B&D English School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

B

Școala noastră deține o clădire cu 3 etaje, cu un acoperiș în Agan-an, Sibulan. Este un loc foarte aproape de zona aeroportului. Locul este înconjurat de multe stațiuni care se întind de-a lungul plajei sale frumoase. Aeroportul principal Negros Oriental, Aeroportul Dumaguete este situat aici. De asemenea, există portul de mare din Sibulan situat în centrul orașului. O trecere mai mult sau mai puțin de 40 de minute pe insula Cebu este posibilă prin utilizarea a trei tipuri de nave maritime, fie cu barje, cu barcă cu pompă sau cu ambarcațiuni rapide. De altfel, este primul oraș de lângă orașul Dumaguete, deci nu este nimic de îngrijorat, deoarece acesta din urmă este foarte accesibil pentru oameni

Suntem o instituție filipineză acreditată de guvern pentru limba engleză ca învățământ de limbă secundară (ESL). Programul de studiu în limba engleză al școlii noastre a fost aprobat de Autoritatea pentru Dezvoltarea Tehnică și Competențe (TESDA) și acreditat de Biroul de Imigrare din Filipine.

B

Profesorii din școala noastră sunt trecători cu studii superioare, bine pregătiți și examen de bord. De asemenea, avem un grup de profesori ESL acreditați de TESDA, poziționați pentru a ajuta elevii să-și îmbunătățească abilitățile de comunicare în limba engleză. În plus, suntem una dintre școlile care oferă un program de studiu în limba engleză pentru un cost redus într-un mediu convenabil și confortabil. Prin urmare, educația excelentă este garantată.

Facilităţi

B

2 clase de la om la om - săli de clasă bine ventilate, cu unități individuale de aer condiționat și un iluminat bun unde studenții pot învăța limba engleză fără distragere a atenției.

2 clase de grup - clase bine ventilate, mai spațioase, cu unități individuale de aer condiționat, materiale de iluminat și materiale educaționale bune.

Oficiul - o sală pentru personalul de conducere și de birou care să răspundă preocupărilor studenților și profesorilor.

Salonul pentru cadrele didactice / facultate - o cameră pentru profesori pentru a pregăti lecții, a valida profilurile studenților și a formula evaluări.

16 camere de dormit - 5 camere private, 5 camere cu doua persoane, 6 camere cu patru persoane (fara televizor) o camera spatioasa, bine ventilata, cu aer conditionat, televiziune prin cablu pentru camera privata si 2 persoane si duș cald si rece pentru single, double , și de ocupare multiple.

* Studenții de sex masculin și de sex feminin ocupă camere separate.

1 cameră de joacă pentru copii - o unitate destinată familiilor cu copii în care pot juca și se pot bucura de activități de pepinieră.

Biblioteca / zona de studiu - o facilitate cu resurse de învățare pentru studenți și profesori care să le utilizeze în timpul vacanței lor pentru studii de sine și în alte scopuri academice

Gimnastică - avem banda de alergare (mașină de alergat), balansier, dumbbell, push up stand etc. pentru studenții care sunt dispuși să-și îmbunătățească și să-și mențină starea de bine fizică.

Acoperis pe punte - un spațiu deschis cu o atmosferă revigorantă pentru evenimente școlare și alte activități extra-curriculare.

Spațiul de spălare - o zonă specifică de pe puntea de acoperiș pentru personalul de menaj pentru spălarea și uscarea articolelor de îmbrăcăminte ale elevilor și a îmbrăcămintei școlare

Bucătărie și sală de mese - o zonă bine întreținută pentru ca studenții să aibă pregătit masa de somptuos și servită de personalul bucătăriei.

Spațiu de parcare - un spațiu larg exclusiv pentru școală și vehicul pentru clienți.

În mod concludent, există o gardă de gardă la 24 de ore din 24, asigurând siguranța elevilor și a spațiilor școlare. În cele din urmă, Sediul provincial Negros Oriental al Poliției Naționale Filipine (PNP) se află la doar câțiva metri distanță de B

Locații

Dumaguete

Address
PUROK 1, AGAN AN, SIBULAN, NEGROS ORIENTAL


AGAN AN SIBULAN, NEGROS ORIENTAL

6201 Dumaguete, Vizayele centrale, Filipine