnam, China, Taiwan, Myanmar, Coreea ,.), care va ajuta să vă îndepliniți noi de naționalități diferite și culturi diferite și vă va ajuta îmbunătățirea limba engleză
 • De asemenea, au un program special de studii cu excursii (de studiu și de a explora cele mai bune locuri din Filipine)
 • Avem Cazare noastră în interiorul școlii noastre.
 • Școala noastră Situat lângă Marea
 • Vedere spre mare Cazare
 • Avem propriile noastre piscine
Această școală oferă programe în:
 • Engleză

Vedea Certificate » Vezi cursuri »

Programe

Această școală oferă și:

Certificat

Programul de certificat TOEFL

Campus Cu normă întreagă November 2018 Filipine Lapu-Lapu City

Profesorii noștri specializați în formarea elevilor pentru susținerea testelor precum și dezvoltarea încrederii și a tehnicilor care contribuie la succesul lor lor. [+]

Test de limba engleza ca limbă străină (TOEFL) este pentru studenții care doresc să continue educația sau cariera lor. Cursul nostru va ajuta pe elevi să îmbunătățească ascultare, citire, scriere și abilitățile lor gramaticale și, prin urmare, abilitățile lor generale TOEFL-a lua și scor TOEFL.

Cursul este format din patru secțiuni: ascultare înțelegere, citire, vorbire și scriere care reflectă secțiunile testului actuale.

Profesorii noștri specializați în formarea elevilor pentru susținerea testelor precum și dezvoltarea încrederii și a tehnicilor care contribuie la succesul lor lor.

TOEFL Program de informare

TOEFL A 6 ore pe zi; 50 de minute pentru fiecare clasă... [-]


Programul de certificat TOEIC

Campus Cu normă întreagă November 2018 Filipine Lapu-Lapu City

Test de limba engleza pentru Comunicare Internațională (TOEIC) este pentru studenții care doresc să continue educația sau cariera lor. Cursul nostru va ajuta pe elevi să îmbunătățească ascultare, citire, scriere și abilitățile lor gramaticale și, prin urmare, abilitățile lor generale TOEIC-a lua și scorul TOEIC. [+]

Test de limba engleza pentru Comunicare Internațională (TOEIC) este pentru studenții care doresc să continue educația sau cariera lor. Cursul nostru va ajuta pe elevi să îmbunătățească ascultare, citire, scriere și abilitățile lor gramaticale și, prin urmare, abilitățile lor generale TOEIC-a lua și scorul TOEIC.

Cursul este format din patru secțiuni: ascultare înțelegere, citire, vorbire și scriere care reflectă secțiunile testului actuale.

Profesorii noștri specializați în formarea elevilor pentru susținerea testelor precum și dezvoltarea încrederii și a tehnicilor care contribuie la succesul lor lor.

TOEIC Program de informare

TOEIC A 6 ore pe zi; 50 de minute pentru fiecare clasă... [-]


Cursuri

Engleza de afaceri

Campus Cu normă întreagă November 2018 Filipine Lapu-Lapu City

Spori oportunitățile de carieră cu cursurile noastre practice engleza de afaceri care constau în cursuri generale, intensive și specializate. Punem un accent pe oferindu-vă abilitățile de comunicare care inspiră încredere și fluență în situații de afaceri "viața reală". [+]

Spori oportunitățile de carieră cu cursurile noastre practice engleza de afaceri care constau în cursuri generale, intensive și specializate. Punem un accent pe oferindu-vă abilitățile de comunicare care inspiră încredere și fluență în situații de afaceri "viața reală".

Engleza de afaceri Detalii despre program

Engleza de afaceri Curs A 6 ore pe zi; 50 de minute pentru fiecare clasă

4 clase de om la om cu un profesor local, 2 clase de grup cu un profesor nativ limba engleză

Afaceri Curs de limba engleza B 8 ore pe zi; 50 de minute pentru fiecare clasă

6 clase de om la om cu un profesor local, 2 clase de grup cu un profesor nativ limba engleză ... [-]

General English

Campus Cu normă întreagă November 2018 Filipine Lapu-Lapu City

Să dezvolte toate aspectele legate de limba engleza cu unul dintre cursurile noastre de engleza generala. Gama noastră de cursuri de a oferi studenților posibilitatea de a-și îmbunătăți competențele lingvistice engleză într-un mediu distractiv și de susținere. [+]

Să dezvolte toate aspectele legate de limba engleza cu unul dintre cursurile noastre de engleza generala. Gama noastră de cursuri de a oferi studenților posibilitatea de a-și îmbunătăți competențele lingvistice engleză într-un mediu distractiv și de susținere.

Engleza generala Program de informare

Engleza generală A 6 ore pe zi; 50 de minute pentru fiecare clasă

4 clase de om la om cu un profesor local, 2 clase de grup cu un profesor nativ limba engleză

Engleza generală B 8 ore pe zi; 50 de minute pentru fiecare clasă

6 clase de om la om cu un profesor local, 2 clase de grup cu un profesor nativ limba engleză

Curs special (general engleză) 5 ore pe zi; 50 de minute pentru fiecare clasă... [-]


Preparare IELTS

Campus Cu normă întreagă November 2018 Filipine Lapu-Lapu City

Sistemul International English Language Testing (IELTS) este pentru studenții care doresc să emigreze sau să continue educația lor, prin studierea ca un student sau postuniversitare la o universitate din Marea Britanie, Statele Unite ale Americii, Canada sau Australia. Cursurile noastre vor ajuta pe elevi să îmbunătățească ascultarea lor, citire, scriere și abilități precum și tehnicile lor de examen vorbind. [+]

Sistemul International English Language Testing (IELTS) este pentru studenții care doresc să emigreze sau să continue educația lor, prin studierea ca un student sau postuniversitare la o universitate din Marea Britanie, Statele Unite ale Americii, Canada sau Australia. Cursurile noastre vor ajuta pe elevi să îmbunătățească ascultarea lor, citire, scriere și abilități precum și tehnicile lor de examen vorbind.

Aceste cursuri au fost dezvoltate de către un vorbitor nativ (un examinator ex IELTS si trainer), cu peste 12 ani de experiență de predare IELTS si autorul a patru carti IELTS; Ghidul complet pentru seria și Shortcut la seria IELTS. Atât practice, cât și informativ aceste cărți iau pas cu pas de student prin toate abilitățile care sunt necesare pentru a obține o notă bună în testul IELTS.... [-]


Videoclipuri

Genius English Proficiency Academy School Tour (Version 4) - Study English in the Philippines

Genius English Proficiency Academy School Tour (Version 3) - Study English in the Philippines