Zabeel International Institute of Management and Technology

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Institutul Internațional de Management și Tehnologie Zabeel Înființată în 1988, este un lider la Centrul Educațional și de Formare Profesional Executiv din Emiratele Arabe Unite, cu zece sucursale din întreaga țară. Acesta este acreditat de KHDA (Autoritatea de Dezvoltare a Cunoștințelor și Dezvoltării Umane) și de Ministerul Educației din Dubai, precum și de către Universitatea Cambridge International Examination Board din Marea Britanie; Institutul American de Business & Management (AIBM), SUA; Institutul de Management al Proiectului (PMI), SUA; IATA / UFTAA, Montreal, Canada; CIPS-UK; ACCA; CIMA etc. Oferim o mare varietate de cursuri de la cele opt academii, inclusiv inginerie, aeriană, finanțe, limbi, IT, logistică, management și abilități soft. Institutul Zabeel găzduiește, de asemenea, o divizie corporativă cu drepturi depline pentru a satisface nevoile de formare ale lumii corporatiste.

Avantajele lui Zabeel:

 • Mai mult de 26 de ani de experiență în formarea directorilor profesioniști
 • Beneficiar al multor premii de calitate pentru formare din 1988
 • Cursanți calificați și certificați
 • Laboratoare sofisticate cu mașini de ultimă oră și software licențiat
 • Certificatele atestatate de Ministerul Educației, Emiratele Arabe Unite
 • Resurse utile și materiale de curs pentru referință
 • Suport gratuit online pentru continuarea procesului de învățare și asistență
 • Urmărirea gratuită a seminarelor de orientare, atelierelor cu ajutorul asistenței de plasare
 • Consultanță corporativă - expertiză furnizată în orice domeniu sau industrie
 • Programe speciale de formare la nivel înalt de 1-2 zile pentru managementul de vârf

VIZIUNE:

Unificând oamenii și profesioniștii la toate nivelurile prin educație, cu scopul de a promova gândirea creativă și critică. Oferim fundamente pentru o educație corporatistă durabilă și o abordare selectivă în consolidarea avantajelor și avantajelor unice ale companiei.

MISIUNEA:

Misiunea Institutului Zabeel este de a crea un fond durabil de profesioniști de înaltă calitate în afaceri, administrație, management, inginerie și finanțe.

În plus, predă gândire analitică, clară și creatoare, promovând conștiința intelectuală, aliniată la dezvoltarea culturală, socială și profesională.

Repere majore:

 • 1988 - Recunoscut de Ministerul Educației, Emiratele Arabe Unite și atestatul aprobat pentru certificatele de curs
 • 1992 - Promovat cu premiul "PENTRU INSTITUTUL DE BUNĂ EDUCAȚIE"
 • 2000 - Dezvoltarea și inițierea Clubului de recrutare
 • 2001 - Introducerea de cursuri de management, adaptate la comunitatea corporativă vibrantă din EAU.
 • 2006 - Furnizor de educație globală și înregistrată, certificat de Institutul de Management al Proiectului, SUA
 • 2007 - afilierea la Colegiul Academic din Londra, Marea Britanie, care permite continuarea Diplomei Avansate în diferite cursuri.
 • 2008 - Centrul autorizat de formare al IATA, Montreal, Canada
 • 2009 - Centrul autorizat de formare al Consiliului CE, SUA
 • 2014 - Deschiderea celei de-a zecea filiale în Emiratele Arabe Unite din Dubai Media City

Ramuri:

Zabeel are 10 centre din UAE, care sunt amplasate central și bine conectate la transportul public. Pentru mai multe informații despre locațiile noastre, faceți clic aici.

Clienții noștrii

Oferim cursuri de pregătire pentru persoane fizice și corporații.

Corporate:

Lucrăm cu organizațiile pentru a dezvolta soluții personalizate de instruire, pentru a reduce decalajul de performanță. Pentru mai multe informații despre cursurile corporative, vă rugăm să faceți clic aici.

Persoane fizice:

Ajutăm persoanele să obțină cunoștințe și abilități suplimentare pentru a-și crește competitivitatea pe piața muncii și în dezvoltarea carierei.

Salutăm delegații din toate domeniile, inclusiv sectorul bancar, petrochimic, farmaceutic, telecomunicații, sectorul guvernamental, porturi, transport, comerț, import și export și multe altele.

Studenții noștri variază de la recepționeri la contabili, administratori către directori executivi și manageri de rang înalt la directorii de companii. Nivelul educațional al studenților noștri variază de la înscrieri la absolvenți, apoi la inginerie până la management de proiect, post-absolvenți la doctorat și titularii de doctorat. Vârsta studenților variază între 16 și 60 de ani.

Formatorii și personalul nostru:

Cursurile sunt oferite de formatori profesioniști și cu experiență. Expertiza lor oferă delegațiilor o pregătire superioară actualizată, îmbinată cu studii de caz practice și obișnuite. Zabeel are peste 100 de angajați universitari și de sprijin.

Locații

Dubai

Address
Suite#207, Apsara Supermarket Building
Next to Four Points Sheraton Hotel
Bank Street, Bur Dubai,

Dubai, Dubai, Emiratele Arabe Unite