USI Università della Svizzera italiana

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Università Della Svizzera Italiana ( USI ) este o universitate de limbă italiană și engleză, care cuprinde cinci facultăți: arhitectură în campusul Mendrisio; Științe Biomedicale, Științe ale Comunicării, Economie și Informatică în campusul Lugano. USI activează în multe domenii inovatoare de cercetare și participă la numeroase rețele de cercetare naționale și internaționale. Promovând schimbul și contactul cu profesiile și absolvenții săi, USI oferă de asemenea absolvenților săi orientări în carieră, asigurând o tranziție fără probleme la locul de muncă.

Cu mai mult de jumătate din actualii 3000 de studenți și profesori proveniți din străinătate și majoritatea programelor de masterat predate în limba engleză, USI sa transformat într-o instituție academică multilingvă cu o largă amploare internațională. Dimensiunile mici ale USI , raportul dintre profesori și studenți, integrarea diferitelor discipline și infrastructura tehnică și informatică de cea mai bună calitate reprezintă condițiile ideale pentru studiu și cercetare într-un mediu cosmopolit și multicultural.

Università Della Svizzera Italiana a fost înființată în 1996 și se îmbină pentru o nouă provocare, o fază crucială pentru viitorul său. Young USI este receptiv la tot felul de oportunități de explorare și pionierat. Este dispus să preia îmbogățirea noilor inițiative; libertatea de a prezenta strategii pentru a face față provocărilor cu care se confruntă oamenii moderni: mediul, economia, societatea și noile tehnologii.

USI se evidențiază în peisajul academic elvețian pentru programele sale de predare originale, atât la nivel de licență, cât și de masterat. Acestea sunt informate prin motive regionale și istorico-culturale, dar și printr-o pregătire inspirată de a acționa asupra reformelor implementate în prezent în învățământul superior. Uitați-vă la Academia de Arhitectură și la Facultatea de Științe Economice: creația lor a fost pe deplin justificată, prima dată printr-o tradiție veche de secole, iar cea de-a doua prin forța centrului financiar din Lugano, cu rezonanța sa la nivel național și la nivel mondial. Apoi, analizați Facultatea de Științe ale Comunicării, unic de acest gen din Elveția, și Facultatea de Informatică, pe drumul spre a deveni al treilea centru de excelență în Elveția, după cele două institute federale de tehnologie.

Combinată cu poziția sa geografică privilegiată - USI care acționează ca o punte între Sud (Lombardia) și Nord (restul Elveției în Alpi) - aceste alegeri conferă universității noastre o identitate proprie. USI se caracterizează prin creșterea numărului de studenți, creșterea succesului în cercetare și a mixului internațional al actorilor săi (cea mai mare proporție din Elveția), indiferent dacă aceștia sunt studenți, cercetători și doctoranzi sau profesori.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea Health MSc » Vedea MA-uri » Vedea MSc-uri » Vedea Masterate » Vedea EMBA-uri »

Videoclipuri

USI Atmosphere

Contactează

Università della Svizzera italiana - Campus Mendrisio

Adresă, linia 1 Università della Svizzera italiana via Buffi 13
CH-6900 Lugano, Ticino, Elveţia
website http://www.usi.ch/en
Telefon +41 58 666 40 00

Accademia di Architettura

Adresă, linia 1 Accademia di architettura Università della Svizzera italiana Largo Bernasconi 2
CH-6850 Mendrisio, Ticino, Elveţia
website http://www.arc.usi.ch/it
Telefon +41 58 666 50 00