Laurels Training Institute

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Laurels Training Institute este înființat cu o viziune de a face învățarea interesantă și orientată spre carieră. Motto-ul nostru este să îmbogățim cariera și să schimbăm atitudinea elevului de la căutarea calificării la căutarea cunoștințelor. Secretul succesului nostru constă în a-l face pe elev să înțeleagă conceptul cu atenție pentru a obține un succes remarcabil.

Laurels Training Institute menține cele mai bune standarde în căutarea constantă a excelenței în învățământul superior și formarea profesională. Facultatea noastră bogată cu experiență și experți, materialele de studiu exhaustive, aspirația de a ne actualiza constant cu cele mai noi tehnologii și cercetarea tenace despre resursele asociate programelor noastre de formare și, mai presus de toate, susținerea moralei și eticii au contribuit la succesul nostru. Cursurile noastre sunt extinse în diverse categorii, cum ar fi tehnologia informației, pregătirile pentru teste, limbi și management.

Locații

Dubai

Address
Office No:409,O Block, Hamsah Building
Above Ansar Gallery
(OPP) Ministry of Foreign Affairs
Near Burjuman Metro Station Exit #2
P . O Box 27889, Karama, Dubai, UAE

27889 Dubai, Dubai, Emiratele Arabe Unite

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: