Citește Descrierea Oficială

Institutul Internațional de Management și Tehnologie Zabeel Înființată în 1988, este un lider la Centrul Educațional și de Formare Profesional Executiv din Emiratele Arabe Unite, cu zece sucursale din întreaga țară. Acesta este acreditat de KHDA (Autoritatea de Dezvoltare a Cunoștințelor și Dezvoltării Umane) și de Ministerul Educației din Dubai, precum și de către Universitatea Cambridge International Examination Board din Marea Britanie; Institutul American de Business & Management (AIBM), SUA; Institutul de Management al Proiectului (PMI), SUA; IATA / UFTAA, Montreal, Canada; CIPS-UK; ACCA; CIMA etc. Oferim o mare varietate de cursuri de la cele opt academii, inclusiv inginerie, aeriană, finanțe, limbi, IT, logistică, management și abilități soft. Institutul Zabeel găzduiește, de asemenea, o divizie corporativă cu drepturi depline pentru a satisface nevoile de formare ale lumii corporatiste.

Avantajele lui Zabeel:

 • Mai mult de 26 de ani de experiență în formarea directorilor profesioniști
 • Beneficiar al multor premii de calitate pentru formare din 1988
 • Cursanți calificați și certificați
 • Laboratoare sofisticate cu mașini de ultimă oră și software licențiat
 • Certificatele atestatate de Ministerul Educației, Emiratele Arabe Unite
 • Resurse utile și materiale de curs pentru referință
 • Suport gratuit online pentru continuarea procesului de învățare și asistență
 • Urmărirea gratuită a seminarelor de orientare, atelierelor cu ajutorul asistenței de plasare
 • Consultanță corporativă - expertiză furnizată în orice domeniu sau industrie
 • Programe speciale de formare la nivel înalt de 1-2 zile pentru managementul de vârf

VIZIUNE:

Unificând oamenii și profesioniștii la toate nivelurile prin educație, cu scopul de a promova gândirea creativă și critică. Oferim fundamente pentru o educație corporatistă durabilă și o abordare selectivă în consolidarea avantajelor și avantajelor unice ale companiei.

MISIUNEA:

Misiunea Institutului Zabeel este de a crea un fond durabil de profesioniști de înaltă calitate în afaceri, administrație, management, inginerie și finanțe.

În plus, predă gândire analitică, clară și creatoare, promovând conștiința intelectuală, aliniată la dezvoltarea culturală, socială și profesională.

Repere majore:

 • 1988 - Recunoscut de Ministerul Educației, Emiratele Arabe Unite și atestatul aprobat pentru certificatele de curs
 • 1992 - Promovat cu premiul "PENTRU INSTITUTUL DE BUNĂ EDUCAȚIE"
 • 2000 - Dezvoltarea și inițierea Clubului de recrutare
 • 2001 - Introducerea de cursuri de management, adaptate la comunitatea corporativă vibrantă din EAU.
 • 2006 - Furnizor de educație globală și înregistrată, certificat de Institutul de Management al Proiectului, SUA
 • 2007 - afilierea la Colegiul Academic din Londra, Marea Britanie, care permite continuarea Diplomei Avansate în diferite cursuri.
 • 2008 - Centrul autorizat de formare al IATA, Montreal, Canada
 • 2009 - Centrul autorizat de formare al Consiliului CE, SUA
 • 2014 - Deschiderea celei de-a zecea filiale în Emiratele Arabe Unite din Dubai Media City

Ramuri:

Zabeel are 10 centre din UAE, care sunt amplasate central și bine conectate la transportul public. Pentru mai multe informații despre locațiile noastre, faceți clic aici.

Clienții noștrii

Oferim cursuri de pregătire pentru persoane fizice și corporații.

Corporate:

Lucrăm cu organizațiile pentru a dezvolta soluții personalizate de instruire, pentru a reduce decalajul de performanță. Pentru mai multe informații despre cursurile corporative, vă rugăm să faceți clic aici.

Persoane fizice:

Ajutăm persoanele să obțină cunoștințe și abilități suplimentare pentru a-și crește competitivitatea pe piața muncii și în dezvoltarea carierei.

Salutăm delegații din toate domeniile, inclusiv sectorul bancar, petrochimic, farmaceutic, telecomunicații, sectorul guvernamental, porturi, transport, comerț, import și export și multe altele.

Studenții noștri variază de la recepționeri la contabili, administratori către directori executivi și manageri de rang înalt la directorii de companii. Nivelul educațional al studenților noștri variază de la înscrieri la absolvenți, apoi la inginerie până la management de proiect, post-absolvenți la doctorat și titularii de doctorat. Vârsta studenților variază între 16 și 60 de ani.

Formatorii și personalul nostru:

Cursurile sunt oferite de formatori profesioniști și cu experiență. Expertiza lor oferă delegațiilor o pregătire superioară actualizată, îmbinată cu studii de caz practice și obișnuite. Zabeel are peste 100 de angajați universitari și de sprijin.

Programe predate în:
 • Engleză

Această școală oferă și:

Certificat

Zabeel International Institute of Management and Technology

Acest program vă permite să vă îmbunătățiți cunoștințele în abilitățile de conducere profesionale, ducând astfel la viitoare oportunități viitoare. ... [+]

Acest program vă permite să vă îmbunătățiți cunoștințele în abilitățile de conducere profesionale, ducând astfel la viitoare oportunități viitoare.

Cine are nevoie de Program

Numai absolvenții cu doi ani de experiență în contabilitate (pot să o prezinte mai târziu, de asemenea) pot urma calificarea CMA. Acest lucru îl face ideal pentru profesioniștii deja activi în contabilitate și pentru persoanele interesate de o schimbare de carieră.

Rezultatul invatatului Descrieți rolul pe care îl joacă bugetul în procesul general de planificare și evaluare a performanței unei organizații Identificați rolul pe care îl joacă bugetul în formularea obiectivelor pe termen scurt, precum și în planificarea și controlul operațiunilor pentru a îndeplini aceste obiective. Identificați utilizările analizei de senzitivitate pregătiți un buget de numerar Recomandă măsuri de performanță și o metodologie de raportare periodică, ținând cont de obiectivele operaționale și de rezultatele reale Înțelegeți complet Planificarea, bugetarea, prognoza, managementul performanței, managementul costurilor, planificarea strategică, controalele profesionale și etica internă. Programul de conținut Partea 1: Performanța și controlul planificării financiare ... [-]
Emiratele Arabe Unite Dubai
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Cursuri

Zabeel International Institute of Management and Technology

CIPS oferă o calificare standard în industrie care demonstrează angajatorilor că aveți abilități avansate în achiziții și furnizare. Acesta vă formalizează abilitățile ex ... [+]

CIPS oferă o calificare standard în industrie care demonstrează angajatorilor că aveți abilități avansate în achiziții și furnizare. Acesta vă formalizează abilitățile existente și se bazează pe ele astfel încât să puteți aplica fundamentele acestei profesii fascinante la locurile de muncă în achiziții și furnizări în practic orice domeniu sau industrie.

Elevii dezvoltă abilități avansate în negociere și înțeleg complexitatea contractelor și aranjamentelor comerciale. Veți învăța cum să măsurați eficacitatea lanțurilor de aprovizionare și să analizați impactul acestora asupra afacerii dvs. și să vă implicați mai profund în complexitatea relațiilor cumpărător / furnizor. Principiile de achiziție sunt aplicate într-o serie de contexte variate, cum ar fi sectorul privat și public, non-profit și guvern: veți explora aceste aspecte și veți învăța cum să gestionați diferitele.... [-]

Emiratele Arabe Unite Dubai
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Zabeel International Institute of Management and Technology

Acest program ajută la dezvoltarea unei înțelegeri aprofundate a managementului resurselor umane (HR). Veți învăța cum să implementați cele mai bune practici în recrutare ... [+]

Acest program ajută la dezvoltarea unei înțelegeri aprofundate a Managementul Resurselor Umane (HR). Veți învăța cum să implementați cele mai bune practici în recrutare și cum să dezvoltați și să adoptați politici și proceduri eficiente în materie de resurse umane.

Cine are nevoie de Program Directori de resurse umane Ofițeri de instruire și supraveghetori administratori Ofițerii de Planificare Manpower Orice personal care necesită o înțelegere amplă a problemelor legate de resursele umane Rezultatul invatatului Înțelegeți rolul HR în gestionarea recompensei Descoperiți importanța instruirii și dezvoltării și a impulsionării acest... [-]
Emiratele Arabe Unite Dubai
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Zabeel International Institute of Management and Technology

Management de proiect Program profesional oferit de PMI care introduce principiile și strategiile de management al proiectelor moderne. ... [+]

Programul de management al proiectelor profesionale Oferit de PMI, care introduce principiile și strategiile de management al proiectelor moderne.

Cine are nevoie de Program

Project Leaders, Manageri de Program, QA, Analiști de Afaceri, Ingineri, Consultanți și Profesioniști din domeniul Pharmaceuticals, Finance, Banking și Telecom, care lucrează la proiecte live.

Rezultatul invatatului

Una dintre ele va învăța despre activitatea de management al proiectelor, managementul ciclului de viață al proiectului, timpul, costul, riscul, managementul comunicațiilor, managementul calității, gestionarea costurilor implicate într-un proiect.

Programul de conținut Mo... [-]
Emiratele Arabe Unite Dubai
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Diploma

Zabeel International Institute of Management and Technology

Dacă doriți să începeți o carieră în sectorul companiilor aeriene, Travel & Tour, pentru a înțelege rolul sistemului de distribuție globală, acesta este un dispozitiv ... [+]

Dacă doriți să începeți o carieră în sectorul companiilor aeriene, Travel & Tour, pentru a înțelege rolul sistemului de distribuție globală, acesta este un dispozitiv de deschidere a ochilor.

Cine are nevoie de Program Elevii care doresc să aibă o carieră în industria călătoriilor Consultanți pentru călătorii în județ Personalul companiei aeriene Operatori de turism care se ocupă în mod regulat de agenții de turism Rezultatul invatatului Faceți aranjamente și rezervări adecvate Calculați și citați tarifele corespunzătoare pentru transportul aerian Completați documentele internaționale de călătorie în conformitate cu normele ... [-]
Emiratele Arabe Unite Dubai
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză