SCAFA, Dubai’s School of Culinary And Finishing Arts

Introducere

Citește Descrierea Oficială

CINE SUNTEM NOI

SCAFA, Școala de Arte culinare și finisare din Dubai este un institut de pregătire a artelor culinare full-service care oferă întregul spectru de cursuri de artă culinară. Avem programe educaționale full-time pentru studenții care aspiră să devină bucătari profesioniști. Elevii vor învăța abilități practice care vor deveni a doua natură.

Cu cursuri de artă culinară de clasă mondială, studenții SCAFA învață abilitățile de care au nevoie și primesc diplome de diplomă internațională pentru a obține oportunități de carieră în industria alimentară și de băuturi cu creștere ridicată din Dubai, EAU și internațional.

La SCAFA, misiunea noastră este să asigurăm cel mai mare succes studenților noștri în a-și începe cariera ca profesioniști culinari. Fiecare aspect al SCAFA este în mod constant optimizat pentru acest obiectiv - de la calibrul nostru de zi și de facultate vizitarea, conținutul programelor noastre, echipamentele pe care studenții noștri le construiesc experiența, la organizațiile care oferă studenților noștri locuri de muncă. În fiecare dintre aceste obiective, obiectivul nostru este ghidat de întrebarea "face acest lucru să servească succesul viitor al studenților noștri?".

Pentru a atinge acest obiectiv, luăm o abordare modernă a artelor culinare și, prin urmare, a predării noastre. Elevii noștri învață competențe tradiționale, dar sunt și ei înarmați cu abilități care favorizează creativitatea și permit o inovație care depășește tradiția. Acesta este ceea ce vedem ca marele eveniment din lumea culinară din ultimele două decenii și acesta este fenomenul pe care îi învățăm pe elevii noștri să facă parte.

Pentru a realiza acest lucru, identificăm și recrutem instructori restanți din întreaga lume, care apoi încep să lucreze de predare ceea ce considerăm a fi unul dintre cele mai bune curricule.

Cursul variază între 3 luni și 12 luni. Taxele variază de la 33000 AED (9042 USD) până la 83000 AED (22740 USD). SCAFA obține vizele studenților pentru studenții săi internaționali și, de asemenea, oferă studenților o locuință eficientă din punct de vedere al costurilor.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vezi cursuri »

Programe

Această școală oferă și:

Cursuri

Combination Programme

Campus Cu normă întreagă 6 luni July 2019 Emiratele Arabe Unite Dubai

[+]

Program combinat

După cum sugerează și numele, acest program este o combinație între Bucătăria Profesională și Programul Profesional de Finisare.

În timp ce elevii care finalizează programul bucătăriei profesionale sunt acceptați în industrie ca bucătari la nivel de comisie, atunci când sunt combinați cu programul de finisare profesională, studenții sunt înarmați cu abilități avansate de 360 ​​° pentru operațiunile de bucătărie cu un standard de mese excelent. Elevii au, de asemenea, posibilitatea de a încheia ambele programe împreună pe o perioadă de 6 luni.La finalizarea cu succes a programului, elevii vor primi mai multe diplome, nivel II, III de la City și Guilds, Londra și o certificare atestată de la KHDA (Govt., Dubai)... [-]


Home Professional Program

Campus Cu jumătate de normă 3 luni October 2019 Emiratele Arabe Unite Dubai

Programul Home Professional este un program de 3 luni pentru a ajuta studenții care dețin un loc de muncă cu normă întreagă sau nu pot participa la un program de educație culinară cu normă întreagă, dar care iubesc ambarcațiunile și dornici să urmeze o carieră culinară. [+]

Home Professional Program

Programul Home Professional este un program de 3 luni pentru a ajuta studenții care dețin un loc de muncă cu normă întreagă sau nu pot participa la un program de educație culinară cu normă întreagă, dar care iubesc ambarcațiunile și dornici să urmeze o carieră culinară. Caracteristicile principale ale programului sunt: ​​• Programul este livrat prin intermediul a 40 de clase intensive, de 3 ori pe săptămână seara.

• Programul condensat este derivat din programul profesional și acoperă multe din aceleași tehnici de gătit ca cele acoperite în programele profesionale cu program complet.

• Programul se concentrează pe predarea tuturor tehnicilor fundamentale de gătit și de manipulare a alimentelor și pregătește studenții să devină bucătari profesioniști potriviți pentru poziții de bază (commis) în orice bucătărie de restaurante la nivel global.... [-]


Professional Apprentice Course Programme

Campus Cu normă întreagă 12 luni July 2019 Emiratele Arabe Unite Dubai

[+]

Ingrediente, unelte și echipamente Uniforme Cazare pe 12 luni (2 la o cameră cu cameră separată pentru studenții de sex masculin / feminin) Toate mesele pentru durata de 12 luni a programului

Programul va acoperi următoarele domenii:

Candidații trebuie să aibă o educație secundară și trebuie să aibă vârsta de peste 18 ani. Toți candidații vor fi intervievați (candidații din străinătate vor fi intervievați în legătură cu SKYPE).

Taxă de program: 83.000 AED Contactați școala pentru mai multe informații despre opțiunile de plată a taxelor.

[-]

Program de finisare profesională

Campus Cu normă întreagă 3 luni July 2019 Emiratele Arabe Unite Dubai

Programul de finisare profesională este un program de 3 luni destinat studenților care și-au finalizat programul de bucătărie profesională sau un program echivalent din partea altei școli culinare. [+]

Program de finisare profesională

Programul de finisare profesională este un program de 3 luni destinat studenților care și-au finalizat programul de bucătărie profesională sau un program echivalent din partea altei școli culinare. Pentru solicitanții care au calificat de la o altă școală, SCAFA va efectua o evaluare practică pentru a evalua eligibilitatea acestora pentru programul de finisare profesională.

La finalizarea cu succes a programului elevii vor primi o diplomă de nivel III de la City și Guilds, Londra și o certificare atestată de la KHDA (Govt. Din Dubai)Caracteristicile principale ale programului sunt:

• Acest program pregătește elevii pentru aspectele mai fine ale artelor culinare și afacerea de a conduce un restaurant.... [-]


Program profesional de bucătărie

Campus Cu normă întreagă 3 luni July 2019 Emiratele Arabe Unite Dubai

Programul bucătăriilor profesionale are o durată de 3 luni și este conceput pentru începători care caută un standard internațional, un program de gătit profesional. Câștigați o diplomă de nivel II de la City and Guilds, Londra cu privire la finalizarea cu succes a programului, precum și o certificare atestată de la KHDA (Govt. Din Dubai) [+]

Program profesional de bucătărie

Programul bucătăriilor profesionale are o durată de 3 luni și este conceput pentru începători care caută un standard internațional, un program de gătit profesional.

La finalizarea cu succes a programului elevii vor primi o diplomă de nivel II de la City și Guilds, Londra și o certificare atestată de la KHDA (Govt. Din Dubai)

Programul Bucătăria Profesională se concentrează pe predarea tuturor tehnicilor fundamentale de gătit și manipulare a alimentelor și pregătește studenții să devină bucătari profesioniști potriviți pentru pozițiile de bază (commis) în orice bucătărie de restaurante la nivel global. Caracteristicile principale ale programului sunt: ​​• Studenții vor petrece aproximativ 70% din timpul lor de învățare tehnici culinare (clasic francez) cu restul programului dedicat aplicării acestor aptitudini dobândite bucătăriilor mondiale.... [-]


Program profesional de patiserie

Campus Cu normă întreagă 3 luni July 2019 Emiratele Arabe Unite Dubai

Patiseria profesionala este programul de coacere, patiserie si deserturi de 3 luni oferit la SCAFA, Scoala de arte culinare si finisare din Dubai. Este cel mai bun program de studiu pentru studenții care caută calificări profesionale și abilități profesionale. [+]

Program profesional de patiserie

Patiseria profesionala este programul de coacere, patiserie si deserturi de 3 luni oferit la SCAFA, Scoala de arte culinare si finisare din Dubai. Este cel mai bun program de studiu pentru studenții care caută calificări profesionale și abilități profesionale.

La finalizarea cu succes a programului elevii vor primi o diplomă de nivel II de la City și Guilds, Londra și o certificare atestată de la KHDA (Govt. Din Dubai)

Taxele de program acoperă: - toate materialele de studiu și materialele de studiu; - ingredientele, uneltele și echipamentele; - uniformele; - comisionul pentru examen; taxa la program: 33 000 AED; Clasele, desfășurate în noul nostru laborator de patiserie, sunt strict limitate la 12 studenți.... [-]


Videoclipuri

Philosophy and Ethos of SCAFA - Dubai’s School of Culinary and Finishing Arts

Contactează
Adresa locaţie
SCAFA LIMITED
Unit 6, Promenade Level, Cluster I,
Jumeirah Lakes Towers

Dubai, Dubai, AE
Adresa locaţie
SCAFA PVT LTD
Ground Floor,
EFU House,
Jail Road,

Lahore, Punjab, PK