Phoenix Educational Institute

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Institutul Educațional Phoenix

Sfârșitul anului 2005

Phoenix a reinventat modul în care adulții de lucru ar putea realiza un învățământ superior și a făcut inovație academică, calitate și responsabilitate semnul distinctiv ei. Este un pionier un model educațional și de servicii adaptate în mod special modul în care adulții învață cel mai bine și a făcut programele sale sunt disponibile pe scară largă pentru profesioniștii care lucrează folosind programarea simțului comun și noi abordări noi față de livrare academice.

Institutul a primit o recunoaștere globală pentru excelență în evaluarea de învățare, educație de calitate, servicii de calitate și a performanței organizaționale.

Phoenix este cu adevărat un alt fel de Institut, al cărui timp a venit. Întrebați-l facultățile și personalul care sunt dedicate cu pasiune de predare și de servire 1500 și mai mulți elevi înscriși la Institutul și on-line pe tot parcursul Emirates.

Phoenix Educational Institute A început în 2005, noiembrie pentru a răspunde la adulți care lucrează în căutarea de învățământ superior, prin oferirea de clasă ori convenabile. Condus de inovație în educație, am pionier multe dintre serviciile pe care elevii profesioniști se bucură acum - seral, program flexibil, de înscriere continuă, un mediu centrat pe student, cursuri de vineri, o bibliotecă bine dotată și simulări pe computer.

Ce sa va asteptati Când să începem

Cum va fi diferit în cazul în care ați câștigat o certificare din Phoenix? Tu. Dacă credeți că doriți să facă o schimbare în bine în viața ta, ceea ce împiedică, de tine? Poate că e acea voce sâcâitoare care va spune, "e prea târziu." Sau "De ce deranjez?" Sau "Nu există nici un moment." Lista este fără sfârșit. Și știm că cicăleala voce poate fi neobosit.

chiar s-ar putea întreba ce diferenta de certificare poate face în viața ta. Această listă este fără sfârșit prea: încredere, cunoaștere și satisfacție de sine. Dacă credeți că doriți să facă o schimbare în bine, acum e momentul.

La Phoenix, un Centru de formare care este axat pe succesul fiecărui elev, să ne asigurăm că sunteți în centrul educației dumneavoastră. Odată ce ați lua legătura cu noi, vei ajunge să vorbească despre aceste îndoieli ar putea avea. Un Înmatricularea Advisor va asculta și de a discuta despre modul în care veți obține de azi la mâine. Vei ajunge să vorbim despre ceea ce este cel mai bine pentru tine, tipul de învățare care lucrează pentru tine și cum îți imagina viitorul.

Fie că doriți să învețe on-line în rândul studenților care pot fi localizate peste strada sau din întreaga lume sau doresc să meargă la o sală de clasă locală, astfel încât să puteți obține instrucțiuni față în față, instructorul va ști cine sunteți. De fapt, din ziua în care se înscrie, în ziua în care umbla pe scena pentru a primi certificarea unei echipe de consilieri va fi cu voi explica pasul următor. Pana in acest pas următor este tot pe cont propriu. Și tu vei fi gata.

Contactati-ne azi. Ne vom cuceri acea voce sâcâitoare împreună.

Locații

Dubai

Address
Karama Centre Building
Suite No 115, D Block
Karama

Dubai, Dubai, Emiratele Arabe Unite