MECAT

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Bine ati venit la MECAT

MECAT este o academie de formare de pionierat și inovatoare, care este de neegalat în abordarea sa orientată spre viitor și științifice la formarea și construirea de creație, bine-rotunjite profesionale. Învățarea activă constituie operandi nostru de operare.

Echipa noastră de experți, antrenori, mentori, formatori și împărtășesc o filozofie care își are rădăcinile în cele mai noi abordări pedagogice, susținute de descoperirile științifice, pentru a oferi o nouă perspectivă asupra învățării și de formare.

Istoria noastră

MECAT este o organizație de învățământ multinațională cu birouri în Statele Unite, EAU, și Liban. Călătoria noastră a început la începutul anilor 1990, profesioniști de carieră de formare în domeniile de afaceri, Educație și Informatică. stagiarii noștri în prezent ocupă poziții de conducere în domeniile lor de expertiză, și atribuie o mare parte din succesul lor la educație de înaltă calitate livrate de MECAT.

În 2000, MECAT a fondat Universitatea moderne pentru afaceri și știință, una dintre cele mai de succes universitățile libaneze în noul secol, cu un angajament de modernizare a învățământului superior în Orientul Mijlociu. MECAT a fost capabil să răstoarne multe din abordările arhaice și clasice în educație, concentrându-se pe pregătire practică și încurajarea creativității și inovației.

călătorie MECAT continuă cu noi birouri în Statele Unite ale Americii, în cazul în care acesta este la hub-ul de inovație, tehnologie și creativitate în zona Silicon Valley din California. Noile noastre birouri în Dubai, Emiratele Arabe Unite, la Dubai Knowledge Village aduce cele mai recente progrese în lumea afacerilor, Educație, Asistență Socială și Cercetare în Orientul Mijlociu, asigurându-se că succesul și dezvoltarea nu rămân procese întâmplătoare, ci mai degrabă bine dezvoltate și individuale clare și strategii de organizare.

Filozofia noastră

MECAT este o academie de formare de pionierat și inovatoare, care este de neegalat în abordarea sa orientată spre viitor și științific la formare. Ne străduim pentru a construi un succes profesional creativ, bine-rotunjite. Învățarea activă constituie modul de operare nostru de operare și metodele noastre utilizează cele mai recente în lumea neurostiintele educaționale și de tehnologie. Echipa MECAT de experți, antrenori, mentori, formatori și împărtășesc o filozofie care își are rădăcinile în abordările pedagogice moderne pentru a oferi o nouă perspectivă asupra învățării și de formare. Ne distinge de concurenta fiind singura academie folosind programe care integrează descoperiri inovatoare în domeniile psihologiei, Neuroscience, si educatie.

Accentul nostru principal este de a dezvolta baza de cunoștințe, pătrundere de afaceri, și abilitățile tehnice ale cursanților noștri, în plus față de planurile strategice personalizate pentru organizațiile întregi. Clienții noștri trebuie să se aștepte să primească standardul de aur în formare, permițându-le să abordeze provocările de zi cu zi a unui mediu de lucru rapid-paced, în continuă schimbare prin soluții dovedite științific și, practic, înrădăcinate în design-gândire și mentalitate de creștere.

Curricula noastră

programele noastre sunt atent proiectate pentru a se angaja cursanților în procesul de învățare activă, care să permită studenților să fie angajate în materialul, în loc de a asculta în mod pasiv la informații cu privire la aceasta. Învățarea activă permite elevilor să stăpânească un set de competențe adaptabile în cazul în care materialul devine intuitiv. săli de clasă răsturnate, prelegeri interactive și open-source și platforme digitale de proprietate sunt doar exemple ale metodelor utilizate în formarea noastră. abilități cognitive critice sunt introduse prin metode care folosesc știința învățării pentru a consolida concepte esențiale. Noi ne asigurăm că cursanții noștri cresc să stăpânească educația pe care le oferim, prin formarea lor pe noi abilități cognitive și metode fundamentale pentru a dezvolta și de a folosi cunoștințele lor.

Participarea opțională Online / Învățământ la Distanță

Studenții sunt, de asemenea, se permite să se înscrie la MECAT pe bază de învățare on-line / distanță.

Locații

Dubai

MECAT (Middle East Canadian Academy for Technology)

Address
Dubai Knowledge Village, Block 2A -G24
Dubai, Dubai, Emiratele Arabe Unite