Citește Descrierea Oficială

Bine ati venit la MECAT

MECAT este o academie de formare de pionierat și inovatoare, care este de neegalat în abordarea sa orientată spre viitor și științifice la formarea și construirea de creație, bine-rotunjite profesionale. Învățarea activă constituie operandi nostru de operare.

Echipa noastră de experți, antrenori, mentori, formatori și împărtășesc o filozofie care își are rădăcinile în cele mai noi abordări pedagogice, susținute de descoperirile științifice, pentru a oferi o nouă perspectivă asupra învățării și de formare.

Istoria noastră

MECAT este o organizație de învățământ multinațională cu birouri în Statele Unite, EAU, și Liban. Călătoria noastră a început la începutul anilor 1990, profesioniști de carieră de formare în domeniile de afaceri, Educație și Informatică. stagiarii noștri în prezent ocupă poziții de conducere în domeniile lor de expertiză, și atribuie o mare parte din succesul lor la educație de înaltă calitate livrate de MECAT.

În 2000, MECAT a fondat Universitatea moderne pentru afaceri și știință, una dintre cele mai de succes universitățile libaneze în noul secol, cu un angajament de modernizare a învățământului superior în Orientul Mijlociu. MECAT a fost capabil să răstoarne multe din abordările arhaice și clasice în educație, concentrându-se pe pregătire practică și încurajarea creativității și inovației.

călătorie MECAT continuă cu noi birouri în Statele Unite ale Americii, în cazul în care acesta este la hub-ul de inovație, tehnologie și creativitate în zona Silicon Valley din California. Noile noastre birouri în Dubai, Emiratele Arabe Unite, la Dubai Knowledge Village aduce cele mai recente progrese în lumea afacerilor, Educație, Asistență Socială și Cercetare în Orientul Mijlociu, asigurându-se că succesul și dezvoltarea nu rămân procese întâmplătoare, ci mai degrabă bine dezvoltate și individuale clare și strategii de organizare.

Filozofia noastră

MECAT este o academie de formare de pionierat și inovatoare, care este de neegalat în abordarea sa orientată spre viitor și științific la formare. Ne străduim pentru a construi un succes profesional creativ, bine-rotunjite. Învățarea activă constituie modul de operare nostru de operare și metodele noastre utilizează cele mai recente în lumea neurostiintele educaționale și de tehnologie. Echipa MECAT de experți, antrenori, mentori, formatori și împărtășesc o filozofie care își are rădăcinile în abordările pedagogice moderne pentru a oferi o nouă perspectivă asupra învățării și de formare. Ne distinge de concurenta fiind singura academie folosind programe care integrează descoperiri inovatoare în domeniile psihologiei, Neuroscience, si educatie.

Accentul nostru principal este de a dezvolta baza de cunoștințe, pătrundere de afaceri, și abilitățile tehnice ale cursanților noștri, în plus față de planurile strategice personalizate pentru organizațiile întregi. Clienții noștri trebuie să se aștepte să primească standardul de aur în formare, permițându-le să abordeze provocările de zi cu zi a unui mediu de lucru rapid-paced, în continuă schimbare prin soluții dovedite științific și, practic, înrădăcinate în design-gândire și mentalitate de creștere.

Curricula noastră

programele noastre sunt atent proiectate pentru a se angaja cursanților în procesul de învățare activă, care să permită studenților să fie angajate în materialul, în loc de a asculta în mod pasiv la informații cu privire la aceasta. Învățarea activă permite elevilor să stăpânească un set de competențe adaptabile în cazul în care materialul devine intuitiv. săli de clasă răsturnate, prelegeri interactive și open-source și platforme digitale de proprietate sunt doar exemple ale metodelor utilizate în formarea noastră. abilități cognitive critice sunt introduse prin metode care folosesc știința învățării pentru a consolida concepte esențiale. Noi ne asigurăm că cursanții noștri cresc să stăpânească educația pe care le oferim, prin formarea lor pe noi abilități cognitive și metode fundamentale pentru a dezvolta și de a folosi cunoștințele lor.

Participarea opțională Online / Învățământ la Distanță

Studenții sunt, de asemenea, se permite să se înscrie la MECAT pe bază de învățare on-line / distanță.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri

MECAT

Cursul își propune să ofere cursanților o bază solidă a principiilor educației timpurii. Acesta combină aspectele cheie ale predării copilăriei timpurii și subliniază dif ... [+]

Despre curs

Cursul își propune să ofere cursanților o bază solidă a principiilor educației timpurii. Acesta combină aspectele cheie ale predării copilăriei timpurii și subliniază diferitele etape de învățare care sprijină dezvoltarea în anii copilăriei timpurii.

Audiența țintă

Acest curs este extrem de util pentru profesori copilarie, coordonatori de curs, de curriculum, consultanți asociate cu pre-școli, oricine este conectat cu grija copilarie, iar pentru cei care intenționează să deschidă o pre-școală.

obiective de invatare

Acest curs familiarizează participanții cu conceptele de bază și teorii ale copilăriei timpurie de predare, împreună cu abilități practice de predare pentru a fi gata să se confrunte cu provocări de diverse săli de clasă preșcolari ale secolului 21. Cursul introduce, de asemenea, stagiari în cadrul conceptual pentru proiectarea și dezvoltarea de activități care să doteze tinerii elevi cu citire de bază, scriere, ascultare și vorbire abilități. Stagiarii vor fi, de asemenea, echipat cu cunoștințele și aptitudinile necesare pentru a promova abilităților de numerație, rezolvarea problemelor și abilități sociale la copii de grădiniță prin activități de joc bloc si matematica.... [-]

Emiratele Arabe Unite Dubai
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
MECAT

Acest curs introduce participanții la diferite domenii ale activității industriei modei, și dă gradul de informare in modul in care acestea toate lucrările, precum și o i ... [+]

Despre curs

Acest curs introduce participanții la diferite domenii ale activității industriei modei, și dă gradul de informare in modul in care acestea toate lucrările, precum și o imagine a cărei zonă de participanți s-ar putea dori să lucreze în. Participanții vor lua o scurtă privire la jucătorii cheie și operațiunile lor în cadrul industriei.

Audiența țintă

Cursul oferă oportunitate excelentă pentru profesioniștii din domeniul non-moda pentru a obține cunoștințe pentru a începe cariera lor sau de afaceri în lumea modei.

obiective de invatare

Cursul include o istorie a structurii de afaceri de modă și în cazul în care este acum, o privire la modul în care moda este proiectat și dezvoltat, diferite tipuri de comercianți cu amănuntul, cumpărarea și metodele de producție, marketing și PR, precum și de carieră și oportunități de afaceri disponibile în industrie.... [-]

Emiratele Arabe Unite Dubai
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
MECAT

Părțile interesate și așteptările clienților, lanțurile de aprovizionare interconectate, tehnologia evoluează și respectarea de reglementare ar trebui să fie toate au reu ... [+]

Despre curs

Părțile interesate și așteptările clienților, lanțurile de aprovizionare interconectate, tehnologia evoluează și respectarea de reglementare ar trebui să fie toate au reușit să obțină cele mai bune rezultate. Acestea necesită o gestionare a riscurilor, planificare, comunicare și implementare pentru toate organizațiile.

Audiența țintă

Acest curs este benefic pentru companiile care au funcții dedicate de gestionare a riscurilor; le va ține la curent cu toate aspectele legate de practicile de gestionare a riscurilor. De asemenea, este important pentru organizarea fără funcții de gestionare a riscurilor pentru a învăța tehnici practice și instrumente de gestionare a riscurilor.... [-]

Emiratele Arabe Unite Dubai
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
MECAT

Fii fericit și eficient la nivel personal, social, și cariera! Acest curs oferă 65 sfaturi care pot reduce gândirea negativă și de stres și de a schimba mentalitatea, atu ... [+]

Despre curs

Fii fericit și eficient la nivel personal, social, și cariera! Acest curs oferă 65 sfaturi care pot reduce gândirea negativă și de stres și de a schimba mentalitatea, atunci când sunt sub presiune. Bucurați-vă de a învăța cum să facă față situațiilor dificile, să fie mai sigur pe sine, iartă, și de a trăi fericit.

Audiența țintă

Indivizii au o dorință de a trăi fericit, inclusiv antreprenori, manageri, administratori, studenți, lideri de echipă sau membrii echipei care sunt în căutarea pentru auto-îmbunătățire.

obiective de invatare

Acest curs vă ghidează pentru a dezvolta fericire prin metode interesante. Aceasta se concentrează pe reducerea stresului, a face față situațiilor dificile, bunăstarea, încrederea în sine, stima de sine, managementul furiei, și dezvoltarea unei atitudini de iertare.... [-]

Emiratele Arabe Unite Dubai
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
MECAT

Acest curs vă oferă posibilitatea de a dobândi cunoștințe vaste și înțelegere a principiilor și a practicilor de management al afacerii. Aceasta include o imagine de ansa ... [+]

Despre curs

Acest curs vă oferă posibilitatea de a dobândi cunoștințe vaste și înțelegere a principiilor și a practicilor de management al afacerii. Aceasta include o imagine de ansamblu a operațiunilor de management, managementul resurselor umane, contabilitate, managementul de marketing, management corporativ și financiar și o imagine de ansamblu asupra abilităților antreprenoriale cheie.

Audiența țintă

Acest curs este recomandat pentru cei care doresc să continue cunoștințele și înțelegerea de management al afacerii și antreprenoriatului lor. Acesta va spori, de asemenea, perspective de carieră angajat.

obiective de invatare

Cursul vă va învăța cum sunt gestionate organizațiile, structurile și obiectivele implicate, precum și modul în care să evalueze performanța unei companii prin utilizarea unor indicatori cheie de performanță (KPI). Vei fi mai conștienți de stiluri de management de afaceri și factorii de mediu, managementul ar trebui să ia în considerare. Veți ști că funcția de manageri de resurse umane, manageri de operațiuni, manageri de proiect și contabili. Acest curs va ajuta să recunoașteți calitățile personale ale unui antreprenor și cei mai importanți factori pe care un antreprenor ar trebui să ia în considerare pentru a avea succes.... [-]

Emiratele Arabe Unite Dubai
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
MECAT

Acest lucru este curs pilot în divizia noastră de educație care pune accentul pe planificarea de instruire, diverse metode de instruire și strategii. Elevii vor fi introd ... [+]

Despre curs

Acest lucru este curs pilot în divizia noastră de educație care pune accentul pe planificarea de instruire, diverse metode de instruire și strategii. Elevii vor fi introduse la cele mai recente cercetări și tendințe în metode și tehnici de predare pedagogice care se concentrează pe angajamentul și înțelegerea elevilor. Participanții vor fi capabili de a practica tehnicile și abordările discutate și să înțeleagă avantajele și limitele fiecărui.

Audiența țintă

Profesorii și educatorii care doresc să exceleze în cariera lor și pentru a obține o mai bună înțelegere a științei de învățare și cele mai recente cercetări de sprijin tendințele la nivel mondial în pedagogie.... [-]

Emiratele Arabe Unite Dubai
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
MECAT

Acest curs oferă o înțelegere cuprinzătoare a activității evenimentului. Participanții sunt predate aspectele fundamentale ale organizării unui eveniment. ... [+]

Despre curs

Acest curs oferă o înțelegere cuprinzătoare a activității evenimentului. Participanții sunt predate aspectele fundamentale ale organizării unui eveniment.

Audiența țintă

Acest curs este recomandat celor care caută un loc de muncă în management de eveniment și pentru managerii de evenimente care doresc pentru a îmbunătăți abilitățile lor și de a îmbunătăți cariera lor.

obiective de invatare

Cursul vă va oferi cu numeroase abilități de a gestiona cu succes un eveniment. Vei învăța cum să-și planifice, să coordoneze, să pună în aplicare, și să evalueze un eveniment.

Participarea opțională Online / Învățământ la Distanță ... [-]
Emiratele Arabe Unite Dubai
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
MECAT

Ori de câte ori am de călătorie, serviți masa sau petrece o seară departe de casă, suntem se bucură de „ospitalitate“. Acest curs va ajuta să descoperiți diverse aspecte ... [+]

Despre curs

Ori de câte ori am de călătorie, serviți masa sau petrece o seară departe de casă, suntem se bucură de „ospitalitate“. Acest curs va ajuta să descoperiți diverse aspecte ale menaj, produse alimentare și băuturi și facilități de management. Acesta vă va oferi cunoștințe despre diferite funcții de afaceri și operaționale ale industriei.

Audiența țintă

Liderii, supervizori, manageri, și toți angajații din industria hotelieră și ospitalitate

obiective de invatare

Acest curs se concentrează pe dezvoltarea de competențe profesionale, cum ar fi comunicarea eficientă și servicii pentru clienți, tehnologia informației, lucrul în echipă și leadership. În plus, managementul general al unui hotel, ca organizație, inclusiv produse alimentare și a băuturilor, operațiuni, managementul strategic al resurselor umane, precum și de vânzări și marketing în industria hotelieră și ospitalitate.... [-]

Emiratele Arabe Unite Dubai
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
MECAT

TVA sau „taxa pe valoarea adăugată“ se plătește pentru bunurile și serviciile achiziționate de către companiile de relocare și clienții lor. Mulți cred că TVA-ul se aplic ... [+]

Despre curs

TVA sau „taxa pe valoarea adăugată“ se plătește pentru bunurile și serviciile achiziționate de către companiile de relocare și clienții lor. Mulți cred că TVA-ul se aplică numai în Europa, atunci când, de fapt, acest impozit este comună în întreaga lume. În prezent, aproximativ 145 de țări din lume au pus în aplicare un TVA, iar OCDE a fost cunoscut de a spune că „răspândirea taxei pe valoarea adăugată a fost cea mai importantă dezvoltare în domeniul impozitării în ultima jumătate de secol“. Deoarece TVA-ul poate avea un impact financiar semnificativ asupra afacerii dvs., indiferent de locația sau dacă sunteți clientul sau furnizorul de servicii, este important ca managerii din industria de relocare au o bună înțelegere a ceea ce TVA-ul este pentru a evita orice costuri inutile . Ca urmare, este obligatorie pentru toate țările, toate industriile să aibă informațiile relative cu privire la TVA.... [-]

Emiratele Arabe Unite Dubai
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

MECAT is here for you