Citește Descrierea Oficială

Cine suntem noi

Convertas este o firmă de consultanță fiabilă, ajutând organizațiile să își dezvolte activitățile pentru a se alinia cu obiectivele lor în adoptarea celor mai bune practici.

La Convertas ajutăm întreprinderile să-și îmbunătățească performanța și să crească, găsind noi și mai bune modalități de a face lucrurile. Oferim o serie de servicii specializate în toate domeniile de activitate, lucrăm împreună cu clienții noștri ajutându-i să-și dezvolte organizațiile.

Expertiza Convertas se bazează pe anii de experiență care lucrează cu clienți din industriile diversificate, în Orientul Mijlociu, Africa, Europa și Asia.

Scopul nostru principal este de a ajuta afacerea dvs. să își îmbunătățească performanța și să crească, identificând și rezolvând probleme, găsind noi și mai bune modalități de a face lucrurile. Fie că sunteți o corporație mare, un IMM sau o organizație non-profit, vă ajutăm să vă dezvoltați activitățile, reducând costurile.

La Convertas , vasta gamă de servicii face ca oferta noastră să fie atractivă, cu o mulțime de provocări și oportunități de dezvoltare. Oferta noastră se extinde la toate domeniile de afaceri, lucrând în mână cu clienții noștri ajutându-i să dezvolte organizațiile.

Ce facem

Gama noastră de servicii de consultanță se concentrează asupra managementului strategic și rezolvării problemelor în marketing, resurse umane, calitate, finanțe, achiziții și lanț de aprovizionare. Consultanții noștri sunt pregătiți să-i ajute pe clienți să planifice și să implementeze proiecte, să consilieze și să facă un brainstorming cu ei pentru a produce rezultate practice și pentru a spori gândirea strategică.

La Convertas , pregătim oameni în toate domeniile de activitate, inclusiv management, managementul resurselor umane, marketing, finanțe, achiziții și logistică, care vizează organizațiile, managerii și angajații.

Misiunea noastră

Convertas este o companie de consultanță fiabilă, ajutând organizațiile să își dezvolte activitățile pentru a se alinia cu obiectivele lor, adoptând cele mai bune practici.

Ajutăm companiile să-și îmbunătățească performanța și să crească, planificând, rezolvând probleme și găsind noi și mai bune modalități de a face lucrurile. Oferim o serie de servicii specializate în toate domeniile de activitate, lucrăm împreună cu clienții noștri ajutându-i să-și dezvolte organizațiile.

Viziunea noastra

Convertas este de a fi consultantul de încredere în toate domeniile afacerilor de pe tot globul, o firmă de consultanță de vârf, care are încredere în nivelul său ridicat de competențe în diferite domenii de activitate.

Valorile noastre

  • Excelență: Ne angajăm să oferim clienților noștri servicii excelente care depășesc așteptările lor
  • Integritatea: ceea ce promitem este ceea ce va fi livrat. Având principii morale puternice este modul nostru de viață. Oferim servicii orientate spre rezultate.
  • Creativitate: Noi creăm noi oportunități pentru clienții noștri prin serviciile noastre, soluționarea problemelor și planificarea strategică.
  • Conducerea: Leadershipul nostru se bazează pe viziunea pe care o avem, care inspiră și îi motivează pe ceilalți.

Antrenament și dezvoltare

Organizăm cursuri de formare în toate domeniile afacerii, inclusiv management strategic, managementul resurselor umane, marketing

Metodologia noastră de instruire

Pe măsură ce oamenii nu își amintesc mult de ceea ce au citit sau auzit, metodologia noastră se bazează mai mult pe utilizarea impactului audio-vizual care este mai eficace decât stilul de lectură. Prezentările, videoclipurile și metodele de simulare s-au dovedit a fi foarte eficiente pentru a-și aminti oamenii.

În plus, a face și de a preda sunt cele mai bune vehicule pentru învățare și amintirea. Aceasta înseamnă implicarea cursantului în procesul de predare prin interacțiune, prin completarea foilor de lucru și prin instigarea de a explica și de a prezenta ceea ce este dobândit.

Sesiunile de instruire se desfășoară fie ca cursuri publice pentru 3 până la 5 zile consecutive în locații de hotel într-o organizare de conferințe, fie la sediul clientului ca cursuri interne.

De asemenea, gestionăm programe individuale de instruire (ITP) pentru persoanele care solicită cursuri care să fie adaptate domeniului lor de activitate sau nevoilor acestora. Acestea sunt o pregătire de stil de coaching la un nivel disponibil pentru majoritatea

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri

Convertas

Principiile de bază vor fi explicate și utilizate pentru a ajuta participanții să înțeleagă cum să îmbunătățească procesele prin cartografierea în organizațiile de servic ... [+]

Vor fi prezentate și discutate diverse evaluări ale proceselor. Principiile de bază vor fi explicate și utilizate pentru a ajuta participanții să înțeleagă cum să îmbunătățească procesele prin cartografierea în organizațiile de servicii și de producție. Acest curs va implica participanții în diferite exerciții simple și complexe de cartografiere a proceselor.

Cursul va provoca participanții prin utilizarea studiilor de caz și scenariilor reale. Vor fi folosite prelegeri, discuții de grup și prezentări pentru atingerea obiectivelor de învățare.

ObiectiveDefiniți procesele și importanța acestora pentru buna funcționare a unei organizațiiIdentificați standardele internaționale pentru abordarea proceselorExaminați diferitele metodologii de evaluare a proceselorGenerați diagrame de analiză a proceselor și construiți hărți de proces pentru îmbunătățireJustificați necesitatea de a măsura procesele ca instrument de îmbunătățireCare ar trebui să participe... [-]
Emiratele Arabe Unite Dubai
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
5 zile
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Convertas

Acest curs oferă tehnici esențiale și profunde care vă vor permite să excelați la locul de muncă. ... [+]

Acest curs oferă tehnici esențiale și în profunzime practice care vă vor permite să excelați la locul de muncă. În acest curs veți învăța cele mai bune practici multidisciplinare, cum ar fi cum să fiți un scriitor de afaceri mai bun și un comunicator de masterat.

Acest curs se concentrează, de asemenea, asupra importanței furnizării unui serviciu excepțional de servicii interne și externe pentru clienți și a impactului pe care îl are acest lucru.

Mai mult, veți avea șansa de a discuta efectele stresului la locul de muncă și modalitățile de a transforma stresul într-un avantaj. Veți afla, de asemenea, modul în care vă stăpâniți utilizarea eficientă a timpului va crește inevitabil productivitatea și va scădea nivelul de stres. Un alt subiect pe care îl veți implica este organizarea și desfășurarea unei întâlniri eficiente și profesionale. În sfârșit, veți învăța în detaliu cum vă puteți îmbunătăți capacitățile de manipulare a telefonului.... [-]

Emiratele Arabe Unite Dubai
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
4 zile
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Convertas

Acest curs hands-on vă va avansa abilitățile de masaj, modelare, integrare și automatizare la niveluri noi. Veți învăța, de asemenea, normalizarea și masarea datelor zgom ... [+]

Acest curs hands-on vă va avansa abilitățile de masaj , modelare, integrare și automatizare la niveluri noi. Veți învăța, de asemenea, normalizarea și masarea datelor zgomotoase, pregătirea rapoartelor, analiza și reconcilierea.

Acesta este un curs bazat pe Excel, care vă permite să dezvoltați un nou nivel de expertiză și să adăugați o valoare imediată pentru munca dvs.

ObiectiveAplicați expertiza de raportare Excel în afaceri, finanțe și contabilitate, prin îmbunătățirea segmentării și dicționării datelor, a masării datelor și a capacităților de analiză a datelorUtilizați tabele pivot și grafice pivot pentru a efectua scrierea, analiza și reconcilierea automată a rapoartelor într-un mod mai eficientElaborați rapoarte speciale de flash și gestionare prin conectarea Excel cu Access, web, text, SQL și alte baze de dateRepetați sarcinile și generați eficient rapoartele prin înregistrarea, rularea și editarea macrocomenzilorDobândiți numeroase sfaturi și trucuri care vor îmbunătăți eficiența munciiCare ar trebui să participe... [-]
Emiratele Arabe Unite Dubai
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
5 zile
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Convertas

Acest curs practic vă va pregăti pentru o carieră interesantă în Management. Îmbunătățiți perspectivele dvs. de avansare în carieră utilizând acest program ca bază pentru ... [+]

Acest curs practic vă va pregăti pentru o carieră interesantă în Management. Îmbunătățiți-vă perspectivele de avansare în carieră utilizând acest program ca bază pentru studii ulterioare în acest domeniu cu creștere rapidă. Această calificare oferă o oportunitate unică, accesibilă și rentabilă pentru cursanți, pentru a se asigura că acestea satisfac cerințele pieței competitive.

ObiectiveDobândiți cele mai bune practici în bugetareÎnțelegeți rolul strategic al conceptelor de costExplicați conceptele de costuri pentru utilizarea informațiilor privind costurile pentru controlul gestiuniiDescrieți rolul bugetelor în procesul de gestionareDiscutați despre importanța strategiei și a rolului acesteia în bugetul principalPregătiți un buget principal și explicați interconexiunile dintre programul său de susținereÎnțelegeți abordările bazate pe zero, bazate pe activități și pe cele de tip kaizen la bugetareExplicați esența sistemelor de controlElaborați bugete flexibile pentru evaluarea performanței financiare pe termen scurtIdentificați diferite măsuri de control al costurilorMăsurați și evaluați performanțaCare ar trebui să participe... [-]
Emiratele Arabe Unite Dubai
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
5 zile
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Convertas

Gestionarea eficientă a resurselor umane este considerată din ce în ce mai mult ca afectând pozitiv performanța și succesul competitiv atât în organizațiile mari, cât și ... [+]

Gestionarea eficientă a resurselor umane este considerată din ce în ce mai mult ca afectând în mod pozitiv performanța și succesul competitiv atât în organizațiile mari, cât și în cele mici. Pe măsură ce resursele umane au devenit considerate mai critice pentru succesul organizațional, multe organizații și-au dat seama că oamenii dintr-o organizație oferă un avantaj competitiv.

ObiectiveÎnțelegeți importanța oamenilor ca fiind cel mai important activ al organizațieiAflați cum o organizație ar trebui să-și gestioneze resursele umaneConfirmați recrutarea persoanei potrivite în poziția corectă cu pachetul corect de beneficiiPlanificarea forței de muncăUtilizați cele mai eficiente opțiuni de recrutare și instrumente moderneÎnțelegeți filosofia și strategia de recompensă adecvată și cum să maximizați eficacitatea acestoraDezvoltarea resurselor umane și beneficiile acestoraCare ar trebui să participe... [-]
Emiratele Arabe Unite Dubai
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
5 zile
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Convertas

Acest curs are o perspectivă aprofundată asupra stabilirii măsurilor corecte de gestionare a angajaților, măsuri care sunt în primul rând obiective în natură. ... [+]

Acest curs are o perspectivă aprofundată asupra stabilirii măsurilor corecte de gestionare a angajaților, măsuri care sunt în primul rând obiective în natură. De asemenea, descrie modul în care se desfășoară reuniuni eficiente de evaluare a performanței și subliniază importanța coaching-ului ca mijloc de îmbunătățire a performanței.

Cursul combină metodele teoretice și practice pentru difuzarea conținutului. Participanții sunt așteptați să participe la întâlniri de evaluare a performanțelor și sesiuni de coaching.

ObiectiveDefinirea managementului performanței, a obiectivelor sale și a diverselor responsabilitățiListați principalele faze într-un ciclu de gestionare a performanței și cum să gestionați fiecare pentru obținerea rezultatelor optimeElaborați măsuri concrete și imateriale de performanțăCreați obiective bazate pe afaceri, inclusiv obiectivele "SMART", măsurile și indicatorii cheie de performanță (KPI)Definirea coaching-ului și lista celor 5 pași pentru desfășurarea sesiunilor de coaching optimDesfășurați reuniuni eficiente de evaluare a performanțelorIdentificați modalitățile de a recompensa și recunoaște angajațiiCare ar trebui să participe... [-]
Emiratele Arabe Unite Dubai
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
5 zile
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Convertas

Întreprinderile de afaceri sunt întotdeauna în pericol. Un astfel de risc poate include riscuri de luare a deciziilor, riscuri de estimare și planificare, procese și proc ... [+]

Întreprinderile de afaceri sunt întotdeauna în pericol. Acest risc poate include riscuri de luare a deciziilor, riscuri de estimare și planificare, procese și proceduri etc. Evident, un risc este frauda sau alte tipuri de abuz de resurse de afaceri.

Acest atelier combină standardele internaționale pentru diferite tipuri de gestionare a riscurilor și este dezvoltat de experți cu experiență. Cursul este destinat să permită managerilor să aibă o cunoaștere solidă și profesioniști în domeniul financiar / audit pentru a obține competențele relevante pentru gestionarea riscurilor.

ObiectiveIdentificați diferitele tipuri de active de afaceri,Descrieți structura și elementele unui sistem de control intern,Identificați riscurile posibile pentru afaceri și inițiați planuri pentru a le gestiona corectDezvoltarea activităților de control al activelor,Explicați cum să implementați eficient activitățile de control al activelor.Care ar trebui să participe... [-]
Emiratele Arabe Unite Dubai
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
5 zile
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Convertas

Acest curs este de a oferi participanților cunoștințele și abilitățile necesare pentru a dezvolta o viziune coerentă pentru îndrumarea acțiunilor unei organizații, luarea ... [+]

Acest curs este de a oferi participanților cunoștințele și abilitățile necesare pentru a dezvolta o viziune coerentă pentru îndrumarea acțiunilor unei organizații, luarea deciziilor și alocarea resurselor.

Planificarea strategică ar trebui să se bazeze pe valoarea creată de organizație pentru clienții săi și ar trebui să ocupe organizația ca partener de afaceri cu valoare adăugată acelor clienți.

ObiectiveViziunea misiunii și obiectivele unei organizațiiAnaliza SWOT cu studiu aprofundat al tuturor componentelorComparând SOWT cu alte instrumente (de ex. PEST)Percepția și gândirea sub-conștientăValori și credințeTipuri de strategii și utilizarea lorPregătirea planurilor de acțiune pentru implementarea unui plan strategicImplementarea și monitorizarea planurilor strategiceCare ar trebui să participe... [-]
Emiratele Arabe Unite Dubai
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
5 zile
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Convertas

Este dificil să se creeze și să se pună în aplicare reglementările și procedurile necesare pentru a controla diverse tipuri de active ale întreprinderii. Controlul active ... [+]

Este dificil să se creeze și să se pună în aplicare reglementările și procedurile necesare pentru a controla diverse tipuri de active ale întreprinderii.

Controlul activelor se bazează în primul rând pe încrederea celor care le administrează. (Deși acest lucru este un factor important, acesta nu este unic pentru sistemul de control.) O atenție redusă este acordată evaluării și definirii riscurilor la stabilirea metodelor de control al activelor.

ObiectiveIdentificați diferitele tipuri de active ale afaceriiDescrieți structura și elementele unui sistem de control internDezvoltarea activităților de control al activelorExplicați cum să implementați eficient activitățile de control al activelorCare ar trebui să participe... [-]
Emiratele Arabe Unite Dubai
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
4 zile
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Convertas

Acest program va introduce Business Intelligence (BI), hands-on, pentru a vă permite să curățați, să normalizați și să interpretați volume mari de date. Veți putea stabil ... [+]

Acest program va introduce Business Intelligence (BI) , hands-on, pentru a vă permite să curățați, să normalizați și să interpretați volume mari de date. Veți putea stabili relații istorice, analiza situației actuale și prezicerea strategiilor viitoare.

Aplicarea BI este fără frontiere, acoperind decizii operaționale, tactice și strategice. Acesta cuprinde toate departamentele și cascadele în jos pentru toți utilizatorii care efectuează curățarea datelor, raportarea, analiza, modelarea, integrarea și automatizarea.

În acest curs, utilizăm MS Excel exclusiv ca un instrument BI complet și ușor de utilizat, care vă permite să dezvoltați un nivel exclusiv de expertiză și să adăugați o valoare imediată pentru munca și compania dumneavoastră.... [-]

Emiratele Arabe Unite Dubai
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
4 zile
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Convertas

Acest program se concentrează pe competențele practice pe care profesioniștii trebuie să le dezvolte și să le întrețină pentru a conduce alții și a fi un agent al schimbă ... [+]

Acest program se concentrează pe competențele practice pe care profesioniștii trebuie să le dezvolte și să le întrețină pentru a conduce alții și a fi un agent al schimbării.

Acest program începe prin predarea participanților la fundamentele conducerii și continuă prin predarea participanților competențe valoroase în comunicarea interpersonală, comunicarea în grupuri mici, gestionarea conflictelor, comunicarea interculturală, scrierea și gestionarea schimbărilor organizaționale.

ObiectiveComunicați ideile în mod clar, cu putere și intenționat, pentru a inspira și a conduce alții să creeze viziune, să modeleze cultura și să atingă obiectivele organizaționale.Dezvoltați abilități puternice de comunicare interactivă pentru a consolida relațiile dintre echipe, departamente și niveluri ierarhice.Dezvoltați strategii de comunicare pentru team building pentru a colabora eficient pentru o mai bună rezolvare a problemelor și luarea deciziilor.Transformați conflictul distructiv într-un conflict constructiv creând încredere în organizație și creând un mediu de lucru productiv.Recunoașteți diferențele culturale din cadrul organizațiilor și între organizații și folosiți cele mai bune practici de comunicare pentru a îmbunătăți înțelegerea și bunăvoința.Planificați, introduceți și implementați o schimbare de succes cu ajutorul angajaților în mediul de afaceri complex de astăzi.Construiți, gestionați și conduceți echipe virtuale în timp ce implementați strategii pentru a maximiza colaborarea și productivitatea.Utilizați abilități puternice de scriere pentru a compune mesaje eficiente care să producă rezultatele dorite în diferite contexte de afaceri.Care ar trebui să participe... [-]
Emiratele Arabe Unite Dubai
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
5 zile
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Convertas

Atelierul este destinat managerilor care nu au cunoștințe în domeniul contabilității și al finanțelor. Proprietarii și managerii de afaceri trebuie adesea să semneze și s ... [+]

Atelierul este destinat managerilor care nu au cunoștințe în domeniul contabilității și al finanțelor. Proprietarii și managerii de afaceri trebuie adesea să semneze și să aprobe situațiile financiare și să interpreteze datele.

Ei vor învăța cum să folosească informațiile din situațiile financiare pentru lucrările lor de planificare și gestiune și cum să evalueze performanța afacerii prin situații financiare (cum ar fi identificarea variabilelor neregulate pentru ultima perioadă, ...)

ObiectiveIdentificați funcțiile informațiilor contabile în procesul de luare a deciziilorExplicați elementele situațiilor financiareDesfășurați analiza de bază a performanței financiareUtilizați informații contabile pentru luarea deciziilorCare ar trebui să participe... [-]
Emiratele Arabe Unite Dubai
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
3 zile
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Convertas

Creativitatea, rezolvarea problemelor și luarea deciziilor nu numai că vă ajută să creați soluții mai bune, ci creează o experiență pozitivă care accelerează adoptarea de ... [+]

"Imaginația este mai importanta decat cunoasterea. Pentru că în timp ce cunoașterea definește tot ceea ce cunoaștem și înțelegem acum, imaginația indică tot ce am putea descoperi și crea încă. "Albert Einstein

Este un proces care vă ajută să redefiniți problemele și oportunitățile cu care vă confruntați, să veniți cu răspunsuri și soluții noi și inovatoare și apoi să luați măsuri. Instrumentele și tehnicile folosite fac ca procesul să fie distractiv, angajat și colaborativ.

Creativitatea, rezolvarea problemelor și luarea deciziilor nu numai că vă ajută să creați soluții mai bune, ci creează o experiență pozitivă care accelerează adoptarea de noi idei. După înțelegerea mecanismelor de gândire, vă vom oferi metodele și instrumentele pe care le veți practica în timpul sesiunilor și care vă pot ajuta la locul de muncă sau în viață și de la cele mai luminoase la cele mai dificile sau cele neobișnuite... [-]

Emiratele Arabe Unite Dubai
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
5 zile
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Convertas

Dezvoltarea organizațională îmbunătățește rolul HR pentru a deveni un partener strategic în afaceri. Acest curs vă va ajuta să învățați totul despre dezvoltarea organizaț ... [+]

Dezvoltarea organizațională îmbunătățește rolul HR pentru a deveni un partener strategic în afaceri. Acest curs vă va ajuta să învățați totul despre dezvoltarea organizațională de la definiție la aplicații.

Acesta va sublinia rolul dezvoltării resurselor umane în organizație pentru a ajuta oamenii și organizațiile să gestioneze eficient schimbările.

Acest curs utilizează o combinație de teorie și aplicarea practică a conceptelor de curs. Participanții se vor implica în exerciții de simulare, combinate cu discuții despre situații reale care le vor permite să dobândească cunoștințe și abilități puternice.

ObiectiveÎnțelegerea dezvoltării organizaționaleEvaluați pregătirea organizației pentru dezvoltarePrezentarea analizei datelor referitoare la dezvoltarea organizaționalăElaborarea unei strategii de dezvoltare organizaționalăImplementarea proceselor de management al schimbăriiCare ar trebui să participe... [-]
Emiratele Arabe Unite Dubai
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
5 zile
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Convertas

Organizațiile de succes vor avea întotdeauna mai multe oportunități. Este atunci când gestionarea extinderii devine importantă. Pentru ca o echipă să administreze mai mul ... [+]

Organizațiile de succes vor avea întotdeauna mai multe oportunități. Este atunci când gestionarea extinderii devine importantă. Pentru ca o echipă să administreze mai multe proiecte, este nevoie de tehnici și instrumente unice. Această instruire va ajuta la gestionarea cu succes a mai multor proiecte în același timp.

ObiectiveÎnțelegeți diferența între domeniul de aplicare al unui proiect și cel al unui proiect multipluPrincipiile cheie ale managementului de proiectMonitorizarea mai multor proiecteCum se fac instrumente practice și relevante pentru monitorizarea mai multor proiecteGestionarea mai multor bugete și finanțe pentru proiectePrognozarea și aplicarea standardelor de calitate pentru mai multe proiectePrincipiile HRM pentru mai multe proiecteCare ar trebui să participe... [-]
Emiratele Arabe Unite Dubai
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
5 zile
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Convertas

Comportamentul oamenilor este influențat de situație, dar mai mult prin înțelegerea lumii din jurul lor. Asta face ca unii oameni să fie dificili pentru ceilalți. ... [+]

Comportamentul oamenilor este influențat de situație, dar mai mult prin înțelegerea lumii din jurul lor. Asta face ca unii oameni să fie dificili pentru ceilalți.

Cei mai mulți dintre noi trebuie să ne confruntăm cu oameni dificili la un moment dat sau altul. Stresul de a manipula persoanele dificile poate crea o lipsă de productivitate și reticență în a veni la lucru.

ObiectiveÎnțelegerea diferenței dintre oameniÎnțelegerea modelelor comportamentale și personale ale omuluiÎnțelegerea de ce oamenii devin greu de tratațiEvitarea manipulării persoanelor dificileDezvoltarea încrederii în abordarea mai multor tipuri de persoaneAplicarea tehnicilor de rezolvare a conflictelorFolosind cuvinte care de-escaladă și dau critici în mod eficientAplicând comportamente asertive și vedeți rezultate instantaneeCare ar trebui să participe... [-]
Emiratele Arabe Unite Dubai
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
3 zile
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Convertas

Cursul MSP oferă cunoștințe despre principiile MSP®, temele de guvernanță și fluxurile de transformare definite în cadrul MSP®, un standard renumit de management al proie ... [+]

Cursul de Gestionare a Proiectelor Succese transmite cunoștințe despre principiile MSP®, temele de guvernare și fluxurile de transformare definite în cadrul MSP®, un standard renumit de Management al Proiectului.

Rolul și responsabilitățile de gestionare a programului explicate în acest curs va avansa capacitatea dvs. de a angaja și de a îndeplini cerințele de afaceri ale clienților dumneavoastră. Cu această pregătire, veți putea demonstra abilități mai bune de gestionare a programelor, adaptabilitate îmbunătățită și flexibilitate atunci când lucrați într-un mediu de program volatil și în continuă schimbare.

ObiectiveDobândi cunoștințele și competențele relevante necesare pentru Fundația MSPDezvoltați o înțelegere a modului în care proiectele se încadrează într-un programDeține o cunoaștere activă și își manifestă un angajament ferm față de principiile și procesele de gestionare a programuluiDezvoltați o abordare orientată spre soluții pentru reducerea riscurilor, gestionarea problemelor, controlul calității și managementul părților interesateFiți în poziția de a defini și direcționa strategia unei organizații de gestionare a programuluiCare ar trebui să participeProfesioniști angajați într-un rol de gestionare a programuluiSenior Manageri de ProiectManagerii de programeManagerii operaționaliAsigurarea calității profesioniștimodule... [-]
Emiratele Arabe Unite Dubai
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
5 zile
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Convertas

Acest curs este dezvoltat pentru a răspunde nevoilor "bazate pe cercetare" ale managerilor de logistică, directorilor și directorilor executivi pentru aptitudinile de man ... [+]

Acest curs este dezvoltat pentru a răspunde nevoilor "bazate pe cercetare" ale managerilor de logistică, directorilor și directorilor executivi pentru aptitudinile de management al lanțului de aprovizionare.

Acest atelier cuprinzător de formare de cinci zile va asigura utilizarea eficientă și eficientă a abilităților de licitație. Furnizorii sunt factori cheie pentru determinarea calității și a rezultatelor.

Gestiunea strategică a lanțului de aprovizionare vă poate ajuta să lucrați cu furnizori suportivi. Implementarea managementului lanțului de aprovizionare produce rezultatul potrivit, necesitând un angajament major al echipei de management proprii.

... [-]

Emiratele Arabe Unite Dubai
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
5 zile
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Convertas

Acest curs este acela de a oferi participanților cunoștințele și abilitățile necesare pentru a efectua o analiză aprofundată a unui proiect în timpul etapelor de planific ... [+]

Acest curs este acela de a oferi participanților cunoștințele și abilitățile necesare pentru a efectua o analiză aprofundată a unui proiect în timpul etapelor de planificare și implementare.

Participanții la acest curs interactiv vor învăța toate instrumentele critice și tehnicile necesare pentru a lua decizii pentru a optimiza executarea cu succes a unui proiect într-un mediu dinamic

ObiectiveAbilitatea și încrederea în utilizarea unei tehnici practice de planificare a proiectului.Abilitatea de a determina dacă un proiect poate fi livrat cu adevărat la timp și în buget.O înțelegere a modului de descoperire a riscurilor necesare pentru a îndeplini o dată de livrare constrânsă.Încrederea de a comunica în mod clar "compromisurile" proiectului.Stabiliți obiective realizabile cu clienții, managerii și membrii echipei de proiect.Cunoașterea modului de înregistrare a progresului real al proiectului și apoi utilizarea liniei de bază a proiectului pentru a identifica și a gestiona varianța.Abilitatea de a "încadra" întrebările dvs. atunci când analizați planul proiectului pentru a identifica variante ascunseCare ar trebui să participe... [-]
Emiratele Arabe Unite Dubai
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
3 zile
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Convertas

Un serviciu bun pentru clienți poate fi considerat ca fiind un mare diferențiator între firme. În timp ce produsele concurente sunt deseori similare și pot fi duplicate c ... [+]

Serviciul de relații cu clienții poate fi considerat ca un mare diferențiator între firme. În timp ce produsele concurente sunt adesea similare și pot fi duplicate cu ușurință, serviciul pentru clienți este un sistem holistic, care necesită un efort susținut la nivel de organizație, condus de partea de sus și care pătrunde în toate aspectele culturii organizației. Organizația care se concentrează pe client devine un concurent formidabil al cărui model nu poate fi ușor copiat.

În acest curs, ne uităm la ceea ce este nevoie pentru a construi o organizație orientată spre client. Studiile de caz, exercițiile de autoevaluare, utilizarea instrumentelor de calitate a serviciilor, clipurile video cu note, întrebările orale și scrise care au drept rezultat dezbateri și multe altele sunt folosite în acest curs, pe lângă prezentările scurte de consultanți și participanți.... [-]

Emiratele Arabe Unite Dubai
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
5 zile
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Convertas

Acest curs acoperă cele mai recente practici esențiale în prognoză, planificare, achiziții, transport, depozitare și logistică. Acesta acoperă cadrul de referință al oper ... [+]

Acest curs acoperă cele mai recente practici esențiale în prognoză, planificare, achiziții, transport, depozitare și logistică.

Acesta acoperă cadrul de referință al operațiunilor de lanț de aprovizionare (SCOR) pentru îmbunătățirea continuă a performanței în lanțul de aprovizionare.

Furnizorii sunt factori cheie pentru determinarea calității și a rezultatelor. Administrarea adecvată a lanțului de aprovizionare vă poate ajuta să lucrați cu furnizori de asistență. Implementarea managementului lanțului de aprovizionare produce rezultatul potrivit, necesitând un angajament major al echipei de management proprii.

ObiectiveRecunoașterea tendințelor și a practicilor moderne în managementul lanțului de aprovizionare și logisticăPractici de prognoză și tehnici de optimizare a inventaruluiEvaluați categoriile de articole și formulați strategii adecvate de aprovizionareDescrieți rolul și obiectivele managementului transporturilor în logisticăUtilizați tehnici de depozitare cu valoare adăugatăAplicați cadrul de referință privind operațiunile în lanțul de aprovizionare (SCOR) pentru gestionarea performanțelor lanțului de aprovizionareCare ar trebui să participe... [-]
Emiratele Arabe Unite Dubai
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
5 zile
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Convertas

Acest curs oferă formare de leadership și abilitățile necesare pentru a vă gestiona pe dumneavoastră și pe ceilalți și demonstrează cât de excelent conduce organizațiile. ... [+]

Acest curs oferă formare de leadership și abilitățile necesare pentru a vă gestiona pe dumneavoastră și pe ceilalți oameni și demonstrează cât de multă conducere excelentă transformă organizațiile. Există provocări majore cu care se confruntă liderii de astăzi care încearcă să modeleze organizațiile de mâine.

Se dezvoltă noi modele de leadership pentru a aborda aceste provocări, iar aceste evoluții necesită o abordare diferită a gândirii privind o conducere eficientă. Există, de asemenea, o cerere crescândă de leadership etic și angajament care sporește performanța și bunăstarea angajaților, precum și performanța organizației.

ObiectiveAccentuați studiul critic al leadershipului și al implicațiilor acestuia în conducerea globalăIntroduceți cadrele teoretice selectateAplicați teorii de conducere pentru a practicaDezvoltați abilitățile și stilul personal de conducereCare ar trebui să participe... [-]
Emiratele Arabe Unite Dubai
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
5 zile
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Convertas

Acest curs practic vă va pregăti pentru o carieră interesantă în Management și Leadership. Îmbunătățiți-vă perspectivele de avansare în carieră utilizând acest program ca ... [+]

Acest curs practic vă va pregăti pentru o carieră interesantă în Management și Leadership. Îmbunătățiți-vă perspectivele de avansare în carieră utilizând acest program ca bază pentru studii ulterioare în acest domeniu cu creștere rapidă. Această calificare oferă o oportunitate unică, accesibilă și rentabilă pentru cursanți, pentru a se asigura că acestea satisfac cerințele pieței competitive.

ObiectiveRecrutare - analiza postului, publicitate; abilități de intervievare; tehnicile de selecțieRetenție - inducție, orientare, dezvoltare, recompenseManagementul performanței - stabilirea așteptărilor, responsabilitățile cheieInstruirea și coaching-ul pentru performanță și furnizarea unui feedback eficientDescrierea cerințelor legale pe care le aplică practicile de gestionare a resurselor umaneCare ar trebui să participe... [-]
Emiratele Arabe Unite Dubai
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
5 zile
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Convertas

Acest curs practic în logistică vă va pregăti pentru o carieră interesantă în logistică. Îmbunătățiți-vă perspectivele de avansare în carieră utilizând acest program ca b ... [+]

Acest curs practic în logistică vă va pregăti pentru o carieră interesantă în logistică. Îmbunătățiți-vă perspectivele de avansare în carieră utilizând acest program ca bază pentru studii ulterioare în acest domeniu cu creștere rapidă. Această calificare oferă o oportunitate unică, accesibilă și rentabilă pentru cursanți

ObiectiveConduceți o echipă, un departament sau un proiect de logistică câștigătoareÎnțelegeți tehnicile practice și cele mai recente în gestionarea logisticiiÎmputerniciți-i pe alții să obțină rezultate în gestionarea logisticiiAsigurați-vă că mărfurile sunt în mod corespunzător înregistrate, depozitate, stocate și consumate conform ultimelor cerințe ale afaceriiAsigurați-vă că sunt îndeplinite principiile de depozitare și de livrare a bunurilor.Gestionați logistica internațională a scărilor mai mari.Care ar trebui să participe... [-]
Emiratele Arabe Unite Dubai
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
5 zile
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Convertas

Microcreditul implică alocarea de împrumuturi mici antreprenorilor sau artizanilor care nu pot avea acces la împrumuturile bancare convenționale. Microcreditul este în cr ... [+]

Microcreditul implică alocarea de împrumuturi mici antreprenorilor sau artizanilor care nu pot avea acces la împrumuturile bancare convenționale. Microcreditul este în creștere, în special în țările în curs de dezvoltare, unde permite realizarea de micro-proiecte, promovarea activității și crearea de bogății.

Microcreditul este practicat și în țările dezvoltate.

Acest curs este acela de a oferi platforma mult mai necesară pentru a împărtăși experiențele între factorii de decizie politică, bancherii și agențiile de dezvoltare a întreprinderilor pentru a dezvolta scheme de credit bazate pe nevoi pentru dezvoltarea microîntreprinderilor. Acesta va oferi o platformă mult mai necesară pentru a împărtăși experiențele și, prin urmare, pentru a evita schemele de credite bazate pe nevoi pentru a permite împuternicirea economică a tineretului.... [-]

Emiratele Arabe Unite Dubai
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
5 zile
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Convertas

Acest curs va oferi participanților abilitățile necesare pentru a-și planifica proiectele, prin crearea de declarații de aplicare a proiectului și a structurilor de defal ... [+]

Acest curs va oferi participanților abilitățile necesare pentru a-și planifica proiectele, prin crearea de declarații de aplicare a proiectului și a structurilor de defalcare a proiectului. În plus, participanții vor putea dezvolta indicatori de performanță cheie pentru monitorizarea și controlul programelor și bugetului proiectelor.

Cursul urmărește, de asemenea, să asiste participanții la evaluarea fezabilității proiectelor lor prin aplicarea tehnicilor de bugetare a capitalului. În cele din urmă, participanții vor planifica în mod eficient implicarea părților interesate și vor gestiona așteptările acestora.

Cursul utilizează o combinație de tehnici interactive, cum ar fi prezentări scurte de către consultant și participanți și evaluări psihometrice. Cursul include, de asemenea, utilizarea unui număr de exerciții de grup și studii de caz urmate de discuții în plen.... [-]

Emiratele Arabe Unite Dubai
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
5 zile
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Convertas

Acest curs se concentrează pe îmbunătățirea expertizei managerului de proiect în domeniul managementului riscurilor, de la planificarea inițială până la închiderea proiec ... [+]

Studiile sugerează că 90% din problemele proiectului pot fi prevăzute prin aplicarea tehnicilor de gestionare a riscului de proiect. Identificarea și controlul în mod activ a riscului mărește în mare măsură acuratețea domeniului de aplicare, a programului și a bugetului, precum și reducerea timpului pe care echipa îl cheltuiește.

Acest curs se concentrează pe îmbunătățirea expertizei managerului de proiect în domeniul managementului riscurilor, de la planificarea inițială până la închiderea proiectului. Participanții vor aplica toate principiile cursului la un studiu de caz referitor la muncă, luate direct din mediul lor de lucru. La finalizarea cursului, elevii vor putea identifica, analiza, răspunde și controla riscurile proiectului.... [-]

Emiratele Arabe Unite Dubai
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
3 zile
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Convertas

Acest curs practic vă va pregăti pentru o carieră interesantă în Managementul și Leadershipul Resurselor Umane. Îmbunătățiți-vă perspectivele de avansare în carieră utili ... [+]

Acest curs practic vă va pregăti pentru o carieră interesantă în Managementul și Leadershipul Resurselor Umane. Îmbunătățiți-vă perspectivele de avansare în carieră utilizând acest program ca bază pentru studii ulterioare în acest domeniu cu creștere rapidă.

Această calificare oferă o oportunitate unică, accesibilă și rentabilă pentru cursanți, pentru a se asigura că acestea satisfac cerințele pieței competitive

ObiectiveÎnțelege angajamentul angajaților și motivațiaÎnțelegerea componentelor implicării angajațilorÎnțelegeți driverele și activatorii implicării angajațilorDobândiți abilitățile pentru a promova angajamentul angajațilorDezvoltarea resurselor umane și beneficiile acestoraCare ar trebui să participe... [-]
Emiratele Arabe Unite Dubai
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
5 zile
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Convertas

Planificarea este atât cea mai critică cât și cea mai dificilă fază a oricărei operațiuni de achiziții publice. Acesta oferă direcția spre modul în care funcția intențion ... [+]

Planificarea este atât cea mai critică cât și cea mai dificilă fază a oricărei operațiuni de achiziții publice. Acesta oferă direcția spre modul în care funcția intenționează să asigure securitatea aprovizionării organizației.

Când vine vorba de gestionarea ofertelor, un plan de achiziții solid va contribui la echilibrarea obiectivelor adesea contradictorii de a genera economii și de a satisface clienții interni. În acest curs, oferim o explicație detaliată a modului de abordare a planificării obiectivelor și inițiativelor privind achizițiile publice.

Ne îndreptăm atenția asupra diferitelor tehnici de prognoză calitativă și cantitativă, deoarece acestea se referă la planificarea inventarului și demonstrăm modul în care pot fi aplicate strategii diferite de integrare a furnizorilor pentru a ajuta la susținerea operațiunilor și a proiectelor.... [-]

Emiratele Arabe Unite Dubai
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
5 zile
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Convertas

Acest curs va explica teoriile de planificare a cererii, modelele și cele mai bune practici care vor ajuta participanții să se ocupe de diverse scenarii viitoare pentru a ... [+]

Acest curs va explica teoriile de planificare a cererii, modelele și cele mai bune practici care vor ajuta participanții să se ocupe de diverse scenarii viitoare pentru a asigura un flux continuu de inventar la cel mai mic cost posibil.

Acest curs utilizează o combinație de tehnici interactive și hands-on și scurte prezentări de către consultant și participanți. Vor fi multe exerciții individuale și de grup. Exercițiile sunt legate de locul de muncă unde participanții trebuie să calculeze sau să tragă soluțiile optime după înțelegerea procesului.

ObiectiveMenționați obiectivele managementului stocurilor și enumerați impactul acestora asupra costurilor și serviciilor pentru cliențiPregătiți o clasificare adecvată a stocului și utilizați cele mai bune practici pentru specificarea elementului și catalogareaUtilizați tehnici de prognoză științifică pentru a anticipa cererea și a gestiona mai bine timpul de desfășurareDiferențiați și clasificați elementele costului stoculuiCalculați cantitatea optimă de comandă și determinați stocurile de siguranță și punctele de rearanjareCare ar trebui să participe... [-]
Emiratele Arabe Unite Dubai
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
3 zile
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Convertas

Cursul este conceput ca un atelier în care participanții întocmesc prima analiză SWOT pentru funcția de resurse umane la propria organizație și apoi identifică diferitele ... [+]

Cursul este conceput ca un atelier în care participanții întocmesc prima analiză SWOT pentru funcția de resurse umane la propria organizație și apoi identifică diferitele abilități și competențe necesare care le vor permite să construiască și să dezvolte atât conducerea personală, cât și cea departamentală a resurselor umane, transformându-se în manageri de adăugare de valoare.

Cursul va utiliza, de asemenea, o combinație de tehnici interactive, cum ar fi prelegeri, studii de caz și discuții de grup, al căror scop este înțelegerea cimentului și furnizarea de exemple de bune practici internaționale.

ObiectiveDezvoltarea tehnicilor care să leagă procesele și activitățile interne ale HR cu așteptările externeExplicați cele șase competențe HR personale care definesc profesionalismul resurselor umane și care le permit să devină manageri sau profesioniști care să adauge valoareAplicați instrumentele necesare pentru a evalua și a îmbunătăți fiecare dintre cele șase competențe pentru conducerea resurselor umaneAparați instrumentele analitice HR moderne și folosiți-le ulterior în organizațiile lor pentru a genera date și rapoarte de informații de afaceriGenerați informații de resurse umane care ajută la minimizarea riscului asociat investițiilor de capital umanCreați un departament eficient de resurse umane care oferă rezultate de afaceriGenerează deciziile comerciale adecvateCare ar trebui să participe... [-]
Emiratele Arabe Unite Dubai
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
5 zile
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Convertas

La nivel superior, este nevoie să se practice strategii de comunicare foarte impresionante. Aceasta include comunicarea scrisă și verbală, precum și limba corpului, reacț ... [+]

La nivel superior, este nevoie să se practice strategii de comunicare foarte impresionante. Aceasta include comunicarea scrisă și verbală, precum și limba corpului, reacțiile, alegerea cuvintelor, raționamentul și orice altceva.

Deși abilitățile media și PR sunt necesare din ce în ce mai mult pentru orice organizație stabilită, managerii trebuie, de asemenea, să se pregătească pentru a excela în aptitudinile relevante.

ObiectiveCreați o strategie de PR integratăAdvance abilitățile de intervievareFaceți o utilizare eficientă a opțiunilor PR onlineGestionați mediile electroniceMaximizați puterea media a organizațieiÎnțelegeți regulile pentru campaniile de lobbyGestionați meritele și dezavantajele adresei de e-mail directeCare ar trebui să participe... [-]
Emiratele Arabe Unite Dubai
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
5 zile
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Convertas

Acest curs vă va permite să vă transformați pe dvs. și pe departamentul dumneavoastră de resurse umane într-un partener de afaceri capabil să livreze rezultate și să adău ... [+]

Acest curs vă va permite să vă transformați pe dvs. și pe departamentul dumneavoastră de resurse umane într-un partener de afaceri capabil să livreze rezultate și să adăugați valoare organizației dumneavoastră.

Acest curs se bazează pe cele mai recente cercetări și cele mai bune practici legate de managementul resurselor umane. Acesta aduce experiențe și exemple noi participanților, precum și înțelegerea și înțelegerea a ceea ce face un partener de afaceri HR de succes.

Cursul utilizează un amestec integrat de abordări de formare, inclusiv cursuri, studii de caz, activități de grup și schimb de experiență. Participanții vor trece prin diferite strategii de resurse umane, vor elabora indicatori-cheie de performanță și vor identifica competențele necesare pentru succesul HR ca partener de afaceri.... [-]

Emiratele Arabe Unite Dubai
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
5 zile
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Convertas

Standardele Internaționale de Raportare Financiară (IFRS) sunt cele mai răspândite standarde de contabilitate din lume. Peste 120 de țări cer acum sau permit utilizarea I ... [+]

Standardele Internaționale de Raportare Financiară (IFRS) sunt cele mai răspândite standarde de contabilitate din lume. Peste 120 de țări cer acum sau permit utilizarea IFRS-urilor. Peste 7.000 de companii publice din Uniunea Europeană au respectat standardele IFRS începând cu 2005. Majoritatea celorlalte țări adoptă fie IFRS-uri, fie au decis să-și converge standardele naționale la IFRS-uri.

Acest curs de cinci zile oferă o imagine de ansamblu riguroasă și detaliată a tuturor cerințelor tehnice majore IFRS și include situații financiare ilustrative, studii de caz, exemple, acoperirea celor mai semnificative IFRS-uri și participarea interactivă a delegaților. Pe lângă revizuirea IFRS-urilor actuale, delegații cursului primesc, de asemenea, o actualizare privind noile standarde majore privind veniturile, contractele de leasing și instrumentele financiare și impactul probabil al adoptării acestora.... [-]

Emiratele Arabe Unite Dubai
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
5 zile
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Convertas

Acest curs va echipa și va dezvolta profesioniștii din domeniul achizițiilor și lanțului de aprovizionare pentru a putea opera cu diligență și eficacitate cu baza de apro ... [+]

Abilitatea de a gestiona în mod eficient riscurile într-un lanț de aprovizionare este o necesitate absolută în setul de competențe al oricărui lanț de aprovizionare profesional actual.

Acest curs va echipa și va dezvolta profesioniștii din domeniul achizițiilor și lanțului de aprovizionare pentru a putea opera cu diligență și eficacitate cu baza de aprovizionare, reducând eventualele riscuri și maximizând toate oportunitățile de a obține un avantaj competitiv pe piața lor.

Acest curs este foarte interactiv și include discuții de grup, exerciții de echipă, studii de caz, prezentări individuale și de grup, videoclipuri și chestionare sumative. Toți participanții vor avea mai multe oportunități de a aplica cunoștințele avansate pe care le-au obținut și de a-și demonstra abilitățile în managementul riscului în lanțul de aprovizionare .... [-]

Emiratele Arabe Unite Dubai
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
5 zile
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Address
212, Diamond Center 2, Arjan, Dubai
124534 Dubai, Dubai, Emiratele Arabe Unite
Website
Address
Abu Dhabi, Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite
Address
London, England, Regatul Unit
Address
Istanbul, Istanbul, Turcia
Address
Kuala Lumpur, Federal Territory of Kuala Lumpur, Malaysia