Read the Official Description

Fondată în 1559 de Jean Calvin, Universitatea din Geneva (UNIGE) este dedicată gândirii, predării, dialogului și cercetării. Cu 16'500 de studenți de peste 150 de naționalități diferite, este cea de-a doua cea mai mare universitate din Elveția.UNIGE oferă peste 500 de programe (inclusiv 129 de programe de licență și masterat, 80 de programe doctorale) și peste 300 de programe de educație continuă care acoperă o gamă extrem de largă de domenii: științe exacte, medicină, științe sociale, drept, de excelență în cercetare includ științele vieții (biologie moleculară, bio-informatică), fizica particulelor elementare și astrofizica. UNIGE este, de asemenea, gazda și co-gazda a șapte centre naționale de competențe în cercetare: Frontiere în genetică, MaNEP, PlanetS, SwissMap, Biologie chimică, baze sinaptice ale bolilor mintale și LIVE -

La fel ca orașul Geneva însăși, universitatea se bucură de o reputație internațională puternică, atât pentru calitatea cercetării sale (se numără printre instituțiile de vârf ale Ligii Universităților Europene de Cercetare), cât și pentru excelența educației sale. Această recunoaștere a fost câștigată în parte datorită legăturilor sale puternice cu multe organizații naționale și internaționale de la Geneva, cum ar fi Organizația Mondială a Sănătății, Uniunea Internațională a Telecomunicațiilor, Comitetul Internațional al Crucii Roșii și Organizația Europeană pentru Cercetare Nucleară.

Această școală oferă și:

Cursuri de vară

Maison des Langues

Cursuri de vară în limba franceză și în cultura franceză ... [+]

Situat în inima istorică a orașului Geneva, cursurile de vară franceză de la Universitatea din Geneva oferă un set incitant de curs intensiv de 2, 3 și 6 săptămâni pentru studenții din întreaga lume și de toate nivelurile. Acesta este unul dintre cele mai bune programe de limba și cultura franceză pentru adulți, disponibile în Elveția începând din 1891.

PROGRAM

Curs de 2 săptămâni

- între 4 și 15 februarie 2019

- de la 1 până la 12 iulie 2019

Curs de 3 săptămâni

- de la 15 iulie până la 2 august 2019

- de la 5 la 23 august 2019

CPU: pregătire pentru studii universitare

de la 15 iulie până la 23 august 2019... [-]

Elveţia Geneva
June 2019
La zi
2 - 6 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Address
5 rue de Candolle
1211 Geneva, Geneva, Elveţia