English Training Lounge

Introducere

Citește Descrierea Oficială

O școală de limba engleză pe care le controla ...

La English Formare Lounge înțelegem că lumea modernă nu se oprește pur și simplu pentru că avem nevoie de ea pentru a! Acesta este motivul pentru care ETL oferă o școală de limba engleză, care este la fel de flexibil ca ai nevoie de ea să fie. Livrăm formare în limba engleză la un moment dat și locația aleasă de dvs.! Noi nu o 9-5 engleza ca a doua școală pentru că știm că viața este de 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână.

Noi cei de la English Training Lounge sunt mandri de a oferi lumii o engleza ca a doua limbă de școală, care este literalmente la vârful degetelor!

English Training Lounge - o școală de limba engleză pentru clasă mondială

Bine ati venit la oriunde doriți să fie!

DESPRE ENGLEZĂ DE FORMARE LOUNGE

  • Studiu limba engleză la un moment dat și locul pe care ti se potriveste
  • Studiu cu un profesor de limba engleză cu experiență
  • Conectați-vă la o experiență la nivel mondial de învățare engleză

Un mesaj de la fondatorul nostru - DAN NEWTON

Engleză Training Lounge a luat ființă în decembrie 2009, ca o idee pe care am avut de a sprijini în continuare ESL studenți profesionale la un colegiu predam la în Riyadh în Arabia Saudită. În 2011 English Training Lounge a fost înregistrată ca societate cu răspundere limitată și am trecut de la un grup de sprijin pentru o predare engleză și școală de formare, cu o acoperire globală. Era clar că nevoile multor studenți de limba engleza nu au fost stabilite în piatră și că fiecare elev a avut propriile lor dorințe specifice de învățare în engleză. Am pus împreună o serie de studii pentru a afla exact ce tip de predare a limbii engleze și de formare potențialilor studenți dorit. Datele primite au aratat o cantitate mare de nemulțumire față de cursuri tradiționale de învățare ESL și că o mulțime de ceea ce a fost învățat în clasă nu prea avea nici o relevanță pentru studenții academice sau cai de cariera. Cu aceste informații am vrut să proiecteze o școală de limba engleză, care a fost despre care învață, oferind ceea ce au nevoie și doresc pentru ca ei pentru a obține maximum de experiența lor de învățare cu noi. Am știut că ETL trebuia să fie la fel de flexibil și la fel de variată în predarea limbii engleze sa și formarea ca nevoile fiecăruia dintre studenții noștri. Pe scurt, a trebuit să fie specific în programele noastre și să ofere cât mai multe trasee de învățare limba engleză, în conformitate cu toți elevii ESL.

Scopul nostru este de a fi World lider online și față în față școală de limba / companie și cred că cheia succesului este de cursuri de formare simple, pe care satisface nevoile clienților noștri, elevilor și. În funcție de cerințele clientului, putem oferi un program de training complet personalizat sau dacă este nevoie de o, cale mai structurată de învățare tradiționale - toate la un moment dat și loc care este convenabil pentru elev.

Sper că toți cei care vin să studieze și să se antreneze cu limba engleză de formare Lounge au cea mai bună experiență posibilă și progresul în studiile lor de limba engleză pentru a-și atinge obiectivele viitoare.

Daniel Newton - Fondator si Director de limba engleză de formare Lounge, ETL

TAXE CURS DE FORMARE SI BLOCURI

Cursurile noastre de învățare a livrat în blocuri de formare de 4, 6, 8, 10 sau 12 ore, cu opțiunea de a adăuga pe mai multe ore dacă este necesar. Pentru clientul Corporate oferim un bloc personalizat de studiu, care este în linie cu nevoile lor de formare limba engleză specifică - (ore bloc de formare depinde de cursul de studiu și cerințele de limba engleză).

Întreabă-te, „Unde vreau să fiu în viață?“

English Training Lounge a fost fondat pe principiul că limba engleză vă va duce mai departe. Mai departe în viața ta personală, și mai mult în viața ta profesională și mai departe în viața ta academică. Cel mai mare dar Anglia a dat lumii este limba engleză. Noi credem că toată lumea are capacitatea de a învăța și de a dezvolta competențe lingvistice în limba engleză sau orice altă limbă. La ETL noi, care va duce cu un pas mai aproape de realizarea vă întregul potențial ... bun venit la oriunde doriți să fie!

CUM FUNCTIONEAZA

Metoda de formare engleză Lounge de învățare oferă studentului posibilitatea de a vorbi limba engleză într-un mod încrezător și autentic. Aceasta oferă o îmbunătățire semnificativă a abilităților de ascultare și înțelegere elevului. Aceasta, la rândul său, duce la o capacitate de citire engleza mai fluent și ritmică și pronunție.

LECȚII

ETL ofera programe de studiu care se potrivesc cu ușurință în stilul de viață oricui. ETL cursanții conecta cu formatorii noștri în persoană sau online, prin intermediul unui număr de platforme de conferințe, Skype @ ETL-engleză fiind cel mai popular. După fiecare lecție de 50 de minute cursantul urmează o listă de verificare de lucruri pe care le pot face acum și să spună în limba engleză sau limba de studiu alese. Cu formatorului ajută, elevul începe să evidențieze și să recunoască greșelile și domeniile de limba engleză abilitățile lor / lingvistice care au nevoie de îmbunătățirea acestora. Cu îndrumarea ETL studentului de fapt, începe să descopere limba engleză sau de studiu pentru ei înșiși!

Locații

Abu Dhabi

Address
ETL, PO Box 95005
Abu Dhabi, Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite

Buenos Aires

Address
Buenos Aires, Buenos Aires, Argentina

Bogota

Address
Bogota, Bogota, Columbia

Rio de Janeiro

Address
Rio de Janeiro, Statul Rio de Janeiro, Brazilia

Santiago

Address
Santiago, Regiunea Metropolitană Santiago, Chile

Buenavista

Address
Buenavista, Statul Mexic, Mexic

Buenos Aires

Address
Buenos Aires, Buenos Aires, Argentina

Bogota

Address
Bogota, Bogota, Columbia

Rio de Janeiro

Address
Rio de Janeiro, Statul Rio de Janeiro, Brazilia

Santiago

Address
Santiago, Regiunea Metropolitană Santiago, Chile

Buenavista

Address
Buenavista, Statul Mexic, Mexic

Dubai

Address
Dubai, Dubai, Emiratele Arabe Unite

Bangkok

Address
Bangkok, Thailanda

Beijing

Address
Beijing, Beijing, China

Delhi

Address
Delhi, India

Hanoi

Address
Hanoi, Hanoi, Vietnam

Hong Kong

Address
Hong Kong, Hong Kong

Kuala Lumpur

Address
Kuala Lumpur, Teritoriul federal Kuala Lumpur, Malaysia

Riyadh

Address
Riyadh, Provincia Riyadh, Arabia Saudită

Seul

Address
Seul, Seul, Coreea de Sud

Shanghai

Address
Shanghai, Shanghai, China

Singapur

Address
Singapur, Singapore

Taipei

Address
Taipei, Taiwan

Tokyo

Address
Tokyo, Japonia

Jakarta

Address
Jakarta, Indonezia

Barcelona

Address
Barcelona, Catalonia, Spania

Berlin

Address
Berlin, Berlin, Germania

Bern

Address
Bern, Cantonul Bernei, Elveţia