Citește Descrierea Oficială

BUN VENIT GLOBAL SOLUTIONS

Noi oferim mai mult de 30 de programe open-înscriere și personalizate în disciplinele-cheie ale Conducere și practici de management, de afaceri și de dezvoltare profesională, spirit antreprenorial și inovare de afaceri, Marketing și management de brand, contabilitate și finanțe, guvernarea corporativă și HR Solutions.

Nu contează ce etapă a călătoriei cariera pe care participă la programele noastre Executive Training & Development, care vă va permite să maximizeze impactul în organizația dvs. Faceți clic pe Sistem de Management Financiar Management Training eficientă vă permite să ia decizii în cunoștință de cauză, prin furnizarea regulată, în timp util și relevant informații financiare și statistice. Va putem oferi consultanță în gestiune financiară pentru a umple un gol pe termen scurt, precum și să ofere PART TIME CFO pentru a conduce proiecte pe termen lung.

De ce Global Solutions Consultantilor & Training Center?

Suntem capabili să reacționeze la orice cerință de formare cu rapiditate și eficiență datorită experiențelor noastre extinse, standardul ridicat al personalului nostru și o piscină de calitate a resurselor noastre.

Vom adopta până la data de metode de formare pentru a ține pasul cu progresele științifice și tehnologice continue de recrutare și de numire a membrilor Selectiv cu cele mai bune calificări, experiențe și interacțiunea cu stagiari și nevoile pieței. Adoptare moderne de instruire și învățare metodologie care pun accentul pe participarea activă a cursanților și făcându-le o parte a procesului de formare. Metoda noastră de formare este un amestec de management modern, spiritualitate și știință.

Programele de formare și note de curs pot fi preparate într-un timp foarte scurt și nou-trarabic business-oameni-muncă-în-officeaining zone pot fi complet dezvoltate, conform clientului (organizatie are nevoie de analiză).

Atunci când este absolut, cu siguranta trebuie sa fie livrate corect.

Motive pentru a face afaceri cu Global Solutions:

Noi diagnostica nevoile de formare înainte de a le prescrie cursul. Veți primi cea mai mare valoare de calitate pentru investitia dumneavoastra. Cu privire la aspectele de formare profesională vom concura doar cu vulturii. Formatorii noștri au cunoștințe, fiabile, prietenos și profesional

MISIUNE:

Profesioniștii și modelarea de mandatare viitorul muncii Place.

VIZIUNE:

Viziunea noastra se imbogateste de învățare, abilități de dezvoltare și de a deveni Icon remarcabile în domeniul formării profesionale.

INSTRUCTORI NOASTRE:

Avem mai multe limbi de afaceri și management Consultants & Sr. Instructori, care au experiență de lucru internațională cuplat cu cunoștințe aprofundate inter-culturale și specifice industriei din EAU și regiune.

VALORILE DE BAZĂ

Exclusiv - Noi oferim clienților noștri cel mai înalt nivel de programe exclusive concepute de către profesioniștii noștri.

X - Global SolutionsX de calitate = Dezvoltare.

Creativitate - Noi idei stimulează descoperirea și stimularea inovării care să conducă la o învățare mai eficientă.

Etic - Vei fi tratate etic, corect și onest.

Loialitate - Satisfacerea clienților este atitudinea noastră și de loialitate, face treaba este comportamentul nostru.

Învățare - Noi muncim din greu pentru a gasi cele mai bune soluții pentru a dezvolta experienta de-a lungul vieții de învățare profesională.

Îmbrăţişare - Vei fi într-un mediu care îmbrățișează și favorizează diversitatea între oameni și idei.

îngustarea - Lucrăm la reducerea diferenței dintre formarea academică și formarea profesională.

Client - Noi întotdeauna asigurați-vă că de-a face cu clienții noștri este un parteneriat de durata de viață și nu doar o relație formală.

Excelenta - Pentru a fi centrul recunoscut de excelență pentru punerea în aplicare a Global Solutions în Emiratele Arabe Unite și țările CCG

Moduri de training-uri noi oferim:

Soluții la nivel mondial Campus: izbitoare Locația noastră campus în inima orașului Dubai contribuie la succesul de 100% din programul de formare cu conectivitate ușoară.

Fly-me-un-Trainer: Conform cerintelor clientului, trimitem formatori de experți pentru locații corporative. Cu antrenor nostru la locul tău, ai nevoie doar de o sală de conferințe.

Trăi Clasă virtuală: Sala de clasă virtuală în direct pentru a vă aduce o experiență de angajarea de formare la superlativ, care vă permite să învețe și să câștige cunoștințe de la confortul de acasă sau de la birou. sesiuni de formare atractive, se adaugă la ea comoditatea de locul și timpul, minus costul și hassle de călătorie.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri

Global Solutions Trainings UAE

AutoCAD este o aplicatie comerciala de software pentru proiectare 2D și 3D asistată de calculator (CAD) și redactarea - disponibil din 1982 ca o aplicație desktop și din ... [+]

AutoCAD este o aplicatie comerciala de software pentru proiectare 2D și 3D asistată de calculator (CAD) și redactarea - disponibil din 1982 ca o aplicație desktop și din 2010 ca un telefon mobil, web- și app cloud-based comercializate ca AutoCAD 360.

Vei fi capabil să lucreze la proiect rezidential mici de la zero. Cursul este destinat în primul rând pentru arhitecti, designeri de interior, ingineri, și alte implicate în industria de construcții în căutarea pentru o imagine de ansamblu a desenelor și modelelor asistate de calculator (CAD) AutoCAD.

Curriculum-ul acoperit în acest curs include următoarele obiective autocad:

Obiecte alterarea Creați ra... [-]
Emiratele Arabe Unite Dubai
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Part time
45 ore
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Global Solutions Trainings UAE

Bugetarea se află în centrul de management al afacerilor, dar întreprinderile se confruntă adesea de planificare și de dificultăți financiare ca urmare fie o planificare ... [+]

Bugetarea se află în centrul de management al afacerilor, dar întreprinderile se confruntă adesea de planificare și de dificultăți financiare ca urmare fie o planificare inadecvată, lipsa de înțelegere a afacerii sau erori în elaborarea bugetelor. Rapoartele de gestionare a ineficienți intensifica provocarea în colaționare intrările la buget, și utilizarea information.This în buget program are o abordare practică a bugetului, planificarea și raportarea de management pentru organizarea și ia în considerare următoarele: ·

Procesul de planificare și cum să-l îmbun... [-]
Emiratele Arabe Unite Dubai
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Part time
36 ore
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Global Solutions Trainings UAE

SAP HCM (managementul capitalului uman) este unul dintre cele mai importante module din SAP ERP. SAP HR gestionează toate funcțiile de la angajarea și angajat la rezilier ... [+]

SAP HCM (managementul capitalului uman) este una dintre cele mai importante module din SAP ERP. SAP HR gestionează toate funcțiile de la angajarea și angajat la rezilierea finală în organizație. Se compune în diverse sub-componente, cum ar fi managementul personal, managementul organizației, managementul timpului si salarizare.

SAP modulul HR / HCM este integrat cu alte module, cum ar fi planificarea productiei, managementul materialelor, Contabilitate financiară și de control.

SAP materiale de instruire HR vă învață într-o metodă ușoară cu materiale de formare extinse și profesioniști HR Expert SAP.

Modulul include:

administrarea angajaților ... [-]
Emiratele Arabe Unite Dubai
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Part time
35 ore
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Global Solutions Trainings UAE

Instituția noastră este pentru cei care sunt în căutarea de calificare profesională reală, care vrea să studieze, să lucreze sau Live în Emiratele Arabe Unite, pentru a î ... [+]

Instituția noastră este pentru cei care sunt în căutarea de calificare profesională reală, care vrea să studieze, să lucreze sau Live în Emiratele Arabe Unite, pentru a îmbunătăți abilitățile lor vorbitori de limba engleza sau de a trăi într-o țară vorbitoare de limba engleză. Cursurile de îmbogăți vocabularul pornind de gramatica de bază și gramatica necesară pentru nivelurile de avans. Îmbunătăți vocabularul. Există diferite cursuri de limba engleză, și nu atât durata lor variază. Cursuri de limba engleză sunt după cum urmează:

Engleza de bază niveluri intermediare și Advance Gramatica pentru IELTS Vocabular și scriere abilită... [-]
Emiratele Arabe Unite Dubai
Septembrie 2019
Engleză
La zi
16 ore
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Global Solutions Trainings UAE

SAP Contabilitate financiară și de curs de Control este structurat pentru a vă oferi abilitățile modul de a lucra cu conturi de contabilitate, conturi și elementele rând ... [+]

SAP Contabilitate financiară și Control Cursul este structurat pentru a vă oferi abilitățile modul de a lucra cu conturi de contabilitate, conturi și elementele rând; documente poștă, căutare și afișare; și pentru a genera un set de situații financiare echilibrate și ireconciliabile, cum ar fi bilanțurile de profit și pierderi și reduceri în numerar Flow.Special pentru Conturi profesioniști cu experiență. Cu sesiuni gratuite pentru interviu Preperation, Asistenta de locuri de muncă, software-ul gratuit.

[-]
Emiratele Arabe Unite Dubai
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Part time
35 ore
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Global Solutions Trainings UAE

Acest curs de finanțe oferă o introducere în conceptele care stau la baza contabilității financiare externe și contabilitatea de gestiune internă. ... [+]

Acest curs de finanțe este conceput pentru managerii de top non-Finanțe și proprietarii de afaceri care au nevoie de o înțelegere a conducătorilor auto financiare ale afacerii. Acest curs de finanțe oferă o introducere în conceptele care stau la baza contabilității financiare externe și contabilitatea de gestiune internă.

Vei fi introdus abilitățile necesare pentru a pregăti, interpreta și să analizeze situațiile financiare, inclusiv situațiile de bilanț, contul de profit și pierdere și vor dobândi o perspectivă asupra modului în care deciziile de afaceri impact asupra rapoartelor financiare ale companiei. În acest curs de finanțe, vom acoperi, de asemenea, în buget, a costurilor și a indicatorilor cheie de performanță, și să clarifice zona adesea greșit înțeleasă a contabilității de angajamente.... [-]

Emiratele Arabe Unite Dubai
Septembrie 2019
Engleză
La zi
16 ore
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Global Solutions Trainings UAE

Acest curs va acoperi toate cunoștințele teoretice și practice de bază ale software-ului Revit de operare pentru a produce un desen 2D, în special, un plan de aspect arhi ... [+]

Acest curs va acoperi toate cunoștințele teoretice și practice de bază ale software-ului Revit de operare pentru a produce un desen 2D, în special, un plan de aspect arhitectural. În plus față de desen si modificarea elementelor arhitecturale, cum ar fi diferite tipuri de pereti, usi si ferestre, podele, etc, vor fi acoperite. De asemenea, alte comenzi operaționale importante în 3D, cum ar fi adăugarea de materiale 3D si efecte luminoase, de asemenea, vor fi acoperite.

[-]
Emiratele Arabe Unite Dubai
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Part time
30 ore
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Global Solutions Trainings UAE

SAP HANA este o platformă de date în memorie, care este dislocabile ca aparat on-premise, sau în nor. Este o platforma revolutionara, care este cel mai potrivit pentru ef ... [+]

SAP HANAeste o platformă de date în memorie, care este dislocabile ca aparat on-premise, sau în nor. Este o platforma revolutionara, care este cel mai potrivit pentru efectuarea în timp real de analiză, precum și dezvoltarea și implementarea aplicațiilor în timp real.

SAP HANA este în cerere din cauza necesității de organizare de a utiliza datele lor și în mod analitic pentru a efectua analiza in timp real a activităților în desfășurare în organisation.SAP HANA este o platformă care combină baze de date, de prelucrare a datelor, precum și capabilități platformă de aplicații in- memorie

[-]
Emiratele Arabe Unite Dubai
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Part time
40 ore
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Global Solutions Trainings UAE

SAP MM (managementul materialelor) este una dintre cele mai importante module în software SAP ERP și modul de aplicare MM sprijină procesele de achiziții și de inventar f ... [+]

SAP MM (managementul materialelor) este una dintre cele mai importante module în software SAP ERP și modul de aplicare MM sprijină procesele de achiziții și de inventar funcții care au loc în operațiunile de afaceri de zi.

Acest modul MM conține mai multe aspecte, cum ar fi de cumpărare, primire bun, de depozitare a materialelor, planificarea pe bază de consum și pentru inventar. Modulul SAP MM este complet integrat cu alte module în sistemul SAP, cum ar fi finanțe, de control, de vânzări și distribuție, managementul calității, întreținerea plantelor, planificarea producției și de management al depozitelor.

Reduceri speciale pentru profesiile din domeniul logisticii cu experiență. Cu sesiuni gratuite pentru un interviu de pregatire, Asistenta de locuri de muncă, software-ul gratuit.... [-]

Emiratele Arabe Unite Dubai
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Part time
35 ore
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Global Solutions Trainings UAE

Se pregătește pentru IELTS crește semnificativ șansa de a obține punctajul care aveți nevoie și în calitate de co-creatori ai IELTS, nimeni nu este mai bine plasat decât ... [+]

Fie că doriți să studieze în străinătate sau să lucreze într-o companie internațională sau chiar imigreze, certificatul IELTS, cu o bandă mai mare decât 6.5 este adesea o cerință. Examenul IELTS este format din patru părți: Vorbire, citire, ascultare și scriere. În cursul nostru de 8 săptămâni, vă învață cum să obțineți o formație mai bună la examenul de înțelegere examen mai bine, și elaborarea de strategii pe care le puteți utiliza în timpul examenului.

Se pregătește pentru IELTS crește semnificativ șansa de a obține punctajul care aveți nevoie și în calitate de co-creatori ai IELTS, nimeni nu este mai bine plasat decât noi pentru a ajuta. Cursurile noastre IELTS de pregătire sunt special concepute pentru a optimiza potențialul de testare.... [-]

Emiratele Arabe Unite Dubai
Septembrie 2019
Engleză
La zi
40 ore
Campus
Citiți mai multe în limba engleză