The International University in Geneva

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Universitatea Internațională de la Geneva propune programe universitare și postuniversitare în Administrarea Afacerilor, Relații Internaționale și mass - media și comunicare. Acesta a primit o acreditare instituțională europeană (British Council Acreditare) în 2017. Universitatea este înregistrată ca fundație non-profit elvețian al învățământului superior. Universitatea are un corp student, reprezentând peste 62 de țări.

International University din Geneva este acreditat de către Asociația de Collegiate Business școli și programe (ACBSP), Adunarea Internațională pentru Collegiate Business Educație (IACBE) și acreditare de British Council (BAC). Universitatea Internațională de la Geneva admite elevii de orice rasă, culoare, sex, vârstă, dizabilitate nondisqualifying, religie sau credință, sau origine națională sau etnică la toate drepturile, privilegiile, programe și activități , în general , acordate sau puse la dispoziția studenților de la Universitatea. Misiune International University din Geneva este o instituție independentă care se străduiește să ofere cea mai înaltă educație de calitate pentru student succes în cariera de afaceri și conexe. Suntem dedicate:

  • Dezvoltarea lideri de afaceri capabili de a lua decizii într-un mediu global, și care se angajează să deservesc societate, companii și organizații.
  • Furnizarea de o educație în Business Administration, Relații Internaționale, și mass-media și comunicare cu o perspectivă globală.
  • să promoveze un program echilibrat de excelență academică și orientare practică de afaceri prin intermediul proceselor de predare și de învățare eficiente, servicii de student personalizate, precum și o facultate, care este dedicat pentru atingerea excelenței în predare.
  • Asigurarea unui mediu unic și dinamic de învățare care dezvoltă abilități analitice care deservește nevoile lumii profesionale.
  • Promovarea unui mediu deschis multicultural de învățare în cazul în care valoarea diversității este experimentat în rândul corpului său de student internațional și facultate.
  • Fii receptiv la nevoile în schimbare în dezvoltarea de management prin intermediul unui curriculum bazat pe rezultate și în strânsă cooperare cu comunitatea de afaceri internaționale.
Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea MBA-uri 1-an » Vedea MA-uri » Vedea Masterate »

Contactează

International University in Geneva

Adresă, linia 1 International University in Geneva ICC 20, Rte de Pré-Bois
1215 Geneva, Geneva, Elveţia
website http://www.iun.ch/
Telefon +41 22 710 71 10