CIES - International Centre for Sports Studies

Introducere

Citește Descrierea Oficială


CIES - International Centre for Sports Studies , este un centru de studiu independent, situat în Neuchâtel, Elveția. A fost creat în 1995 ca un joint-venture între Federația Internațională de Fotbal (FIFA), Universitatea din Neuchâtel, orașul și statul Neuchâtel.

Imagine: Ediția 18 a Maestrului FIFA la Casa FIFA a fost salutată atât de președintele FIFA, Gianni Infantino, cât și de secretarul general Fatma Samoura.

Folosind o abordare multidisciplinară, CIES oferă cercetare, servicii de educație și consultanță de nivel înalt pentru lumea sportului, cu scopul de a depăși complexitatea sportului în societatea de astăzi și de a îmbunătăți modul în care este guvernat și gestionat în toate sporturile.

Ca centru internațional, CIES menține un personal calificat și diversificat și își extinde continuu parteneriatele cu indivizi, universități și organizații sportive din întreaga lume.

MISIUNEA NOASTRĂ

CIES încurajează progresul continuu și dezvoltarea durabilă în gestionarea sportului din întreaga lume prin utilizarea pe deplin a rețelei sale internaționale de parteneri. Promovăm în mod activ schimbul de cunoștințe și experiențe în curs de desfășurare de la toți partenerii noștri din domeniul cercetării și al educației. este locul unde cercetarea academică răspunde managementului practic, rezultând soluții bazate pe cercetare care pot fi adaptate la nevoile și cerințele locale.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea Masterate »

Programe

Această școală oferă și:

Videoclipuri

James Kitching, Ex-Head of Sports Legal Services, Disciplinary and Governance AFC

Ya Gao, FIFA Master 17th Edition Postgraduate

Ashley Hughes, FIFA Master 17th Edition Postgraduate

FIFA Master 17th Edition Leicester experience

Contactează

CIES International Centre for Sports Studies

Adresă, linia 1 International Centre for Sports Studies c/o Hôtel DuPeyrou Avenue DuPeyrou 1
2000 Neuchâtel, Neuchâtel, Elveţia
website http://www.cies.ch/education/fifa-master/about-fifa-master/about-fifa-master/
Telefon +41 32 718 39 09