ASC International House Language School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

ASC International House (IH CSA) a fost fondată în 1974 în Geneva. Ne sunt afiliate cu Organizația Mondială a International House, o rețea de 155 de școli de limbi străine din 53 de țări pentru a oferi educație de înaltă calitate și servicii personalizate.

În plus față de cursuri de limbi străine oferite publicului larg și a întreprinderilor și organizațiilor din regiune, ASC IH este angajat în educarea copiilor prin Elveția și Franța vecine.

ASC IH lucrează cu mai mult de 200 de educatori pentru a ajuta pe elevi să atingă obiectivele care le-au stabilit. Am fost școala prima limbă în Elveția de vest să fie atribuite în 2001 certificatul de calitate elvețian EduQua (reînnoit în 2013).

Compania Publică

Cu 40 de ani de experiență în domeniul predării limbilor străine, ASC IH oferă cursuri adaptate la o lunga lista de clienti tot mai exigente decât altele.

Cursurile sunt dezvoltate în urma unui audit limbaj extins și o analiză detaliată a nevoilor clienților. Auditul în cauză este gratuit și fără obligații. Aceasta ne permite să sugereze un serviciu personalizat pentru fiecare din programul nostru de pregătire clienti. Managerii de cont noastre sunt întotdeauna disponibile pentru a răspunde la orice întrebări ale unui administrativ sau de predare.

General Public

Din 1974, ASC IH oferă cursuri de limbi străine de lux livrate de către cadrele didactice cu înaltă calificare și-a construit o reputatie solida pentru metodele sale inovatoare și progresiste.

Astăzi vă oferim o gamă largă de grup sau lecții individuale. Alegerea limbilor oferite includ franceză, engleză, germană, spaniolă, italiană, portugheză, rusă, chineză, arabă și japoneză.

Centrul nostru de mass-media este complet echipat și activitățile sunt supervizate de către un membru permanent al echipei noastre de predare. Acesta este accesibil gratuit pentru studenți, dacă înscris individual sau prin intermediul companiei lor. Suntem, de asemenea, pregătesc pentru diferite examene de limbă oficială.

Copii

ASC IH se angajează să educarea copiilor prin școlile noastre de limbă engleză sau bilingve, oferind un curriculum complet de la primar la pre-universitar. În plus, există activități extra tabere de îndrumare și de vară oferă o valoare reală în educație.

Școlile noastre internaționale se află între Geneva și Vevey / Montreux și taberele noastre de vara. Centrele de formare limba includ, de asemenea, un site din Pays de Gex. Cursuri personalizate de sprijin, pregătirea de testare si consultanta noastră ramură de învățământ sunt disponibile pentru toți studenții noștri și părinții lor, prin Elveția.

Locații

Geneva

ASC International House

Address
ASC International House 72, rue de Lausanne
CH-1202 Geneva, Geneva, Elveţia
Număr de telefon
+41 22 731 85 20