Citește Descrierea Oficială

Fundal al Fundației

Fundatia John Zepp a fost înființat în Statele Unite în 1992, după moartea domnului John Zepp. Un student de doctorat in chimie american, John Zepp știa că era pe moarte de cancer, și în testamentul său a cerut ca o fundație să fie creat pentru a ajuta copiii nevoiași. Fundația a durat doar câțiva ani înainte de închidere.

Cu toate acestea, în 2010, a fost dat JZF viață nouă de către fratele său, Raymond, care tocmai înființat un nou la Universitatea din Cambodgia. JZF fost o organizație informală care a furnizat burse pentru studenți în cadrul privilegiate pentru a participa la International University Dewey în Cambodgia.

Raymond Zepp și soția sa filipineză Shekinah retras la Filipine în 2013 în orașul San Guillermo în provincia Isabela, Luzon. Ei doresc să-și continue activitatea JZF prin stabilirea în mod oficial o fundație pentru a îmbunătăți educația elevilor în orașul rural de San Guillermo și zonele din apropiere.

Misiune

Misiunea Fundatiei John Zepp este de a îmbunătăți educația diferite niveluri de studenți în și în jurul San Guillermo, Filipine. Acești elevi sunt elevi preșcolari, elevi de liceu, și studenții care doresc să participe la universitate.

VISION MOTIVE

Vedem o comunitate educațională integrată în San Guillermo, în cazul în care activitățile finanțate privat completarea educației publice. Vedem copii mici în curs de pregătire pentru intrarea cu succes privat în clasa întâi în școlile publice. Vedem elevi de liceu studiaza pentru clasele lor de liceu publice într-un mediu serios pentru educație, inclusiv săli de studiu, asistență tutorial, resurse multimedia educationale, etc. Vedem, de asemenea adultii tineri pregătirea pentru transferul în universități prin tutoriale online și cursuri de scurtă durată. Unele dintre aceste studenti vor primi burse integrale sau piese de a participa la universitățile locale.

Formatul Cursuri

Fiecare curs este echivalent cu un curs de semestru de trei credit în sistemul american. Cursurile sunt semi-intensiv, că este, se întâlnesc timp de doar două luni fiecare. O încărcare full-time este, prin urmare numai două cursuri. O încărcare full-time pentru un an constă din două cursuri pe termen lung de peste cinci termeni. Care este de 10 de cursuri, sau 30 de credite semestru pe an, echivalentul la o universitate americană an universitar comparabil.

O sarcină normală curs este format dintr-un curs de limba engleză, plus un curs de alt subiect pe termen lung. De exemplu, în primul termen, un student poate lua în engleză Lecturi pentru Stiinte Sociale, împreună cu gândirea critică și logica. Cu toate acestea, chiar și celelalte subiect Cursurile vor avea o componentă puternică de limba engleza, cum ar fi cititul exerciții de înțelegere sau de consolidare a vocabularului.

Rocc are contacte cu multe universități din întreaga lume. Vom scrie recomandări studenții care doresc să transfere la programe specializate în universități din străinătate.

Cursurile noastre pregăti, de asemenea studenții pentru a lua examenul TOEFL sau IELTS examenul. Elevii care trec aceste examene și care au luat cursuri de bază alte la Rocc va fi capabil să câștige admitere în universități engleză-mediu străine.

Sistemul de cohorta

Acolo unde este posibil, clasele vor fi păstrate intacte de la termen la termen. Prin forumuri de discuții săptămânale, elevii vor ajunge să cunoască unul pe altul ca ele să urmărească aceleași clase împreună.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

An pregătitor

Rays Online College Credits, John Zepp Academy Foundation Inc.

Raze Colegiul Online Cursuri oferă cursuri online limba engleza, fiecare echivalent cu un curs american de 3-credit. Cursuri dura nouă săptămâni, iar cele mai multe elevi ... [+]

Raze Colegiul Online Cursuri oferă cursuri online limba engleza, fiecare echivalent cu un curs american de 3-credit. Cursuri dura nouă săptămâni, iar cele mai multe elevii să ia două cursuri pe o perioadă de nouă săptămâni, ca o încărcătură completă de student.

Cursuri de limba engleza Rocc au două obiective. Primul este de a pregăti studenții pentru fie TOEFL sau IELTS examene necesare pentru transferul în universități din străinătate. Al doilea este de a familiariza studenții cu tipurile de limba engleză vor întâlni în limba engleză mediu universități, cum ar fi ascultarea conferințe, lectură manuale universitare, sau scris lucrări academice.

... [-]
Filipine Manila Statele Unite ale Americii SUA Online