Swiss Mode

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Prezentare generală

Școala Swiss Mode Fashion International Design Design a fost înființată în anul 2016. Deși este o școală destul de tânără, a reușit să progreseze profund de la înființare. Să progreseze atât în ceea ce privește calitatea educației, cât și varietatea cursurilor.

Swiss Mode oferă un cadru perfect pentru a inspira studenții și a-și lăsa viața creativitatea în timp ce se bucură de o educație elvețiană de renume mondial.

Studenții noștri au o oportunitate minunată de a cunoaște colegi simpli, precum și profesori pricepuți pentru o experiență de învățare și formare inegalabilă în designul modei.

Profesorii noștri certificați împărtășesc expertiza, experiența și pasiunea lor pentru a-și ajuta elevii să dobândească abilități indispensabile și să le crească creativitatea și stilul.

Școala de modă internațională de modă Swiss Mode este acreditată de Pearson și are dreptul să livreze calificările BTEC Higher Nationals în domeniul Artei și Designului.

Locația noastră

Swiss Mode este situat în orașul pitoresc Montreux, pe țărmurile lacului Geneva (Lac Leman), care găzduiește multe școli internaționale. Montreux este renumit pentru festivalul său de muzică renumit și a fost un refugiu pentru mulți oameni iconici de-a lungul anilor, cum ar fi Charlie Chaplin, Vladimir Nabokov, David Bowie și Freddie Mercury.

Montreux oferă atmosfera perfectă pentru a vă inspira și pentru a vă lăsa creativitatea viu în timp ce vă bucurați de o educație elvețiană de renume mondial. Veți obține o oportunitate minunată de a vă întâlni cu studenții la fel de minți, precum și de profesori competenți pentru experiență de învățare și de formare de neegalat în Designul de modă din Elveția.

Montreux are o legătură directă cu trenul cu Milano (3 ore de călătorie), care facilitează schimburi strânse cu sediul IMB din capitala modei italiene. Montreux este situat la o jumătate de oră de stațiunile de schi de renume mondial din Alpi, la o oră de la Geneva și 2,5 ore de Zurich cu trenul.

Școala noastră oferă studenților săi o oportunitate minunată de a studia Designul de modă în frumoasa locație lacustră Montreux, Elveția, care este acasă pentru multe școli internaționale. Montreux este renumit pentru festivalul său de muzică de renume mondial și a fost un refugiu pentru mulți oameni iconici de-a lungul anilor.

Viziune

Școala de modă internațională de modă Swiss Mode dorește să creeze următoarea generație de designeri de modă la nivel mondial, care vor respecta și promova valorile de bază insuflate de aceștia.

114963_pexels-photo-1478477.jpeg

Natacha Blazquez - director școlar

Absolventă a Școlii Gorky de Design (onoruri) și Școala Internațională de Design din Moscova, Natacha a fost directorul programului Swiss Mode din 2016. După o carieră de succes ca director de artă, Natacha a făcut un salt de credință pentru a intra în domeniul educației și nu a privit niciodată înapoi.

Mai mult decât un director de școală, Natacha învață și este mereu prezent pentru a ajuta și sprijini studenții de-a lungul călătoriei lor. Talentele sale artistice și de design au, și vor continua să inspire multe.

Locații

Montreux

Address
Grand' Rue 90
1820 Montreux, Vaud, Elveţia