Global Solutions Trainings UAE

Introducere

Citește Descrierea Oficială

BUN VENIT GLOBAL SOLUTIONS

Noi oferim mai mult de 30 de programe open-înscriere și personalizate în disciplinele-cheie ale Conducere și practici de management, de afaceri și de dezvoltare profesională, spirit antreprenorial și inovare de afaceri, Marketing și management de brand, contabilitate și finanțe, guvernarea corporativă și HR Solutions.

Nu contează ce etapă a călătoriei cariera pe care participă la programele noastre Executive Training & Development, care vă va permite să maximizeze impactul în organizația dvs. Faceți clic pe Sistem de Management Financiar Management Training eficientă vă permite să ia decizii în cunoștință de cauză, prin furnizarea regulată, în timp util și relevant informații financiare și statistice. Va putem oferi consultanță în gestiune financiară pentru a umple un gol pe termen scurt, precum și să ofere PART TIME CFO pentru a conduce proiecte pe termen lung.

De ce Global Solutions Consultantilor & Training Center?

Suntem capabili să reacționeze la orice cerință de formare cu rapiditate și eficiență datorită experiențelor noastre extinse, standardul ridicat al personalului nostru și o piscină de calitate a resurselor noastre.

Vom adopta până la data de metode de formare pentru a ține pasul cu progresele științifice și tehnologice continue de recrutare și de numire a membrilor Selectiv cu cele mai bune calificări, experiențe și interacțiunea cu stagiari și nevoile pieței. Adoptare moderne de instruire și învățare metodologie care pun accentul pe participarea activă a cursanților și făcându-le o parte a procesului de formare. Metoda noastră de formare este un amestec de management modern, spiritualitate și știință.

Programele de formare și note de curs pot fi preparate într-un timp foarte scurt și nou-trarabic business-oameni-muncă-în-officeaining zone pot fi complet dezvoltate, conform clientului (organizatie are nevoie de analiză).

Atunci când este absolut, cu siguranta trebuie sa fie livrate corect.

Motive pentru a face afaceri cu Global Solutions:

Noi diagnostica nevoile de formare înainte de a le prescrie cursul. Veți primi cea mai mare valoare de calitate pentru investitia dumneavoastra. Cu privire la aspectele de formare profesională vom concura doar cu vulturii. Formatorii noștri au cunoștințe, fiabile, prietenos și profesional

MISIUNE:

Profesioniștii și modelarea de mandatare viitorul muncii Place.

VIZIUNE:

Viziunea noastra se imbogateste de învățare, abilități de dezvoltare și de a deveni Icon remarcabile în domeniul formării profesionale.

INSTRUCTORI NOASTRE:

Avem mai multe limbi de afaceri și management Consultants & Sr. Instructori, care au experiență de lucru internațională cuplat cu cunoștințe aprofundate inter-culturale și specifice industriei din EAU și regiune.

VALORILE DE BAZĂ

Exclusiv - Noi oferim clienților noștri cel mai înalt nivel de programe exclusive concepute de către profesioniștii noștri.

X - Global SolutionsX de calitate = Dezvoltare.

Creativitate - Noi idei stimulează descoperirea și stimularea inovării care să conducă la o învățare mai eficientă.

Etic - Vei fi tratate etic, corect și onest.

Loialitate - Satisfacerea clienților este atitudinea noastră și de loialitate, face treaba este comportamentul nostru.

Învățare - Noi muncim din greu pentru a gasi cele mai bune soluții pentru a dezvolta experienta de-a lungul vieții de învățare profesională.

Îmbrăţişare - Vei fi într-un mediu care îmbrățișează și favorizează diversitatea între oameni și idei.

îngustarea - Lucrăm la reducerea diferenței dintre formarea academică și formarea profesională.

Client - Noi întotdeauna asigurați-vă că de-a face cu clienții noștri este un parteneriat de durata de viață și nu doar o relație formală.

Excelenta - Pentru a fi centrul recunoscut de excelență pentru punerea în aplicare a Global Solutions în Emiratele Arabe Unite și țările CCG

Moduri de training-uri noi oferim:

Soluții la nivel mondial Campus: izbitoare Locația noastră campus în inima orașului Dubai contribuie la succesul de 100% din programul de formare cu conectivitate ușoară.

Fly-me-un-Trainer: Conform cerintelor clientului, trimitem formatori de experți pentru locații corporative. Cu antrenor nostru la locul tău, ai nevoie doar de o sală de conferințe.

Trăi Clasă virtuală: Sala de clasă virtuală în direct pentru a vă aduce o experiență de angajarea de formare la superlativ, care vă permite să învețe și să câștige cunoștințe de la confortul de acasă sau de la birou. sesiuni de formare atractive, se adaugă la ea comoditatea de locul și timpul, minus costul și hassle de călătorie.

Locații

Dubai

Address
Office No: 2302, The Prism Towers,
Business Bay,

Dubai, Dubai, Emiratele Arabe Unite