Citește Descrierea Oficială

Bine ați venit la Horizon International Academy Flight

Bazat pe Aeroportul Internațional Ain Al și construit special pentru formarea de zbor, Orizont Academia Internațională de zbor a stabilit valoarea de referință pentru formarea pilot în Orientul Mijlociu.

Tot timpul anului cer însorit și condițiile meteorologice din Al Ain oferă servicii mai puține zile pierdute din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, iar terenul are avantajul suplimentar de a prezenta mai multe oportunități pentru scenarii limitate de putere, de zbor de munte și condițiile de formare deșert Noi oferi formare de zbor fără egal, oferind Cursuri de pilot de elicopter. Personalul și studenții noștri se concentrează în continuare pe obținerea celor mai bune rezultate posibile și, prin urmare, a obține cele mai bune avantaje posibile pentru ocuparea forței de muncă ca pilot.

Orizont Academia de zbor

DESPRE NOI

Organizația de antrenament pentru zbor Premier din Orientul Mijlociu

Horizon este o organizație de formare de zbor de clasă mondială oferind soluții inovatoare de formare, adaptate pentru clienții comerciali și militare din Asia de Sud, Orientul Mijlociu și Africa de Nord. Cu o facilitate de metru pătrat de 5.000 la Aeroportul Internațional Al Ain, programul de formare de zbor Horizon utilizează echipamente de stat-of-the-art și utilizează cele mai bune resurse în scopuri de instruire a piloților.

Aprobat de către EAU GCAA și AESA

Exemplificarea standarde ridicate de cerințele de funcționare și de siguranță, programele de formare Horizon urmați Agenția Europeană de Siguranță a Aviației (AESA), fostă comună Autoritatea de Aviație (JAA) programa. Cursurile de formare pentru ambele aripi fixe și cu aripi rotative transporta aprobarea EAU General Autoritatea Aviației Civile (GCAA), și, în plus, cursuri de formare cu aripă fixă ​​sunt aprobate de către AESA.

Orizont oferă cursuri de formare pentru persoane fizice și instituții din întreaga lărgimea de acordare a licențelor echipajului de comandă, de la privare de licență de pilot pentru a da un permis de pilot linie de transport aerian si de zbor Instructor Evaluări. Este Academia de alegere pentru programul Etihad Airways formare pilot comercial, și oferă, de asemenea, de formare în sectoarele apărării și de poliție. Academia a acumulat peste 70.000 de ore de zbor, cu mai mult de 500 de absolvenți de pilot și instructor.

O Footprint Extinderea

Odată cu creșterea exponențială a prezis pentru industria aeronautică, Horizon continuă să se extindă expertiza sa de formare și a portofoliului de clienti. Cu scopul de a fi lider de organizație de formare de zbor în Asia de Sud, Orientul Mijlociu și Africa de Nord, Horizon se deplasează în piața din Asia de Sud, oferind expertiza de formare a unei baze de clienți mai largă.

Horizon a finalizat un acord de joint venture cu Abu Dhabi Aviație (ADA), pentru a stabili o instalație de pregătire avansată de zbor în Abu Dhabi dedicat care deservesc clienții comerciale și de apărare la nivel mondial. Expansiunea în formare simulator de mișcare completă promovează misiunea Horizon să fie pe marginea de taiere a tehnologiei de formare de zbor și de învățare inovatoare, oferind în același timp flexibile, soluții rentabile, personalizate pentru clienții săi, menținând cele mai înalte standarde de siguranță, calitate și eficiență.

Despre Mubadala Development Company

Misiunea Compania de Dezvoltare Mubadala este de a valorifica expertiza și resursele pentru a genera profituri financiare sustenabile, să construiască întreprinderi, să dezvolte clustere de expertiză, și de a crea noi industrii. Compania își propune să fie un catalizator în facilitarea ambițios 2030 planul din Abu Dhabi pentru a transforma economia locală.

Mubadala Aerospace, o unitate de afaceri Mubadala Development Company este de a ajuta pentru a stabili Abu Dhabi ca un hub aerospațială la nivel mondial, o piatră de temelie a strategiei de diversificare economică a emiratului, prin intermediul pe termen lung, investițiile de capital intensive. Mubadala Aerospace investește inteligent într-o rețea de firme internaționale care oferă performanță de clasă mondială, produse inovatoare și servicii cu valoare adăugată clienților săi, a unor parteneriate reciproc avantajoase și valorificarea oportunităților de piață.

Concentrându-se pe o serie de sectoare, cum ar fi MRO, OEM, Aerostructures și Flight Training, portofoliul de companii includ: ADAT, Sanad, Strata, Tehnic SR, Horizon, AMMROC, și Piaggio Aero. Fiecare dintre aceste companii a dovedit o expertiză în domeniul lor și realizează cu un efort comun pentru a fi cel mai bun din clasa. Locuințe multe dintre aceste facilități de clasă mondială este Nibras Al Ain Aerospace Parcul situat în orașul Al Ain din Abu Dhabi. Acest parc este creat în comun de Mubadala Aerospace și Abu Dhabi Airport Company (ADAC).

Prin investirea în talente locale, Mubadala Aerospace este în curs de dezvoltare liderii de mâine crearea unui mediu în care acestea pot atinge potențialul lor. Mubadala Aerospace oferă burse de clasă mondială și stagii cu companii mari de profil oferind EAU Resortisanții cu acces la cele mai bune programe internaționale.

Mubadala Aerospace este, de asemenea, să investească în cercetare și dezvoltare, crearea de capital de cunoștințe, precum și promovarea unei baze de informații Homegrown care pot fi folosite pentru a avansa în industria aerospațială la nivel mondial și să mențină un avantaj competitiv. Mubadala Aerospace este furnizarea de soluții de vârf, pregătite pentru a fi utilizate în cadrul pieței locale, regionale și globale aerospațială.

Orizont Academia de zbor

Viziunea noastră, Misiune și Valori

Viziune

Pentru a fi principala organizație de formare de zbor în Orientul Mijlociu, sprijinind creșterea industriei aviatice regionale și furnizarea de câștiguri financiare durabile pentru toate părțile interesate.

Misiune

Prin furnizarea unor soluții inovatoare de formare, de clasă mondială și în continuă expansiune și personalizarea ofertei noastre, va punem la dispozitie o experienta de formare excepțională pentru piloți și cost-eficiente, soluții cu valoare adăugată pentru clienți.

Disciplina

Suntem riguroase, sistematice și aprofundate asigurarea celor mai înalte standarde de siguranță, calitate și eficiență în tot ceea ce facem.

Standarde de clasă mondială

Ne-am angajat la stabilirea unui nou punct de reper de calitate pentru regiune. Noi căutăm soluții inovatoare, în scopul de a îmbunătăți continuu serviciile noastre.

Lucru in echipa

Noi înțelegem puterea unei echipe. Noi lucrăm împreună, schimbul de responsabilități și de succes pentru a atinge obiectivul nostru comun.

-Orientarea spre client

Suntem hotarati sa adauge valoare pentru clienții noștri. Noi creăm programe adaptate și soluții "personalizate", care răspund nevoilor lor individuale.

driven

Suntem conduși de a reuși, livrarea pe mandatul nostru și dotarea partenerilor noștri cu resursele de care au nevoie sa creasca.

Orizont Academia de zbor
Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri

Horizon International Flight Academy

Scopul cursului de formare instrument de evaluare este de a instrui un candidat la nivelul de competență necesar pentru eliberarea unui rating de instrumente. ... [+]

Scopul cursului

Scopul cursului de formare instrument de evaluare este de a instrui un candidat la nivelul de competență necesar pentru eliberarea unui rating de instrumente. Un instrument Rating-ul este necesar pentru un pilot pentru a acoperi în conformitate cu regulile de zbor instrumental (IFR).

Programa analitica a cursului Cunoștințe teoretice: 210 ore Formare de zbor: 50 ore Durata cursului: 17 săptămâni

Structura cursului

(H) curs IR este un program complet de formare timp, programa se referă la următoarele teme:

Drept aerian navigare radio Navigație Comunicații Performanța umană Cunoștințe generale privind aeronavele Instrumente Agk Meteorologie Planificarea zborurilor Proceduri operaționale ... [-]
Emiratele Arabe Unite Abu Dhabi
Septembrie 2020
Engleză
La zi
17 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Horizon International Flight Academy

Scopul cursului este de a pregăti piloții la nivelul de competență necesar pentru eliberarea unei CPL (H). CPL este licența necesară dacă doriți să vă zboare elicoptere c ... [+]

Scopul cursului

Scopul cursului este de a pregăti piloții la nivelul de competență necesar pentru eliberarea unei CPL (H). CPL este licența necesară dacă doriți să vă zboare elicoptere ca o cariera. Cursul Horizon CPL (H) este disponibil pentru piloți stagiar ab-initio. Acesta este conceput pentru a lua studenții de la zero ore de zbor tot drumul spre eliberarea unei licențe GCAA CPL (H), cu nici o experiență de zbor anterioare impuse.

Programa analitica a cursului Cunoștințe teoretice: 450 ore Formare de zbor: 137 ore (minim) Durata cursului: 53 săptămâni (minim)

Structura cursului

Cursul CPL este un program complet timp de formare, constând în formare pe bază de calculator și de formare clasă. Scopul școlii la sol este de a dota piloți potentiali cu teoria aviației, în scopul de a păstra și de a aplica aceste cunoștințe în zbor. Teoretic programa de cunoștințe al CPL (H) integrat acoperă următoarele subiecte:... [-]

Emiratele Arabe Unite Abu Dhabi
Septembrie 2020
Engleză
La zi
53 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Horizon International Flight Academy

Scopul cursului Instructor zbor este de a oferi candidatului cu capacitatea de a instrui un elev la nivelul necesar pentru eliberarea unei licențe. ... [+]

Scopul cursului

Scopul cursului Instructor zbor este de a oferi candidatului cu capacitatea de a instrui un elev la nivelul necesar pentru eliberarea unei licențe.

Programa analitica a cursului Cunoștințe teoretice: 125 ore Formare de zbor: 31.5 ore Durata cursului: 14 săptămâni

Structura cursului

Cursul FI (H) este un program complet de formare timp, instructorii de student practica planificarea perioadelor de lecții la clasă și să dezvolte capacitatea lor de a da informări scurt și lung. In timpul acestei faze instructorul student va fi învățat să demonstreze și să evalueze toate exercițiile de pe scaunul din dreapta.

C... [-]
Emiratele Arabe Unite Abu Dhabi
Septembrie 2020
Engleză
La zi
14 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Horizon International Flight Academy

Scopul cursului este de a instrui calificați piloți militari pentru a obține o licență GCAA CPL (H). ... [+]

Scopul cursului

Scopul cursului este de a instrui calificați piloți militari pentru a obține o licență GCAA CPL (H).

Programa analitica a cursului Cunoștințe teoretice: 300 ore "Opțional" Formare de zbor: 15 ore Durata cursului: 21 de săptămâni

Structura cursului

Programa analitică a (H) Cursul QMP acoperă următoarele subiecte:

Drept aerian Cunoștințe generale de aeronave incl. Instrumentaţie Mass & Balance Performanța aeronavei Planificarea zborurilor Performanța umană Meteorologie navigare radio Navigație Proceduri operaționale Principii de zbor Comunicații

Cerințe de... [-]
Emiratele Arabe Unite Abu Dhabi
Septembrie 2020
Engleză
La zi
21 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

HORIZON FLIGHT ACADEMY