Citește Descrierea Oficială

De ce studiu Geopolitica?

Războaie de resurse, de identitate Conflicte, dezinformare, Geostrategic rivalități, Global Shift de alimentare și numărul tot mai mare de actori non-statali, printre altele face dificilă analiza relațiilor internaționale contemporane. Pentru a rezolva această problemă, abordarea geopolitică poate fi un instrument util, deoarece ia în considerare domeniile strategice, istorice, geografice, culturale și economice în descifrarea complexitatea conflictelor viitoare actuale și potențiale.

Despre concerte

Institutul de Studii Geopolitice Geneva (concerte) organizează programe de Certificat în Geopolitică și Geoeconomics. Aceste programe de studii au loc la Geneva. Institutul de cercetare se angajeaza, oferă expertiză și publică studii în domeniul geopoliticii. Concerte organizează conferințe și simpozioane pe diferite teme geopolitice și geoeconomice. Gig-uri este o organizație non-profit și înregistrată la Registrul Comerțului de la Geneva. Concerte este complet independent de organizații politice, ideologice și economice.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri de vară

Geneva Institute of Geopolitical Studies

Obiectivul principal al acestui program de studiu este de a introduce conceptele de bază ale geopoliticii. ... [+]

Obiectivul principal al acestui program de studiu este de a introduce conceptele de bază ale geopoliticii. Cursul adoptă o abordare multidisciplinară care include dimensiuni strategice, geografice, istorice, culturale și economice, în scopul de a facilita o înțelegere mai profundă a relațiilor internaționale contemporane. Conferințele vor fi susținute de experți internaționali de top.

Grupul țintă de participanți: Persoanele care lucrează pentru organizațiile internaționale și agențiile guvernamentale, diplomați, studenți, persoane care lucrează în diverse sectoare economice, precum și alte persoane interesate.

Perioada: Programul începe luni, 13 iulie și se încheie vineri 17 iulie 2015.... [-]

Elveţia Geneva