Zeus Consulting

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Pârghie pe ani de experienta in Orientul Mijlociu, Zeus Consulting ajută întreprinderile din diverse domenii optimizarea performanțelor acestora prin solutii personalizate guvernare, risc și conformitate. Noi lucram cu cele mai bune practici internaționale pentru a asigura rezultate operaționale eficiente a afacerilor.

Noi furnizarea de servicii de consultanță și training certificat vizează strategia de afaceri, proiect, de calitate, de risc și managementul serviciilor, tehnologia activare și International Standarde de conformitate și de raportare. Toate cursurile sunt pe deplin acreditat, livrate de Senior formatori cu experiență la nivel mondial.

Zeus Consulting rămâne până la curent cu tendințele emergente și are o rețea de experți specializați în mod constant și în creștere abilitățile lor de a oferi cele mai bune clientilor nostri instrumentele actuale, tehnici, metodologii, și tehnologia. În plus, avem o ramură verde in curs de dezvoltare de la miezul ei concentrându-se pe a ajuta companiile cu inițiative durabile și introducerea unor metode inovatoare de a valorifica in timp ce cultural și ecologic se și pământul susținerea.

Modelul lui Zeus se bazează pe cele mai bune practici la nivel internațional recunoscut, care vizează trei domenii de funcționare de afaceri: Oameni, proces, și tehnologie. Prin încorporarea celor mai bune practici în aceste domenii, Zeus sa îmbunătățit de livrare de servicii, productivitatea, și operațiunile de afaceri a numeroase organizații bine-renume.

Noi și partenerii noștri sunt calificați în personalizarea cadre internaționale pentru nevoile mediului de afaceri în special în Orientul Mijlociu. Cunoștințele noastre de specialitate și competențe în Sfia, TIPA, ITIL, PMI, PRINCE2, EFQM, GRI, și îi place de ea, împreună cu experiența noastră diverse cu persoane arabe si Cultura ne-au făcut o cotă mai mare de piață în Orientul Mijlociu într-o perioadă scurtă de timp .

Viziunea noastră, Misiune și Valori

Viziune

Disponibil la afacerile, cele mai bune practici internaționale cu traducere cunostinte pentru a le conduce prin secolul 21 inovator și durabil

Misiune

Construi pe punctele noastre forte in guvernare, conformitate, proiect, de calitate, de risc, precum și de gestionare a serviciilor să fie prima alegere pentru întreprinderi pentru leadership, strategie, creștere durabilă, inovație și cunoaștere pentru mâine. Dezvoltarea unei culturi de colaborare între clienți și profesioniști Zeus pentru a maximiza pe coaching-ul eficient și livrare soluție. Întreprinderile ajuta să crească în mod durabil pentru realizarea pe termen lung a beneficiilor. Aliniați operație de afaceri, strategia și obiectivele de lideri din industrie la standardele și excelență internaționale a influenta pozitiv afacerea lor, baza de clienti, comunitate, și planeta.

Valorile

Calitate - Nu compromis privind calitatea Excelenta - Straduiti pentru a menține și de a fi lideri de excelență Integritate - admiterea transparență și relația etic cu toți membrii personalului, clienți și parteneri Cresc - Extinderea pe baza de cunoștințe și progresul prin dezvoltarea individuala si organizationala Colaborare - Lucrul cu clientii si nu numai pentru clientii Durabilitate - Nu de afaceri pot prospera dacă nu integrează mediul înconjurător, oamenii, iar capitalul total în funcția sa. Suntem datori clientilor nostri, publicul, și pământul mamă.

Locații

Dubai

Zeus Consulting

Address
Zeus Consulting
Dubai, UAE Knowledge Village, Block 13, Office G13

Dubai, Dubai, Emiratele Arabe Unite
Număr de telefon
+971 4 4211692