Horizon International Flight Academy

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Bine ați venit la Horizon International Academy Flight

Bazat pe Aeroportul Internațional Ain Al și construit special pentru formarea de zbor, Orizont Academia Internațională de zbor a stabilit valoarea de referință pentru formarea pilot în Orientul Mijlociu.

Tot timpul anului cer însorit și condițiile meteorologice din Al Ain oferă servicii mai puține zile pierdute din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, iar terenul are avantajul suplimentar de a prezenta mai multe oportunități pentru scenarii limitate de putere, de zbor de munte și condițiile de formare deșert Noi oferi formare de zbor fără egal, oferind Cursuri de pilot de elicopter. Personalul și studenții noștri se concentrează în continuare pe obținerea celor mai bune rezultate posibile și, prin urmare, a obține cele mai bune avantaje posibile pentru ocuparea forței de muncă ca pilot.

Orizont Academia de zbor

DESPRE NOI

Organizația de antrenament pentru zbor Premier din Orientul Mijlociu

Horizon este o organizație de formare de zbor de clasă mondială oferind soluții inovatoare de formare, adaptate pentru clienții comerciali și militare din Asia de Sud, Orientul Mijlociu și Africa de Nord. Cu o facilitate de metru pătrat de 5.000 la Aeroportul Internațional Al Ain, programul de formare de zbor Horizon utilizează echipamente de stat-of-the-art și utilizează cele mai bune resurse în scopuri de instruire a piloților.

Aprobat de către EAU GCAA și AESA

Exemplificarea standarde ridicate de cerințele de funcționare și de siguranță, programele de formare Horizon urmați Agenția Europeană de Siguranță a Aviației (AESA), fostă comună Autoritatea de Aviație (JAA) programa. Cursurile de formare pentru ambele aripi fixe și cu aripi rotative transporta aprobarea EAU General Autoritatea Aviației Civile (GCAA), și, în plus, cursuri de formare cu aripă fixă ​​sunt aprobate de către AESA.

Orizont oferă cursuri de formare pentru persoane fizice și instituții din întreaga lărgimea de acordare a licențelor echipajului de comandă, de la privare de licență de pilot pentru a da un permis de pilot linie de transport aerian si de zbor Instructor Evaluări. Este Academia de alegere pentru programul Etihad Airways formare pilot comercial, și oferă, de asemenea, de formare în sectoarele apărării și de poliție. Academia a acumulat peste 70.000 de ore de zbor, cu mai mult de 500 de absolvenți de pilot și instructor.

O Footprint Extinderea

Odată cu creșterea exponențială a prezis pentru industria aeronautică, Horizon continuă să se extindă expertiza sa de formare și a portofoliului de clienti. Cu scopul de a fi lider de organizație de formare de zbor în Asia de Sud, Orientul Mijlociu și Africa de Nord, Horizon se deplasează în piața din Asia de Sud, oferind expertiza de formare a unei baze de clienți mai largă.

Horizon a finalizat un acord de joint venture cu Abu Dhabi Aviație (ADA), pentru a stabili o instalație de pregătire avansată de zbor în Abu Dhabi dedicat care deservesc clienții comerciale și de apărare la nivel mondial. Expansiunea în formare simulator de mișcare completă promovează misiunea Horizon să fie pe marginea de taiere a tehnologiei de formare de zbor și de învățare inovatoare, oferind în același timp flexibile, soluții rentabile, personalizate pentru clienții săi, menținând cele mai înalte standarde de siguranță, calitate și eficiență.

Despre Mubadala Development Company

Misiunea Compania de Dezvoltare Mubadala este de a valorifica expertiza și resursele pentru a genera profituri financiare sustenabile, să construiască întreprinderi, să dezvolte clustere de expertiză, și de a crea noi industrii. Compania își propune să fie un catalizator în facilitarea ambițios 2030 planul din Abu Dhabi pentru a transforma economia locală.

Mubadala Aerospace, o unitate de afaceri Mubadala Development Company este de a ajuta pentru a stabili Abu Dhabi ca un hub aerospațială la nivel mondial, o piatră de temelie a strategiei de diversificare economică a emiratului, prin intermediul pe termen lung, investițiile de capital intensive. Mubadala Aerospace investește inteligent într-o rețea de firme internaționale care oferă performanță de clasă mondială, produse inovatoare și servicii cu valoare adăugată clienților săi, a unor parteneriate reciproc avantajoase și valorificarea oportunităților de piață.

Concentrându-se pe o serie de sectoare, cum ar fi MRO, OEM, Aerostructures și Flight Training, portofoliul de companii includ: ADAT, Sanad, Strata, Tehnic SR, Horizon, AMMROC, și Piaggio Aero. Fiecare dintre aceste companii a dovedit o expertiză în domeniul lor și realizează cu un efort comun pentru a fi cel mai bun din clasa. Locuințe multe dintre aceste facilități de clasă mondială este Nibras Al Ain Aerospace Parcul situat în orașul Al Ain din Abu Dhabi. Acest parc este creat în comun de Mubadala Aerospace și Abu Dhabi Airport Company (ADAC).

Prin investirea în talente locale, Mubadala Aerospace este în curs de dezvoltare liderii de mâine crearea unui mediu în care acestea pot atinge potențialul lor. Mubadala Aerospace oferă burse de clasă mondială și stagii cu companii mari de profil oferind EAU Resortisanții cu acces la cele mai bune programe internaționale.

Mubadala Aerospace este, de asemenea, să investească în cercetare și dezvoltare, crearea de capital de cunoștințe, precum și promovarea unei baze de informații Homegrown care pot fi folosite pentru a avansa în industria aerospațială la nivel mondial și să mențină un avantaj competitiv. Mubadala Aerospace este furnizarea de soluții de vârf, pregătite pentru a fi utilizate în cadrul pieței locale, regionale și globale aerospațială.

Orizont Academia de zbor

Viziunea noastră, Misiune și Valori

Viziune

Pentru a fi principala organizație de formare de zbor în Orientul Mijlociu, sprijinind creșterea industriei aviatice regionale și furnizarea de câștiguri financiare durabile pentru toate părțile interesate.

Misiune

Prin furnizarea unor soluții inovatoare de formare, de clasă mondială și în continuă expansiune și personalizarea ofertei noastre, va punem la dispozitie o experienta de formare excepțională pentru piloți și cost-eficiente, soluții cu valoare adăugată pentru clienți.

Disciplina

Suntem riguroase, sistematice și aprofundate asigurarea celor mai înalte standarde de siguranță, calitate și eficiență în tot ceea ce facem.

Standarde de clasă mondială

Ne-am angajat la stabilirea unui nou punct de reper de calitate pentru regiune. Noi căutăm soluții inovatoare, în scopul de a îmbunătăți continuu serviciile noastre.

Lucru in echipa

Noi înțelegem puterea unei echipe. Noi lucrăm împreună, schimbul de responsabilități și de succes pentru a atinge obiectivul nostru comun.

-Orientarea spre client

Suntem hotarati sa adauge valoare pentru clienții noștri. Noi creăm programe adaptate și soluții "personalizate", care răspund nevoilor lor individuale.

driven

Suntem conduși de a reuși, livrarea pe mandatul nostru și dotarea partenerilor noștri cu resursele de care au nevoie sa creasca.

Orizont Academia de zbor

Locații

Abu Dhabi

Horizon International Flight Academy

Address
majlis Alain - Shakhboot Bin Sultan St - Abu Dhabi - United Arab Emirates
Abu Dhabi, Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite
Număr de telefon
+971 3 785 5550